![]() |
![]() Abolfazl.E
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: یک دقیقه پیش
درباره من
- درباره Abolfazl.E
- گوشی موبایل
- HTC-Wildfire
- اپراتور
- Irancell
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-7
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Avast
- نوع اتصال و سرعت اینترنت
- GPRS
- علاقه مندی ها
- Batch Programming، وردپرس، فید خوانی، گ+، طراحی وب
- شغل
- دانشجو
-
امضاء
حرفاتو قورت میدی تا شنونده شی، پُره حرفی ولی میگی بزنم که چی ...
اطلاعات تماس
- صفحه اصلی وب سایت
- http://web360.ir
- این صفحه
- http://www.tarfandestan.com/forum/member162135.html
جایزه ها
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Abolfazl.Eمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در از شما چه پنهون
بعد ما یه رفیقی داریم که رفیقش با ما رفیقه، رفیق ِ رفیقمون همچی پولدارم هَس
در ادامه تولد همین بابا شده بود و به همین مناسبت می خواس پارتی بگیره و یه سری از دوستاشو دعوت کرد
ما هم دعوت شده بودیم و این همه خوشبختیه محالُ و از این برنامه ها، خیلی علاقه مند هم بودم برم
اما...
در ادامه تولد همین بابا شده بود و به همین مناسبت می خواس پارتی بگیره و یه سری از دوستاشو دعوت کرد
ما هم دعوت شده بودیم و این همه خوشبختیه محالُ و از این برنامه ها، خیلی علاقه مند هم بودم برم
اما...
بعد این قالب فعلی پروفایلم + که هستو اگه ببینید، اگه کمی دقت بوکونید می فهمید که عه! این همون قالب پروفایل عمو یحیی + هستش
واقعیت اینه که من اول قالبشو دزدیدم بعد رفتم بش گفتم با اجازه قالب تو رو گرفتم دادا
یَنی تو عمل انجام شده و فیلان قرارش دادم
حالا نیم دونم چی شده تازه یکم احساس ناراحتی قلقلکم داد، یاد یحیی افتادم گفتم...
واقعیت اینه که من اول قالبشو دزدیدم بعد رفتم بش گفتم با اجازه قالب تو رو گرفتم دادا
یَنی تو عمل انجام شده و فیلان قرارش دادم
حالا نیم دونم چی شده تازه یکم احساس ناراحتی قلقلکم داد، یاد یحیی افتادم گفتم...
بعد من یه رفیقی دارم هکره عجیب
از شما چه پنهون در حال گفتمان بودیم که به یه سایتی رسیدیم پورنـــو، بدمصب اکثر فیلم هاشم پولی بود و باید می خریدی و فیلان
البته سایت رو اوشون معرفی کرد به خودا
چند لحظه ای می تابیدیم یه دفعه دیدم هاست رو هکیده اون فولدر فیلم های پولیش رو هم...
از شما چه پنهون در حال گفتمان بودیم که به یه سایتی رسیدیم پورنـــو، بدمصب اکثر فیلم هاشم پولی بود و باید می خریدی و فیلان
البته سایت رو اوشون معرفی کرد به خودا
چند لحظه ای می تابیدیم یه دفعه دیدم هاست رو هکیده اون فولدر فیلم های پولیش رو هم...
بعد بچه که بودم مامانم منو می فرستاد سوپریه سره کوچه، چیزمیز بخرم
از شما چه پنهون هر وخت که میگفت ماکارونی مانا بخر من یه ماکارونی ناشناس ارزون می خریدم و بقیه پول رو هاپولی می کردم
بعد میومدم میگفتم مامانی ماکارونی مانا نداشت، تموم کرده بود و فیلان، اینو خلیدم، اهم
این چنین، بعله
از شما چه پنهون هر وخت که میگفت ماکارونی مانا بخر من یه ماکارونی ناشناس ارزون می خریدم و بقیه پول رو هاپولی می کردم
بعد میومدم میگفتم مامانی ماکارونی مانا نداشت، تموم کرده بود و فیلان، اینو خلیدم، اهم
این چنین، بعله
بعد من یه دختر خاله دارم خیلی خوشگلو سو نایس، وری گود تنکیو وری ماچ و فیلان
از شما چه پنهون این یه 2-3 سالی از ما بزرگتره و شاید به حساب همین مارو خیلی جیک جیک فرض می کنه بهم میگه عزیزم و کیون و فیلان
منم خواستم جولو بروبچ کم نیارم که جی اف داریم اینو معرفی کردم به عنوان جی اف...
از شما چه پنهون این یه 2-3 سالی از ما بزرگتره و شاید به حساب همین مارو خیلی جیک جیک فرض می کنه بهم میگه عزیزم و کیون و فیلان
منم خواستم جولو بروبچ کم نیارم که جی اف داریم اینو معرفی کردم به عنوان جی اف...
نظرات اخیر

چطور؟