![]() Mojtabaf
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 12 دقیقه پیش
درباره من
- درباره Mojtabaf
- گوشی موبایل
- Nokia-N95
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-7
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- NOD32
- محل زندگی
- فنلاند - ایران
- علاقه مندی ها
- بسکتبال ، فقط خواندن و بیکار نبودن ...
- شغل
- دانشجو
-
امضاء
- قدرت ، نیازمند کسی است که در برابرش رام گردد !
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Mojtabafمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
با سلام .
من قبلا تو امضام یک سرعتی درمورد سرعت دانلود اینترنت فنلاند گذاشته بودم ، حالا نمیدونم دیده بودید یا نه !
بگذریم !
من چون زیاد به کار و بار اونجا آشنا نبودم ، بهم یه 2 مگ داده بودن رایگان !
ولی دوستم چون دیگه اونجا زیاد بود ، و از کار و باز...
من قبلا تو امضام یک سرعتی درمورد سرعت دانلود اینترنت فنلاند گذاشته بودم ، حالا نمیدونم دیده بودید یا نه !
بگذریم !
من چون زیاد به کار و بار اونجا آشنا نبودم ، بهم یه 2 مگ داده بودن رایگان !

ولی دوستم چون دیگه اونجا زیاد بود ، و از کار و باز...
ثبت شده در
بدون موضوع
سلام .
این عکس رو شما هم دیدین تازگی ها :

راستش من یه لحظه از بیکاری ، روی این شکل ، فقط کلیک میکردم و این هم هی چشاشو میبست و باز میکرد
..
ولی دیدم خیلی حال میده ... گفتم کمی سریع تر بزنم ..
بعد از اینکه کمی سریعتر...
این عکس رو شما هم دیدین تازگی ها :

راستش من یه لحظه از بیکاری ، روی این شکل ، فقط کلیک میکردم و این هم هی چشاشو میبست و باز میکرد
ولی دیدم خیلی حال میده ... گفتم کمی سریع تر بزنم ..
بعد از اینکه کمی سریعتر...
ثبت شده در
یادداشت های شخصی ....
سلامی گرم و بس پر انرژی دارم خدمت دوستان ترفندستانیم ...
هدف خاصی از زدن این تاپیک نداشتم ولی حرف هایی تو دلم بود که میخواستم ، همشون گفته بشن ...
راستش من درسته از قدیمی های ترفندستان (این رو برای اولین بار دارم فاش میکنم ) که ترفندستان از آن موقعی که برپا شد ، بعد...
هدف خاصی از زدن این تاپیک نداشتم ولی حرف هایی تو دلم بود که میخواستم ، همشون گفته بشن ...
راستش من درسته از قدیمی های ترفندستان (این رو برای اولین بار دارم فاش میکنم ) که ترفندستان از آن موقعی که برپا شد ، بعد...
ثبت شده در
یادداشت هایی از دوران جوانی و نوجوانی با زبانی دیگر ....
Part 1 :
When i Was younger , I Had Alot Of Wishes On My Brain And i want to be Educate them For obtain them .
So i had alot of pressure and war on my brain , i can say they are saying for me you have 3 ways or nothing ..
At first way they was saying to me , you should be go ahead and Follow The humans Who Got More Achievement
( i Think That was a Followly way or Followful Way .(
At Second way my was saying to me : Go Invent a new way to got all achievement...
When i Was younger , I Had Alot Of Wishes On My Brain And i want to be Educate them For obtain them .
So i had alot of pressure and war on my brain , i can say they are saying for me you have 3 ways or nothing ..
At first way they was saying to me , you should be go ahead and Follow The humans Who Got More Achievement
( i Think That was a Followly way or Followful Way .(
At Second way my was saying to me : Go Invent a new way to got all achievement...
ثبت شده در
یادداشت هایی از دوران جوانی و نوجوانی با زبانی دیگر ....
I Want To Start My First Experience With The God"s Name , So I Think I Have More Success With That Because I Have A Strongly Trust For Him ..
In The Name Of Beautiful God ..
I Think This Post Have Been One Of My Feeling At Life So I Think This Experience Have More Advise And Guidance For All , Because All Of People Can Face to Face With This Experience, And I Need Your Help To Me If I Had A Problem At Writing . Allright
نظرات اخیر
نقل قول:
| الان که وسط |
من تا هفته قبل...
نقل قول:
| arsenal-champion , جان |
خوشبحالتون:cons oling2:...

ادامه این ترفند