نقل قول:
اگر از مقدار عادّی بیشتر بدونیم
سوال : به چه دردیمون میخوره ؟؟؟؟
من هر چی یاد میگیرم یا به دردم میخوره یا سرگرمم میکنه یا بحث اخروی در کاره . نمیدونم این کدوم یکی از این سه تاست ؟؟؟؟
|
مام عقيده داريم داريم دشمن شناسي ميكنيم؛ما فقط روي فراماسونري زوم نكرده ايم؛بحث اصلي ما صهيونيزمه و هدف كار من و شما هم بايد آماده كردن زمين براي ظهور آخرين منجي باشه.اما چون فراماسونري يكي از مهمترين ابزار صهيونيزم(دشمن)است ونيز درجهت مقابله با شيعه گام بر ميداره،لازم ميبينيم كه در باره ي اين انجمن سري مخفي مخوف در حد لازم اطلاعات داشته باشيم و ديگران رو هم مطلع كنيم.از طرفي:حديثي از امام علي(ع) وجود داره كه ميفرمايند:«لا تعرفوا الرشد حتي تعرفوا من تركه»يعني:«راه راست(ارشاد و هدايت) را نميشناسيد،مگر اينكه كسي را كه آن را ترك گفته(دشمن خدا) را بشناسيد »از طرفي دشمن خداوند دشمن ما كه پيرو دين او هستيم نيز هست.پس دشمن شناسي نه تنها از مباني ايمان و هدايت است بلكه لازمه ي ايمان هم هست:درآيه الكرسي ميخونيم:«ومن يكفر بالطاغوت و يومن بالله فقد استمسك بالعروه الوثقي لا انفصام لها والله سميع عليم»:"پس هركه به طاغوت كفر ورزد(و از راه كفر وسركشي برگردد)وبه خدا(وپرستش او)گرايد،به رشته ي محكم و استواري چنگ زده كه هرگز نخواهد گسست و خداوند(به هرچه خلق گويند و كنند)شنوا و داناست."(بقره:256)ديديد كه لازمه ي چنگ زدن به ريسمان الهي كه از زمين تا بهشت كشيده شده است«كفر به طواغيت»و«ايمان به خدا»ست.از طرفي در اين آيه ابتدا كفر به طواغيت ذكر شده سپس ايمان به خدا يعني براي رسيدن به سعادت ابتدا بايد از كفر برائت كرد بعد به خدا ايمان آورد؛يعني دشمن شناسي(البته در حد لازم و ضروري نه خيلي تخصصي آن)بر خداشناسي مقدم است.
خواهش ميشه
نقل قول:
مطالب وبلاگتونو که میخوندم این حس بهم القا شد که کار از کار گذشته
حالا واقعا کار از کار گذشته؟؟؟
|
نه ما هنوز كلي كار داريم كه بايد انجام بديم.از طرفي اين وعده ي صريح قرآنه :
1-ان تنصروالله،ينصركم:"اگر دين خدا را ياري كنيد او شما را ياري خواهد نمود"
2-فان العزه لله جميعا:"همانا همه ي عزت (و قدرت) نزد خداوند است"(نسا:139)
3-و هو القاهر فوق عباده و هوالحكيم الخبير:"اوست كه بر بندگان خود قاهر و مسلط است و اوست حكيم آگاه"(انعام-1

4-فاصبر ان العاقبه للمتقين:"صبر و استقامت كن،كه عاقبت ازآن پرهيزكاران است."(هود:49)
5-و مكرو و مكرالله والله خيرالماكرين:"و(يهوديان ودشمنان مسيح،براي نابودي او وآيينش)نقشه كشيدند و خداوند(بر حفظ او وآيينش)چاره جويي كرد؛و خداوند بهترين چاره جويان است."(آل عمران:54)
