![]() black-fish
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: یک روز پیش
درباره من
- درباره black-fish
- گوشی موبایل
- Nokia-5630-XpressMusic
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-Vista
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Kaspersky
- محل زندگی
- TEH & DEU
- علاقه مندی ها
- ترفندستان،موسیقی،نقاشی،کوهنوردی
-
امضاء
وبلاگ
مشاهده وبلاگ black-fishمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
انگیزه ای که باعث شد این بلاگ رو بزنم ....
چند وقت پیش رفته بودیم یه سفر برون شهری ، تو جاده دو بار اتفاقی سگ دیدم یکیش که ماشین زده بود اون بماند ... که حالم خیلی گرفته شد
یکیش هم دیدم مریض لاجون یه گوشه کنار جاده خودشو مچاله کرده بود نه اینکه تا حالا ندیده باشم آ ولی خب این آخرین...
چند وقت پیش رفته بودیم یه سفر برون شهری ، تو جاده دو بار اتفاقی سگ دیدم یکیش که ماشین زده بود اون بماند ... که حالم خیلی گرفته شد
یکیش هم دیدم مریض لاجون یه گوشه کنار جاده خودشو مچاله کرده بود نه اینکه تا حالا ندیده باشم آ ولی خب این آخرین...
ثبت شده در
بدون موضوع
این عکس رو یکی از دوستام برام فرستاد خیلی به دلم نشست 
تو این عکس جالب ، شاید همه نه !! ولی فک کنم بیشتر شخصیت های کارتون ها در یه جا جمع شده با دیدن ش قهرمانان کارتون های مورد علاقه ی دوران کودکی کلی واسه هر کدوم از ما خاطره انگیزه یادش به خیر
سایز عکس رو کم کردم تا راحت لود بشه
ولی فایل ضمیمه با سایز اصلی ه و با کیفیت تره

تو این عکس جالب ، شاید همه نه !! ولی فک کنم بیشتر شخصیت های کارتون ها در یه جا جمع شده با دیدن ش قهرمانان کارتون های مورد علاقه ی دوران کودکی کلی واسه هر کدوم از ما خاطره انگیزه یادش به خیر

سایز عکس رو کم کردم تا راحت لود بشه
ولی فایل ضمیمه با سایز اصلی ه و با کیفیت تره
ثبت شده در
بدون موضوع
افتتاح مدرن ترین زندان اروپا در نروژ
از ماه آینده میلادی زندان جدیدی در کشور نروژ افتتاح می شود که به مدرن ترین امکانات رفاهی مجهز است و هزینه زیادی برای زیبایی و دکوراسیون آن شده است. این زندان که در نزدیکی مرز کشور سوئد قرار گرفته قادر به نگهداری ۲۵۲ زندانی است و برای ساخت آن حدود ۲۱۷ میلیون...
از ماه آینده میلادی زندان جدیدی در کشور نروژ افتتاح می شود که به مدرن ترین امکانات رفاهی مجهز است و هزینه زیادی برای زیبایی و دکوراسیون آن شده است. این زندان که در نزدیکی مرز کشور سوئد قرار گرفته قادر به نگهداری ۲۵۲ زندانی است و برای ساخت آن حدود ۲۱۷ میلیون...
نظرات اخیر
نقل قول:
| البته سگ فقط |
نقل قول:
| به نظر من black-fishجان |
نقل قول:
| چه سگ سوسولی! |

ادامه این ترفند