![]() hamid reza
|
جایزه ها
وبلاگ
hamid reza's Blog Membership
| عنوان / کاربر | مطالب | نظرات | آخرین نوشته |
|
Milad
|
5 | 15 |
سریالهای نوروز 89
یک هفته پیش |
|
hamid reza
|
183 | 516 |
تعارف یعنی چی ها؟!
3 هفته پیش |
مشاهده وبلاگ hamid rezaمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
به جان شما قبلی نداره میشه 10 هزار تومن....!
سلام به همه دوستان ترفندستانی گل
شما هم مثل همه ایرانی ها حتما این جمله بالا و امثال این بار ها و بارها به گوشتون خورده شاید خودتون هم گویندش بوده باشین.!
خوب یا بد ، تعارف شده جزئی از زندگی روزمره ما ایرانی ها ، از صبح با ما از خواب...
سلام به همه دوستان ترفندستانی گل
شما هم مثل همه ایرانی ها حتما این جمله بالا و امثال این بار ها و بارها به گوشتون خورده شاید خودتون هم گویندش بوده باشین.!
خوب یا بد ، تعارف شده جزئی از زندگی روزمره ما ایرانی ها ، از صبح با ما از خواب...
ثبت شده در
متفرقه و جالب از همه چیز و همه جا....
چرچيل (نخست وزير سابق بريتانيا) روزی سوار تاکسی شده بود و به دفتر bbc برای مصاحبه میرفت.
هنگامی که به آن جا رسيد به راننده تاکسی گفت آقا لطفاً نيم ساعت صبر کنيد تا من برگردم.
راننده گفت: "نه آقا! من می خواهم سريعاً به خانه بروم تا
...
هنگامی که به آن جا رسيد به راننده تاکسی گفت آقا لطفاً نيم ساعت صبر کنيد تا من برگردم.
راننده گفت: "نه آقا! من می خواهم سريعاً به خانه بروم تا
ثبت شده در
ثبت شده در
آدامس :تنها چیزی كه توی دهان خانم ها بند می شود.
احمق:كسی كه دختر همسایه را در تاریكی نبوسد
ادب:یعنی كمك به یك خانم زیبا در عبور از خیابان حتی اگر به كمك احتیاج نداشته باشد
ازدواج : قمار زندگی است و در قمار معمولا برد با كسی است كه بیشتر تقلب كند
الكل:مایه...
احمق:كسی كه دختر همسایه را در تاریكی نبوسد
ادب:یعنی كمك به یك خانم زیبا در عبور از خیابان حتی اگر به كمك احتیاج نداشته باشد
ازدواج : قمار زندگی است و در قمار معمولا برد با كسی است كه بیشتر تقلب كند
الكل:مایه...
ثبت شده در
بدون موضوع
PDRTJS_settings_51292_post_2320 = { "id" : "51292", "unique_id" : "wp-post-2320", "title" : "%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86%D8%8C+%D8%B4%D8%A7%D8%AF+%D8%AA%D8%B1%DB%8C% D9%86+%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85+%D8%B1%D9%88%DB%8C+ %D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86", "item_id" : "_post_2320", "permalink" : "http%3A%2F%2Fgameron.wordpress.com%2F2009%2F12%2F2 6%2F2320%2F" } چندی
...
نظرات اخیر
100% درسته
...
...

ادامه این ترفند