![]() مهندس بهزاد انصاری
|
وبلاگ
مهندس بهزاد انصاری's Blog Membership
| عنوان / کاربر | مطالب | نظرات | آخرین نوشته |
|
hamid reza
|
183 | 516 |
تعارف یعنی چی ها؟!
3 هفته پیش |
| 285 | 1,399 |
اینم از سه شنبه شب...
یک روز پیش |
مشاهده وبلاگ مهندس بهزاد انصاریمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بلاگ خودم
آقا ما رو که با گاز اشکاور شهید کردن......ما داشتیم دور آتیش واسه خودمون عشق و حال بزن بکوب خودمونیم رو میکردیم که یه دفعه لباس شخصیا ریختن و چند تا گاز اشکاور به طرف ما شلیک کردن و چشم و چارمون سوخت....خوشبختانه یکی آتیش درست کرد و سوزش چشممون کم شد....
نامردا به بچه و سالمندان هم...
نامردا به بچه و سالمندان هم...
ثبت شده در
بلاگ خودم
آقا این خونه تکونی کمر و دست و پا واسم نذاشت....باورم نمیشد که 10 تا تیکه کهنه گردگیری رو سیاه و ذغال اخته اش کنم.
همیشه خدا فکر میکردم در و دیوار تمیزن و برق میزنن.اما وقتی با دستمال همه در و دیوار خونه رو تمیز کردم باورم نمیشد چقدر لجن به در و دیوار چسبیده......کاشکی کهنه ها رو...
ثبت شده در
بلاگ Copy/Paste
سوختگي با آب جوش توسط مایکروفر

اگر از مایکروفر استفاده میکنید این مطلب بسیار مهم را بخوانید
یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد(کاری که قبلا بارها انجام داده بود). دقیقا نمیدانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد اما و به من گفت که قصد داشته آب به جوش برسد.
وقتی که دستگاه خاموش
یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد(کاری که قبلا بارها انجام داده بود). دقیقا نمیدانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد اما و به من گفت که قصد داشته آب به جوش برسد.
وقتی که دستگاه خاموش
ثبت شده در
بلاگ خودم

خوب بعد مدتها ما هم به خیل دکترهای ترفندستان پیوستیم.....

زین پس میتونید به جای مهندس یا عمو بهم بگین آقای دکتر
خوب یکی بیاد تصفیه حساب ما رو بکنه.....
ثبت شده در
بلاگ خودم
درسته که نباید این حرف رو بزنم ولی خوب عنوان نکردنش هم همچین بی عیب نیست....
متاسفانه بعضی از دوستان تازه وارد و بعضا قدیمی ها وقتی میخوان وبلاگ بذارن 10 - 20 تا وبلاگ پشت سر هم ردیف میکنند....حالا چه تکراری و چه غیر تکراری......
خوب اینکار حق بچه های دیگه رو ضایع میکنه...بچه های دیگه...
متاسفانه بعضی از دوستان تازه وارد و بعضا قدیمی ها وقتی میخوان وبلاگ بذارن 10 - 20 تا وبلاگ پشت سر هم ردیف میکنند....حالا چه تکراری و چه غیر تکراری......
خوب اینکار حق بچه های دیگه رو ضایع میکنه...بچه های دیگه...
نظرات اخیر
رضا تب نکن.....باشه...
نقل قول:
| عـــــــــــ ـــه....به |
نقل قول:
| میای یسر با |
نقل قول:
| والله خیلی |
[Image]...

ادامه این ترفند