صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

samali samali آنلاین نیست.

پیغامهای بازدید کننده

نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 5 تا 5
  1. purya rj
    6 February 2010 - #
    purya rj
    سلام...
  2. Armin-Barfak
  3. etmir73
    5 February 2010 - #
    etmir73
    سلام ببخشيد ديشب جواب تو ندادم
    حالاخوش امدي به ترفندستان
  4. akbari693
    5 February 2010 - #
    akbari693
    سلام
    به ترفندستان خوش اومدید
    خیلی کار در اینجا سخت نیست
    1. شما می تونید سوالاتون رو در انجمن ها (دسته بندی شده هستن) مطرح کنید تا دوستان جواب شما رو بدن (البته اینجا تخصصیه و بیشتر در رابطه با کامپیوتر it کار می کنه)
    2. در ضمن می تونید سوالاتی که در دو قالب بالا (کامپیوتر و it) کنتجونده نمی شه رو به صورت شخصی از دوستان سوال کنید (مثل همون پیامایی که به من دادید)، البته یه بخش کوچک در انجمن هم برای مباحثی غیر از اون مبحث وجود داره (کم کم آشنا می شید)
    3. در صورتی که تمایل داشته باشید، می تونید در این سایت و انجمنش وبلاگ یا وبلاگ هایی برای خودتون درست کنید (اطلاعاتش هم هر چی می تونه باشه)
    4. ضمنا در ترفندستان دوستان گروه ها مختلفی به وجود آوردن و در اون ها فعالیت می کنن (مطرح کردن بحث ها مختلف و ....)، اگه دوست داشتید می تونید در اون گروه ها (بسته به میلتون) هم عضو بشید
    5. برای هر شخص در ترفندستان امکانات زیادی اختصاص داده شده (امکاناتی که من اکثرشون رو در انجمن دیگه ای ندیدم) شما می تونید از اون ها هم استفاده کنید (امکاناتی همچون ساخت آیبوم عکس شخصی، ساخت گروه شخصی، ساخت وبلاگ و ......)
    6. در اینجا بخش بازی و مسابقاتش هم مطرحه که شما می تونید از اونها هم برای سرگرمی استفاده کنید

فکر کنم همه چی توی همینا خلاصه بشه و چیزی از قلم نیانداخته باشم
    حالا اگه شما در رابطه با هر کدوم سوالی داشتید از من یا سایرین بپرسید تا من یا سایر دوستان جوابتون رو بدیم (البته من خودم دیر به دیر به اینجا سر می زنم چون مقدار مشکلات کاری دارم)
  5. alireza3121
    5 February 2010 - #
    alireza3121
    سلام و شب شما به خیر

به ترفندستان خوش امدید

آمار

مجموع پست ها
پیغامهای بازدید کننده
سپاس ها
وبلاگ
اطلاعات عمومی
  • تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 5 February 2010
  • معارفه ها: 0

دوستان

نمایش دوستان 1 به 1 از 1
  • Aria
    • Aria
    • (aria8675 سابق)
    • Aria آنلاین نیست.
    • Aria به Yahoo ارسال پیام

امتیازات

امتیازات
  • No data available or user has negative points.

آمار لحظه به لحظه امتیازات

آمار لحظه به لحظه امتیازات

اکنون ساعت 05:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.