6-قل اللهم مالك الملك توتي الملك من تشاءوتنزع الملك ممن تشاء و تعز من تشاء و تذل من تشاء بيدك الخير انك علي كل شي قدير:"بگو:«بارالها!اي مالك حكومت ها!به هركس بخواهي ،حكومت مي بخشي و از هركس بخواهي حكومت را مي گيري هركس را بخواهي عزت ميدهي و هر كس را بخواهي خوار ميكني تمام خوبي ها به دست توست تو برهرچيزي قادري»"(آل عمران:26)
7-و هو الذي ينزل الغيث من بعد ما قنطوا و ينشر رحمته و هوالولي الحميد:"او كسي است كه باران سودمند را پس از آن كه مايوس شدند نازل ميكند و رحمت خويش را ميگستراند و او ولي (و سرپرست)و ستوده است"(شوري:2

8-اليس الله بكاف عبده و يخوفونك بالذين من دونه ومن يضلل الله فماله من هاد:"آيا خداوند براي(نجات و دفاع از)بنده اش كافي نيست؟!اما آن ها تو را از غي او مي ترسانند.و هركس را خداوند گمراه كند،هيچ هدايت كننده اي ندارد."(زمر:36)
9-والله اعلم باعدائكم و كفي بالله وليا و كفي بالله نصيرا:"خداوند به دشمنان شما آگاه تر است(ولي آن ها زياني به شما نمي رسانند.)وكافي است كه خدا ولي شما باشد و كافي است كه خدا ياور شما باشد"(انفطار:6)
10-وعدالله الذين آمنوا منكم و عملوا الصالحات ليستخلفنهم في الارض كما استخلف الذين من قبلهم و ليمكنن لهم دينهم الذي ارتضي لهم و ليبدلنهم من بعد خوفهم امنا يعبدونني لايشركون بي شيئا و منكفر بعد ذلك فاولئك هم الفاسقون:"خداوند به كساني از شما كه ايمان آورده كارهاي شايسته انجان داده اند، وعده ميدهد كه قطعا آن ها را حكمران روي زمين خواهد كرد همانگونه كه به پيشينيان آن ها خلافت روي زمين را بخشيد و دين وآييني را كه براي آنان پسنديده ،پابرجا و ريشه دار خواهد ساخت وترسشان را به امنيت و آرامش مبدل ميكند(آنچنان)كه تنها مرا ميپرستند و چيزي را شريك من نخواهند ساخت و كساني كه پس از آن كافر شوند آنه ها فاسقان اند"(نور:55)
نقل قول:
|
یه سوال دیگه شما از کی پیروی میکنین تو کارهای سیاسی (چه حزب تفکر و ... ای)
|
من طرفدار اون حزبيم كه:
-شعارهاش انقلابي باشه
-نه تنها شعارهاش بلكه در عملكردش اينو اثبات كنه
-روحيه ي انقلابي داشته باشه(روحيه ي انقلابي يعني روحيه ي جهادي،يعني روحيه ي بسيجي،يعني 2برابر بقيه مهربان بودن،يعني2برابر بقيه زحمت كشيدن،يعني 2 برابر بقيه تحمل كردن،يعني 2 برابر بقيه درس خوندن،يعني 2 برابر بقيه باسواد بودن،يعني 2 برابر بقيه دلسوز بودن،يعني 2 برابر بقيه كار كردن،يعني 2 برابر بقيه عبادت كردن،يعني 2 برابر بقيهموحد و خداترس بودن،يعني 2 برابر بقيه عاشق بودن،يعني 2 برابر بقيه مطيع بودن،يعني 2 برابر بقيه مخلص بودن،يعني 2 برابر بقيه نوكر امام زمان -عج-بودن و...)
-مهمتر ازهمه:مطيع كامل امر ولي فقيهش باشه و جون و دل اونو اجرا كنه.
اميد وارم كفايت كنه ولي بازم اگه ابهامي بود ميتونيد بپرسيد؛باعث افتخاره اگه بتونم جواب بدم.