![]() |
![]() f_star
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 2 ساعت پیش
وبلاگ
مشاهده وبلاگ f_starمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در بدون موضوع
چرا بعضی از ما آدما هنوز نفهمیدیم قانون یا ضوابطش به ضررمون نیست؟؟
چرا فقط نظر و عقیده خودمون درسته؟؟
چرا یه آدم با تجربه وپا به سن گذاشته به جای اینکه از پل هوایی برای رد شدن از خیابون شلوغ استفاده کنه از میله های خیابون میپره و یه راست میره زیر چرخ ماشین و چرخ میشه؟؟؟
...
چرا فقط نظر و عقیده خودمون درسته؟؟
چرا یه آدم با تجربه وپا به سن گذاشته به جای اینکه از پل هوایی برای رد شدن از خیابون شلوغ استفاده کنه از میله های خیابون میپره و یه راست میره زیر چرخ ماشین و چرخ میشه؟؟؟
...
ثبت شده در خبری
جزئیات موتور جستجوگر ملی / "یا حق" به جای یاهو و گوگل می آید
مدیرکل تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات ایران از آغاز فاز مطالعاتی پروژه موتور جستجوگر ملی خبر داد و ضمن تشریح جزئیات آن گفت: طبق اظهارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به نظر می رسد این موتور جستجوگر با نام "یا حق " فعالیت خود را آغاز کند.
هادی ملک پرست در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح جزئیات موتور جستجوگر ملیبا تاکید بر اینکه این پروژه جهت فراهم کردن نیازهای داخل کشور کاربرانایرانی تعریف...
ثبت شده در شعر
از هجوم نغمه اي بشكافت گور مغز من امشب:
مرده اي را جان به رگ ها ريخت،
پا شد از جا در ميان سايه و روشن،
بانگ زد بر من: مراپنداشتي مرده
و به خاك روزهاي رفته بسپرده ؟
ليك پندار تو بيهوده است:
پيكر من مرگ را ازخويش مي راند .
سرگذشت من به زهرلحظه هاي تلخ آلوده است .
من به هر فرصت كه يابم بر تو مي تازم .
شادي ات را با عذاب آلوده مي سازم .
با خيالت مي دهدپيوند تصويري
كه قرارت را كند دررنگ خود نابود .
درد را با لذت آميزد،
...
پا شد از جا در ميان سايه و روشن،
بانگ زد بر من: مراپنداشتي مرده
و به خاك روزهاي رفته بسپرده ؟
ليك پندار تو بيهوده است:
پيكر من مرگ را ازخويش مي راند .
سرگذشت من به زهرلحظه هاي تلخ آلوده است .
من به هر فرصت كه يابم بر تو مي تازم .
شادي ات را با عذاب آلوده مي سازم .
با خيالت مي دهدپيوند تصويري
كه قرارت را كند دررنگ خود نابود .
درد را با لذت آميزد،
ثبت شده در بدون موضوع
آنچه یک زن بطور واقعی می خواهد:
روزی روزگاری پادشاه جوانی به نام آرتور بود که پادشاه سرزمین همسایه اش او را دستگیر و زندانی کرد. پادشاه می توانست آرتور را بکشد اما تحت تاثیر جوانی آرتور و افکار و عقایدش قرار گرفت. از این رو، پادشاه برای آزادی وی شرطی گذاشت که می بایست به سؤال بسیار مشکلی پاسخ دهد. آرتور یک سال زمان داشت تا جواب آن سوال را بیابد، و اگر پس از یکسال موفق به یافتن پاسخ نمی شد، کشته می شد. سؤال این بود: زنانواقعاًچهچیزیمی خواهند؟(دوستان شما چی فکر میکنید؟؟)
ثبت شده در بدون موضوع
سلام دوستان
شاید این مطلبی رو که گذاشتم رو قبلا خونده باشید ولی برای خودم جالب بود بعضیاشون منو یاد قدیم ندیما انداخت:دی
این نوشته ها مربوط به یک گروه در فیسبوکه به اسم "شما یادتون نمیاد". بیشتر اعضای گروه متولد دهه پنجاه و شصت هستند و یک عالمه خاطرات مشترک دارند که اونجا با هم به اشتراک میگذارند، اینها تعداد...
شاید این مطلبی رو که گذاشتم رو قبلا خونده باشید ولی برای خودم جالب بود بعضیاشون منو یاد قدیم ندیما انداخت:دی
این نوشته ها مربوط به یک گروه در فیسبوکه به اسم "شما یادتون نمیاد". بیشتر اعضای گروه متولد دهه پنجاه و شصت هستند و یک عالمه خاطرات مشترک دارند که اونجا با هم به اشتراک میگذارند، اینها تعداد...
نظرات اخیر