![]() *kiarash*
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 5 ساعت پیش
درباره من
- درباره *kiarash*
- گوشی موبایل
- Nokia-2700-Classic
- اپراتور
- Irancell
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-XP
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Avast
- محل زندگی
- تهران
- علاقه مندی ها
- ماشین
- امضاء
وبلاگ
مشاهده وبلاگ *kiarash*مطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
عشق نمي پرسه تو کي هستي؟ عشق فقط ميگه: تو مال مني عشق نمي پرسه اهل کجايي؟ فقط ميگه: توي قلب من زندگي مي کني عشق نمي پرسه چه کار مي کني؟ فقط ميگه: باعث مي شي قلب من به ضربان بيفته عشق نمي پرسه چرا دور هستي؟ فقط ميگه: هميشه با مني عشق نمي پرسه دوستم داري؟ فقط ميگه: دوستت دارم
ثبت شده در
بدون موضوع
عشق نمي پرسه تو کي هستي؟ عشق فقط ميگه: تو مال مني عشق نمي پرسه اهل کجايي؟ فقط ميگه: توي قلب من زندگي مي کني عشق نمي پرسه چه کار مي کني؟ فقط ميگه: باعث مي شي قلب من به ضربان بيفته عشق نمي پرسه چرا دور هستي؟ فقط ميگه: هميشه با مني عشق نمي پرسه دوستم داري؟ فقط ميگه: دوستت دارم
ثبت شده در
بدون موضوع
در زمان های قدیم, پادشاهی تخته سنگی رادر وسط جاده قرار داد وبرای اینکه عکس العمل مردم را ببیند, خودش را جایی مخفی کرد. بعضی از بازرگانان و ندیمان ثروتمند پادشاه بی تفاوت از کنار تخته سنگ می گذشتند.
بسیاری هم غرولند می کردن که این چه شهری است که نظم ندارد. حاکم این شهر عجب...
بسیاری هم غرولند می کردن که این چه شهری است که نظم ندارد. حاکم این شهر عجب...
ثبت شده در
بدون موضوع
يادمون باشه که هيچکس رو اميدوار نکنيم بعد يکدفعه رهاش کنيم چون خرد ميشه ميشکنه و آهسته ميميره .
يادمون باشه که قلبمون رو هميشه لطيف نگه داريم تا کسي که به ما تکيه کرده سرش درد نگيره.
يادمون باشه قولي رو که به کسي ميديم عمل کنيم .
يادمون باشه هيچوقت کسي رو بيشتر از چند روز چشم به راه نذاريم چون امکان داره زياد نتونه طاقت بياره .
يادمون باشه اگه کسي دوستمون داشت بهش نگيم برو نميخوام ببينمت چون زندگيش رو ازش ميگيري
يادمون باشه که قلبمون رو هميشه لطيف نگه داريم تا کسي که به ما تکيه کرده سرش درد نگيره.
يادمون باشه قولي رو که به کسي ميديم عمل کنيم .
يادمون باشه هيچوقت کسي رو بيشتر از چند روز چشم به راه نذاريم چون امکان داره زياد نتونه طاقت بياره .
يادمون باشه اگه کسي دوستمون داشت بهش نگيم برو نميخوام ببينمت چون زندگيش رو ازش ميگيري
نظرات اخیر
این خزعولات/خزعبلات/خظعبلات/خضعولات/خوزعبلات/خوزعولات...

ادامه این ترفند