![]() NASERGRAPHIC
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 5 ساعت پیش
درباره من
- درباره NASERGRAPHIC
- گوشی موبایل
- SonyEricsson-S500
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-XP
- مرورگر
- Internet-Explorer
- آنتی ویروس
- NOD32
- محل زندگی
- خمینی شهر (سده)
- علاقه مندی ها
- فوتبال-دعوا-تک چرخ زدن- جوک گفتن
- شغل
- علاف و بیکار
-
امضاء
- مسابقه بزرگ هفتگی طراحی امضا شروع شد .
نفر اول 100 امتیاز $
نفر دوم 80 امتیاز $
نفر سوم 50 امتیاز $
و جایزه ویژه 1000 امتیازی
برای ورود روی بنر زیر کلیک کنید.
اطلاعات تماس
- صفحه اصلی وب سایت
- http://WWW.P30COL.TK
- این صفحه
- http://www.tarfandestan.com/forum/member147305.html
وبلاگ
مشاهده وبلاگ NASERGRAPHICمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
هر چه قدر فکر می کنم که مهر بوی چی رو میده یا بوی مهر من رو یاد چی می اندازه به تنیجه ای نمیرسم جز ، جز اینکه سالها رفتم و امدم به امید اینکه خلبان بشم به امید اینکه دکتر بشم به امید اینکه ...
اما چشم هام رو باز کردم و دیدم ریاضی و فیزیک و شیمی مثل برج زهر و مار جلوم ایستاده و میگه برو ، برو این جا که جای تو نیست . مگه نمیدونی اشراف زاده ها باید درس بخونند . گفتم خدایا آخه من که رشته ام تجربیه چرا ریاضی چرا فیزیک ؟؟ یعنی وقتی میخوام بیماری رو درمان کنم مهمه...
اما چشم هام رو باز کردم و دیدم ریاضی و فیزیک و شیمی مثل برج زهر و مار جلوم ایستاده و میگه برو ، برو این جا که جای تو نیست . مگه نمیدونی اشراف زاده ها باید درس بخونند . گفتم خدایا آخه من که رشته ام تجربیه چرا ریاضی چرا فیزیک ؟؟ یعنی وقتی میخوام بیماری رو درمان کنم مهمه...
ثبت شده در
تلخند
به نظرت پول بهتر است یا ثروت؟
موضوع انشا امروز و دیروز و فردا همین است. به نظر تو با شکم خالی علم به درد کسی میخوره. به نظر تو کسی گوش به حرف عالم مرده میدهد. اصلا عالم مرده می تواند حرف بزند ، تا دهن باز می کنیم نگو ، نگو که سیاه نمایی می کنی ، از جامعه نمی نالم ، از وضع مملکتم ، نه من خاک...
ثبت شده در
بدون موضوع
منتظریم منتظر آمدنت ، منتظر بودنت ، منتظر داشتنت ، منتظر کرامتت ، ::منتظر عدالتت:: ، اما تو مقصر نبودنت نیستی که به خدا قسم :
ما غایب او منتظر آمدن ماست
...
ثبت شده در
بدون موضوع
داشت آروم آروم کنار خیابان قدم میزد و یه جوریی به جلوی پاهاش نگاه میکرد که مشخص بود میخواد به یه مقصدی برسه. همینطور که توی پیاده رو قدم میزد و شاید به این روزگار...
ثبت شده در
بدون موضوع
باز هم جاده خاکی ، باز هم راه رو از چاه نشناختن.
وقتی که با خودم فکر می کنم که چرا انگلیسی ها موهای می***** و دم خروسی و فشن و.. هزار کوفت و زهر مار دیگه رو از خودشون به جا گذاشتند سریع به جواب می رسم. آخه کار سختی نیست ، وقتی به قیافه های یکی در میون اکپیری اونها نگاه میکنی به موهایی که نه به شرق میره و نه به غرب میفهمی که تنها راه این بود که سر این موها را به آسمون روانه کنی و اسمش رو هم بگذاری مد
خوب بیچاره ها چیکار کنند دوست دارند خوش تیپ باشند...
وقتی که با خودم فکر می کنم که چرا انگلیسی ها موهای می***** و دم خروسی و فشن و.. هزار کوفت و زهر مار دیگه رو از خودشون به جا گذاشتند سریع به جواب می رسم. آخه کار سختی نیست ، وقتی به قیافه های یکی در میون اکپیری اونها نگاه میکنی به موهایی که نه به شرق میره و نه به غرب میفهمی که تنها راه این بود که سر این موها را به آسمون روانه کنی و اسمش رو هم بگذاری مد
خوب بیچاره ها چیکار کنند دوست دارند خوش تیپ باشند...
نظرات اخیر

ادامه این ترفند
خیلی زیاد!...

چي بگم