![]() |
![]() behrooz
|
جایزه ها
وبلاگ
مشاهده وبلاگ behroozمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در بدون موضوع
بنگاههای همسریابی مختص كشور خاصی نیستند. میتوانند در هر جامعهای با توجه به شرایط و فرهنگ آن، تاسیس شوند و رشد كنند. از این رو بسیاری از كشورهای جهان وجود چنین بنگاههایی را نهتنها ابزاری برای مخدوش شدن چهره ازدواج نمیدانند كه تلاش میكنند مردم را هر چه بیشتر به ارتباط...
ثبت شده در بدون موضوع
خبرگزاري فارس: يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري افغانستان در فكر فتح اصفهان و تجاوز به خاك ايران است.
به گزارش خبرنگار "سرويس فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، ايران خبرنوشت؛ رمضان بشردوست يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري افغانستان...

به گزارش خبرنگار "سرويس فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، ايران خبرنوشت؛ رمضان بشردوست يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري افغانستان...
ثبت شده در بدون موضوع
اصولا واژه خودکشی به معنی خود کشتنه. يعنی در اين عمل فرد اونقدر خودشو میکشه که ميميره و اين خود کشتن به علت وارد آمدن مصايب و رنجهای فراوان يا بالعکس صورت ميگيره.
به نظر من خودکشی کار چندان جذابی نيست ولی بسيار هيجان انگيزه و به يه بار امتحانش ميارزه. من خودم چند بار امتحانش...
به نظر من خودکشی کار چندان جذابی نيست ولی بسيار هيجان انگيزه و به يه بار امتحانش ميارزه. من خودم چند بار امتحانش...
ثبت شده در بدون موضوع

Museum of Fine Arts - Tehran , Iran

Cottage in northern Iran

Uramanat - North-Western Iran ...
ثبت شده در بدون موضوع

در فصول سرد سال در كشور ایتالیا كوكویی پخته میشود كه در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل ترهفرنگی، اسفناج و فلفل دلمهای قرمز و تخممرغ است.
برای پخت این كوكو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
2 قاشق...
نظرات اخیر
این عکس که مال...
من زن نميخوام

...
هي خدا نگا يجا...