![]() Abolfazl.E
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 6 ساعت پیش
درباره من
- درباره Abolfazl.E
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-XP
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- NOD32
- محل زندگی
- =bm93c2hhaHI
- علاقه مندی ها
- نرم افزارهاي پرتيبل/ كمياب و كوچك،رياضي
- شغل
- محصل - سوم دبيرستان
- امضاء
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Abolfazl.Eمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
سلام
والا من زیاد اهل آهنگ نیستم الان هم نمی دونم این آهنگ جدیده یا قدیمی دیدم قشنگه گفتم بزارم.امیدوارم خوشتون بیاد.
سرعت آپلود هم که نداریم.اینجا لینک مستقیم داره ولی نمیدونم چرا سرور به سرور نشد.
http://www.1.rapdan2.com/article943.html
والا من زیاد اهل آهنگ نیستم الان هم نمی دونم این آهنگ جدیده یا قدیمی دیدم قشنگه گفتم بزارم.امیدوارم خوشتون بیاد.
سرعت آپلود هم که نداریم.اینجا لینک مستقیم داره ولی نمیدونم چرا سرور به سرور نشد.
http://www.1.rapdan2.com/article943.html
ثبت شده در
جالب
سلام
امروز عجب سرعت دایال آپ زده بود بالا!! مطمئنا خیلی تعجب کردین چون این از عجایب بود!
خلاصه همونطور که در عکس مشاهده می کنین سرعت دانلود 11 بود!!! تازه فکر نکنین همین یه لحظه بودا ، از 8.5 پایین تر نمی رفت.خودم خیلی شوکه شدم
خلاصه امیدواریم خدا نصیب شما هم بکنه!(ما از خدا چی می خوایم بقیه چی می خوان
)
امروز عجب سرعت دایال آپ زده بود بالا!! مطمئنا خیلی تعجب کردین چون این از عجایب بود!
خلاصه همونطور که در عکس مشاهده می کنین سرعت دانلود 11 بود!!! تازه فکر نکنین همین یه لحظه بودا ، از 8.5 پایین تر نمی رفت.خودم خیلی شوکه شدم
خلاصه امیدواریم خدا نصیب شما هم بکنه!(ما از خدا چی می خوایم بقیه چی می خوان
)
ثبت شده در
بدون موضوع

رپ صدا : بالاخره بعد از یک سال ترک جدید و دیوونه کننده استاد ترک های منفجر کننده در ایران و خارج از ایران ساسی مانکن بنام تهران L.A کن.با سبک و استایل جدید 9/6 آماده دانلوده. که فکر می کنم شاد ترین آهنگ دهه ی اخیره ،که...
ثبت شده در
جالب
باسلام
سايت www.whopopular.com يك سايت معروف در زمينه نظرسنجي براي تعيين محبوب ترين فرد در جهان در زمينه هاي مختلف هست.مثل سياست،سينما،فوتبال،نويسند گي و ...
فعال ترين كشور در زمينه راي دادن ، كشور ايران هست كه بسياري از شخصيت هاي ايراني در بخش هاي مختلف اول هستند.
در ضمن امكان add كردن...
سايت www.whopopular.com يك سايت معروف در زمينه نظرسنجي براي تعيين محبوب ترين فرد در جهان در زمينه هاي مختلف هست.مثل سياست،سينما،فوتبال،نويسند گي و ...
فعال ترين كشور در زمينه راي دادن ، كشور ايران هست كه بسياري از شخصيت هاي ايراني در بخش هاي مختلف اول هستند.
در ضمن امكان add كردن...
ثبت شده در
بدون موضوع
بچه ها اينو حتما بخونين.اگه زياده ذخيرش كنين سر فرصت بخونين
============================
از روزنت "ايران ما" :
يك سند تاريخي-
ايران ما - آنچه براي آگاهي هم وطننان ارجمند ايراني در ذيل مي آيد متن ترجمه نامه عمر خليفه دوم به یزدگرد سوم ساسانی و پاسخ یزدگرد به عمر می باشد. نسخه اصلی...
============================
از روزنت "ايران ما" :
يك سند تاريخي-
ايران ما - آنچه براي آگاهي هم وطننان ارجمند ايراني در ذيل مي آيد متن ترجمه نامه عمر خليفه دوم به یزدگرد سوم ساسانی و پاسخ یزدگرد به عمر می باشد. نسخه اصلی...
نظرات اخیر

ادامه این ترفند