![]() amir.prs
|
درباره من
- درباره amir.prs
- گوشی موبایل
- Nokia-N81-8GB
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-XP
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Kaspersky
- محل زندگی
- در کوچه باغ تنهایی
- علاقه مندی ها
- PC & Mobile
- شغل
- وب گردی
-
امضاء
- چشمم نخورد آب از این عمر پر شکست
این خانه را تمامی پی روی آب بود
. .................................................. ..................................... ((سهراب سپهری))

وبلاگ
مشاهده وبلاگ amir.prsمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
اگر اهل مسافرتهای طولانی باشید حتما تا به حال این سوال را از خود پرسیده اید که چگونه می توان در یک محیط پر سر و صدا مانند سالن فرودگاه استراحت کرد؟ بسیاری از شماها تا به حاال مجبور بوده اید فاصله بین دو پرواز را در سالن
...
ثبت شده در
بدون موضوع
آغوش پروردگار
((ای خدای بزرگ که در اسمانی...))
بله.
حواسم رو پرت نکن دارم دعا میکنم
خب , تو منو صدا کردی.
من؟ دارم دعا می خونم : ((ای خدای بزرگ که در اسمانی...))
دیدی, دوباره منو صدا کردی.
مگه نگفتی : ((ای خدای بزرگ که در اسمانی؟)).
خب , من این جام.
آها , اما منظوری نداشتم. فقط داشتم دعای روزانه مو میخوندم. من همیشه
با خدا راز و نیاز...
ثبت شده در
بدون موضوع
تصویری که میبینید گلی در گلدان است اما آن خاک درون گلدان در واقع بستنی شکلاتی است. و به نظر من ایده محشری است برای خوردن بستنی. درست کردن آن هم بسیار آسان است. یک عدد گلدان کوچک تهیه می کنید. ( ترجیحا به جای خالی کردن خاک گلدان
...
ثبت شده در
بدون موضوع
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که اگر بخواهیم ظرف مدت چند ثانیه با استفاده از بمب اتم سطح زمین را از انسان ها پاک کنیم، به چه تعداد کلاهک هسته ای نیاز داریم؟
در مقاله ای که سایت Information is Beautiful منتشر کرده، با یک محاسبه ساده و البته با تکیه به آماری دقیق و رسمی به این سوال پاسخ داده شده است.
در مقاله ای که سایت Information is Beautiful منتشر کرده، با یک محاسبه ساده و البته با تکیه به آماری دقیق و رسمی به این سوال پاسخ داده شده است.
تصویر بالا که دیوید مک کندلس آن را ایجاد کرده است، نشان
...
ثبت شده در
بدون موضوع
سلام دوستان
یه جوانی (پسر خالم) ازتون التماس دعا داره
سال هاست چشماش تحت درمانه و پزشکا راه حل های مختلف روش آزمایش کردن ولی هنوز خوب که نشده هیچ بدتر هم شده
درحال حاضر چشماش خونریزی شدید داره و اوضاع چشماش خیلی وخیم تر شده
درحال حاضر هم چشماش داره به سوی نابینا شدنه و بیمارش جزو بیماری های خاص به شمار میره که راه درمانی براش پیدا نشده
درحال حاضر هم متحاج دعاهای خیر شماست
ممنون از شما
امیر
یه جوانی (پسر خالم) ازتون التماس دعا داره
سال هاست چشماش تحت درمانه و پزشکا راه حل های مختلف روش آزمایش کردن ولی هنوز خوب که نشده هیچ بدتر هم شده
درحال حاضر چشماش خونریزی شدید داره و اوضاع چشماش خیلی وخیم تر شده
درحال حاضر هم چشماش داره به سوی نابینا شدنه و بیمارش جزو بیماری های خاص به شمار میره که راه درمانی براش پیدا نشده
درحال حاضر هم متحاج دعاهای خیر شماست
ممنون از شما
امیر
نظرات اخیر
کاش یه دونه...
نقل قول:
| کوچیک نیست؟ |

ادامه این ترفند

مین جمع کن :دی اوکی پس منطقه پاک سازی شده س