![]() |
![]() سيا-هگزا
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 16 December 2010
درباره من
- درباره سيا-هگزا
- گوشی موبایل
- Nokia-6270
- اپراتور
- Irancell
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-XP
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Kaspersky
- نوع اتصال و سرعت اینترنت
- Dial-up
- محل زندگی
- بیرون ریختن حرفای دلم
-
امضاء
- خدا واسه یک روز هم که شده خودتو جای ما بذار... بیا...
وبلاگ
مشاهده وبلاگ سيا-هگزامطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در بدون موضوع
این روزا شرافت هیچ ارزشی مقابل پول نداره.....شما با شرف ترین و شریف ترین انسان روی زمین باش ولی وقتی پول نداشته باشی و بری دم نونوایی بگی من باشرف ترین انسانم ولی هیچ پولی ندارم بهت یه نون خالی هم نمیدن....
ثبت شده در بدون موضوع
اینا حرفه دلمه ولی روی ورق......
چی کار کنم؟؟خدا یه حرفایی تو دلم هست که نمیدونم چطوری بریزمشون بیرون......
نمیدونم حرفهای دلمو کجا خالی کنم.....اگه توی دلم نگهش دارم میگن عقده ایه.....اگه تو خیابونا فریاد بزنم میگن جز ارازل اوباشه......اگه به دوستام بگم که میگن این یارو فاز منفی میده...
چی کار کنم؟؟خدا یه حرفایی تو دلم هست که نمیدونم چطوری بریزمشون بیرون......
نمیدونم حرفهای دلمو کجا خالی کنم.....اگه توی دلم نگهش دارم میگن عقده ایه.....اگه تو خیابونا فریاد بزنم میگن جز ارازل اوباشه......اگه به دوستام بگم که میگن این یارو فاز منفی میده...
ثبت شده در بدون موضوع
سريال کره اي افسانه جومونگ (jumong) که در زبان کره اي به آن(پسر آسمان)نيز ميگويند اين روزها به عنوان يکي از پربيننده ترين سريال هاي آسياي شرقي در ايران محسوب ميشود.
در اين سريال که محصول سال 2006 شبکه( (mbcاست ودر 81 قسمت ساخته شده بازيگراني همچون سونگ ايل گوک در نقش جومونگ هان هاي جين در نقش سوسانو ايفاي نقش کرده اند.
پسر آسمان افسانه اي کره اي است که داستان آن به 37 سال پيش از ميلاد مسيح باز ميگردد که در آن اسطوره ي...
در اين سريال که محصول سال 2006 شبکه( (mbcاست ودر 81 قسمت ساخته شده بازيگراني همچون سونگ ايل گوک در نقش جومونگ هان هاي جين در نقش سوسانو ايفاي نقش کرده اند.
پسر آسمان افسانه اي کره اي است که داستان آن به 37 سال پيش از ميلاد مسيح باز ميگردد که در آن اسطوره ي...
نظرات اخیر