![]() England
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 9 ساعت پیش
اطلاعات تماس
- صفحه اصلی وب سایت
- http://opengate.blogfa.com
- این صفحه
- http://www.tarfandestan.com/forum/member15672.html
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Englandمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
نميدونم اين آنفولانزا ديگه نوع چندمشه. خدايا همه رو درگير کرده اين روزا
. مطب و درمانگاهي هم که رفته بودم اکثراً غرق در آنفولانزا بودن. رو صندلي منتظر بودم تا نوبت من بشه. وقتي رفتم داخل قبل از اينکه دردمو تعريف کنم دکتره همون چيزايي رو بهم گفت که به مريضاي قبلي گفته بود و منم صداشو از لاي در شنيده بودم. آخه بيشترمون آنفولانزايي بوديم. به قول خانوم دکتر بيماريم اسمش "يه نوع آنفولانزا" بود. اين عبارت رو با يه لحن مرموزي گفت ترسيدم نکنه ازين انواع...
. مطب و درمانگاهي هم که رفته بودم اکثراً غرق در آنفولانزا بودن. رو صندلي منتظر بودم تا نوبت من بشه. وقتي رفتم داخل قبل از اينکه دردمو تعريف کنم دکتره همون چيزايي رو بهم گفت که به مريضاي قبلي گفته بود و منم صداشو از لاي در شنيده بودم. آخه بيشترمون آنفولانزايي بوديم. به قول خانوم دکتر بيماريم اسمش "يه نوع آنفولانزا" بود. اين عبارت رو با يه لحن مرموزي گفت ترسيدم نکنه ازين انواع...
ثبت شده در
بدون موضوع
یه روز بابام داشت در مورد تحصیلات و دورهی دانشجوییش توی هند صحبت میکرد بحث کشیده شد به رشتههای تجربی و اینا که بیشتر به من مربوط میشد. گفتش که توی اون سیستم معلمای اروپایی چیزایی به ما یاد میدادن که الان شما تو کتاب زیستتون میخونید. خلاصه واسه اثبات ادعاش یه چندتا سوال...
ثبت شده در
بدون موضوع
بله!
ممکنه قبول نکنین چون از دوران کودکی به شما یاد دادن برق رو آقای توماس ادیسون اختراع نمودهاند. ولی باور کنید دارین اشتباه میکنین. ببینید در گذشته بعضی چیزای مهم که اختراع میشده اول یه دانشمندی
به صورت ناقص کشفش میکرده و اون رو به نام خودش ثبت میکرده. رفته رفته...
ممکنه قبول نکنین چون از دوران کودکی به شما یاد دادن برق رو آقای توماس ادیسون اختراع نمودهاند. ولی باور کنید دارین اشتباه میکنین. ببینید در گذشته بعضی چیزای مهم که اختراع میشده اول یه دانشمندی
به صورت ناقص کشفش میکرده و اون رو به نام خودش ثبت میکرده. رفته رفته...
ثبت شده در
نه بابا این حرفا نیست!
لطفا این مطلب رو بخونید و نظر مخالف یا موافقتون رو پست کنید.
تا حالا شنیدین که خیلیها دارن از سایر دینها به اسلام میپیوندن اما کسی بهتون گفته که چه تعداد مسلمون ترک اسلام میکنن و به دین دیگهای پناه میبرن؟ برای اونایی که به آمار و ارقام باور خاصی دارن باید عرض کنم که توی بعضی کشورها طی همین...
تا حالا شنیدین که خیلیها دارن از سایر دینها به اسلام میپیوندن اما کسی بهتون گفته که چه تعداد مسلمون ترک اسلام میکنن و به دین دیگهای پناه میبرن؟ برای اونایی که به آمار و ارقام باور خاصی دارن باید عرض کنم که توی بعضی کشورها طی همین...
نظرات اخیر
من 4 روز پيش...
نقل قول:
| البته باید |
البته باید...
ای بابا برید...
نقل قول:
| مستقيماً بهم |

ادامه این ترفند