![]() Hamzeh.E
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 2 ساعت پیش
درباره من
- درباره Hamzeh.E
- گوشی موبایل
- Nokia-N73-ME
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-XP
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Norton
- محل زندگی
- No ? Alley ? 17 Shahrivar St. Fath 65 m High Away Tehran Iran
- علاقه مندی ها
- Coَmputer,Internet,Music,Movie,Game,Mobile&Etc
- شغل
- Production Line Assemble Worker
اطلاعات تماس
- صفحه اصلی وب سایت
- http://www.Hamzeh.E.Tarfandestan.com
- این صفحه
- http://www.tarfandestan.com/forum/member23863.html
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Hamzeh.Eمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
به نقل از سایت ایسنا
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
بازاريابي شبكهيي نوعي روش بازاريابي است كه ساختار مشخص شدهاي براي شناخت و تعيين نحوهي تبليغ كالا به شمار ميرود و به گفتهي كارشناسان خدمات صنايع داخلي با مدل مناسب بازاريابي شبكهيي قابل توسعه است و بهرهگيري بازاريابي شبكهيي به معناي واقعي به رشد چرخهي اقتصادي كشور كمك ميكند.
اما رشد و توسعهي بازاريابي شبكهيي در...
ثبت شده در
بدون موضوع
در سال های اخیر, نوعی معامله پدید آمده است که حقیقت آن, کسب درآمد از طریق عضوگیری برای شبکه ای هرمی و دارای اعضای رتبه بندی شده است. اعضای این شبکه هر کدام شماره خاص خود را دارد؛ مثلاً پنج نفر را فرض می کنیم که اوّلی در رتبه نخست است و به همین ترتیب, نفر پنجم در رتبه پنجم قرار دارد...
ثبت شده در
بدون موضوع
۲۸ آذر ۱۳۸۷ Thursday, Dec 18, 2008

چند روزی بود که یکی از دوستان صمیمی ام مدام زنگ می زد و می گفت که کار واجبی با من داره و حتما باید منو ببینه ، من هم مشغله زیادی داشتم و هر چی ازش می پرسیدم...

چند روزی بود که یکی از دوستان صمیمی ام مدام زنگ می زد و می گفت که کار واجبی با من داره و حتما باید منو ببینه ، من هم مشغله زیادی داشتم و هر چی ازش می پرسیدم...
ثبت شده در
بدون موضوع
سامی یوسف (sami yusuf) در ماه جولای ۱۹۸۰ از خانواده ای ایرانی آذری الاصل بدنیا آمد. اما او به همراه خانواده اش به انگلستان رفت و در آنجا نوجوانی و جوانی اش را سپری کرد. و ساکن لندن شد . او که از همان ابتدا به موسیقی علاقه داشت در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد. او تا کنون ۲ آلبوم روانه بازار کرده به نامهای : ( المعلم ) و (امت من ) و اولین کنسرت موسیقی اش را در مصر برپاکرد که بعد از استقبال...