![]() |
![]() Ali-Senator
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 3 روز پیش
درباره من
- درباره Ali-Senator
- گوشی موبایل
- Apple-iPhone-4
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Mac
- مرورگر
- Safari
- نوع اتصال و سرعت اینترنت
- ADSL-128 Kb/S
- محل زندگی
- ایــ تهران ـران
- شغل
- دانشجو رشته پزشکی
-
امضاء
- .

Guitar is my Life
در روزگاری که خنده ی مردم از زمین خوردن توستبرخیز تا بگریند-----------------------------------------کوروش کبیر-------------------------------------------
اطلاعات تماس
- صفحه اصلی وب سایت
- http://www.AliEghlimi.com
- این صفحه
- http://www.tarfandestan.com/forum/member177357.html
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Ali-Senatorمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در بدون موضوع
ثبت شده در بدون موضوع
فاحشگی فقط تن فروشی نیست. فاحشگی زندگی در عوالم غربت و یک پرسپکتیو شکسته است. درست مانند سونی ...
هیتلر، آلمان نازی، 1942 میلادی، مرز لهستان
اگر نمی نویسم دلیل بر این نیست که نیستم. اگر خود را از شما که دوستتان دارم جدا کردم، دلیل بر از بین رفتنم نیست. پس بعد از مدت ها به افتخار یک فاحشه می نویسم، تندی قلم و نیش آن...
ثبت شده در بدون موضوع
آیا نسخه دومی از شما ، یک رونوشت از خود شما وجود دارد که همین الان مشغول خواندن این مقاله باشد؟
آیا شخصی دیگر با اینکه شما نیست، روی سیارهای به نام زمین با کوههای مه گرفته ، مزارع حاصل خیز و شهرهای بی در و پیکر در منظومه خورشیدی که هشت سیاره دیگر نیز دارد، زندگی میکند؟...
آیا شخصی دیگر با اینکه شما نیست، روی سیارهای به نام زمین با کوههای مه گرفته ، مزارع حاصل خیز و شهرهای بی در و پیکر در منظومه خورشیدی که هشت سیاره دیگر نیز دارد، زندگی میکند؟...
ثبت شده در بدون موضوع
يك داستان علمي-تخيلي هست كه دوست من سال 86 خوند و يه دفعه يادش افتادمو گفتم تايپش كنم واسه شما شايد خوشتون بياد
واقعا فوق العادست.از دست ندين
پيش در امد:
جك لويس كيست؟اين پرسش را چه بسا به جز خود جك لويس يا فردي كه در سال هاي 1950 به اين اسم داستان مينوشت و پاره اي از اشنايان...
واقعا فوق العادست.از دست ندين
پيش در امد:
جك لويس كيست؟اين پرسش را چه بسا به جز خود جك لويس يا فردي كه در سال هاي 1950 به اين اسم داستان مينوشت و پاره اي از اشنايان...
ثبت شده در بدون موضوع
نظرات اخیر
ممنون این رو...
جالب بود.......