اگر مایلید که مدت زمانی در اینستاگرام فعالیت نکنید، نیازی نیست که حساب کاربری خود را به صورت دائمی حذف کنید. بلکه می‌توانید حساب کاربری خود را به طور موقت غیرفعال کنید و بعداً مجدد آن را فعال نمایید. بدین ترتیب اطلاعات شما نیز بعد از فعال‌سازی مجدد حذف نخواهد شد و تصاویر، ویدیوها و دیگر اطلاعات پروفایل شما تنها مخفی می‌شوند. در این ترفند به معرفی نحوه‌ی غیرفعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام خواهیم پرداخت.

لازم به ذکر است اگر مایلید که حساب کاربری‌تان را به طور کامل و دائمی حذف کنید می‌توانید از این ترفند استفاده کنید:


برای غیرفعال کردن موقت حساب کاربری ابتدا لینک زیر را در مرورگر اینترنتی خود باز نمایید:
https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary
 

اگر از شما درخواست نام کاربری و رمز عبور شد، نام کاربری و رمز عبور حساب اینستاگرام خود را وارد نمایید.
 


در صفحه‌ی  Temporarily Disable Your Account، در قسمت ?Why are you disabling your account، دلیل انجام این کار را انتخاب کنید (می‌توانید هر گزینه‌ای را انتخاب کنید).

سپس (ترفندستان) مجدد رمز عبور حساب کاربری خود را وارد نمایید.

در نهایت بر روی دکمه‌‌ی Temporarily Disable Account کلیک نمایید و در پیغام تأیید نیز دکمه‌ی OK را انتخاب کنید.

با نمایش پیغام Your account has been temporarily disabled، حساب کاربری شما به طور موقت غیرفعال می‌شود.
 


برای فعال‌سازی مجدد حساب کاربری خود نیز کافی است مجدد توسط اپلیکیشن اینستاگرام وارد حساب کاربری خود شوید. حساب کاربری به طور خودکار مجدد فعال می‌شود. البته اگر بلافاصله بعد از غیرفعال‌سازی اقدام به ورود کنید ممکن است با پیغام خطا روبه‌رو شوید. امکان ورود مجدد معمولاً چند ساعت بعد از غیرفعال‌سازی فراهم می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است شما هفته‌ای یک‌بار می‌توانید حساب کاربری خود را غیرفعال کنید.
 

در ادامه می‌توانید ویدیوی این ترفند را تماشا کنید.