صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

  

 


اطلاع رسانی

  • بخش وبلاگ‌ها یکی از بخش‌های فرعی انجمن‌های تخصصی ترفندستان است و مطرح کردن مباحث غیرتخصصی در آن آزاد است.
  • انتشار مطالب و نظرات سیاسی،‌ غیراخلاقی، جنجال‌آمیز و به طور کلی خلاف قوانین عمومی انجمن‌های ترفندستان،‌ خلاف قوانین بخش‌ وبلاگ‌ها بوده و حذف می‌گردد. در صورت تکرار چنین اتفاقی به صورت مکرر از جانب یک کاربر با او برخورد خواهد شد.‌
  • قرار دادن موزیک، موزیک ویدئو و فیلم، خلاف قوانین بوده و مطلب حذف خواهد شد.
  • هر کاربر امکان انتشار 2 مطلب در هر 24 ساعت را دارد. در صورت انتشار بیش از 2 مطلب در هر 24 ساعت،‌ مطالب اضافی توسط مدیریت حذف خواهند شد.
  • در صورت مشاهده مطالب و نظرات خلاف قوانین، با استفاده از دکمه گزارش می‌توانید مدیر سایت را مطلع کنید.
  • مدیریت بخش وبلاگ‌ها بر عهده black-fish می‌باشد. همچنین مدیر سایت نیز بر این بخش نظارت مستقیم دارد.

امتیازدهی به این مطلب

بزرگترین اشتباهات ویکی پدیا

نوشته شده 22 September 2009 در 02:40 PM توسط vahidlp
ویرایش شده 15 October 2009 در 11:08 PM توسط vahidlp
دانشنامه بزرگ آنلاین ویکی پدیا که در حال حاضر به مرجعی قابل اطمینان برای بسیاری از کاربران تبدیل شده است در طول مدت فعالیت خود به اشتباه مطالب نادرستی را منتشر کرده است که دانستن آنها می تواند جالب توجه باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ویکی پدیا به تازگی برنامه اش را به منظور محدود کردن ویرایش برخی از مطالب آن لاینش اعلام کرده است که تحت این برنامه جدید هر نوع اطلاعات جدیدی که درباره افراد در قید حیات بر روی پرونده این افراد در سایت ویکی پدیا قرار گیرد باید در ابتدا و قبل از آنلاین شدن به تایید فردی داوطلب و با تجربه برسد.


این تغییرات می تواند تحولی بزرگ را در فلسفه عملیاتی این دانشنامه تحت کنترل کاربر به وجود آورد که شاید چندان ناخوشایند نیز نباشد. در ادامه به 10 مورد از بزرگترین اشتباهات این دانشنامه آنلاین اشاره خواهد شد که سیستم جدید می تواند از بروز مجدد چنین اشتباهاتی جلوگیری کند. تمامی این اشتباهات که در سطح گسترده ای نیز مورد استفاده قرار گرفته اند در ابتدا در سایت ویکی پدیا مشاهده شده اند.


1- دیوید بکهام دروازه بانی چینی در قرن 18 میلادی بوده است.
2- مرگ پائول ریزر هنرپیشه آمریکایی.
3- مرگ سندباد کمدین آمریکایی در سال 2007.
4- انتشار اخبار دروغین در رابطه با زندگی خصوصی سرگئی برین از بنیانگذاران شرکت گوگل و اعلام مرگ وی در شهر مسکو.
5- تونی بلر نخست وزیر سابق انگلستان هیتلر را پرستش می کند.
6- نام مسیحی دوشس کورنول چوپان است.
7- اعلام مرگ رابرت بیرد یکی از سناتورهای آمریکایی در ژانویه سال جاری.
8- مرگ تد کندی در ماه ژانویه (خبر مرگ وی طی هفته های گذشته اعلام شد).
9- جان سینتالر خبرنگار بازنشسته آمریکایی در ترور جان و رابرت کندی دست داشته است.
10- کشته شدن یکی از مجریان تلویزیونی مشهور انگلیسی (ورنون کی) طی یک سانحه دریایی که هرگز اتفاق نیفتاد.


به طور قطع کنترل بیشتر بر روی انتشار مطالب آنلاین در دانشنامه ویکی پدیا می تواند از بروز چنین خطاهای بزرگی جلوگیری کند زیرا این دانشنامه مخاطبان بسیار زیادی در سرتاسر جهان را به خود جذب کرده است و وجود اشتباه در میان مطالب آن شاید آغازگر بروز اشتباهات بزرگتری شود.

Submit "بزرگترین اشتباهات ویکی پدیا" to 100 درجه کلوب Submit "بزرگترین اشتباهات ویکی پدیا" to دنباله Submit "بزرگترین اشتباهات ویکی پدیا" to Digg Submit "بزرگترین اشتباهات ویکی پدیا" to گوگل
ثبت شده در بدون موضوع
نمایش ها 80 نظرات 1 ایمیل مطلب وبلاگ
مجموع نظرات 1

نظرات

  1. Old Comment
    آواتار هيتلر تايگر
    ايول
    #
    نوشته شده 22 September 2009 در 07:47 PM توسط هيتلر تايگر هيتلر تايگر آنلاین نیست.
 

اکنون ساعت 09:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.


کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.
برداشت مطالب در نشریات، سایت‏ها و وبلاگ‏ها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.
هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دست‏نویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع می‏باشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد.
واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وب‏سایت ترفندستان ابداع شده است و سایت‏ها و وبلاگ‏ها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند.
پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL