![]() |
![]() jak-jak
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 2 روز پیش
درباره من
- درباره jak-jak
- گوشی موبایل
- HTC-HD2
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-7
- مرورگر
- Google-Chrome
- آنتی ویروس
- NOD32
- نوع اتصال و سرعت اینترنت
- ADSL-256 Kb/S
- محل زندگی
- تهران بزرگ
- علاقه مندی ها
- علاقه شدید به اینترنت
- شغل
- نتایج بیاد دانشجو
-
امضاء
- Partogame.com
اخبار جديد ترين بازي هاي روز دنيا
دارای انجمن و وبلاگ دهی
تبلیغات هم میپذیریم!
از دوستان ترفندستانی میخوام ما رو کمک کنند و بیان تو این سایت هم فعالیتی داشته باشن که ما هم بتونیم جون بگیریم و بلند شیم
کلکسیون بازی برای موبایل (فقط نوع گوشیتون رو بگید تا بازی مخصوصش رو بزارم)
گروه گوشی بازها(حتما عضو شید)

وبلاگ
مشاهده وبلاگ jak-jakمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در بدون موضوع
سلام نتایج رو گرفتید؟من ترازم6800شد فناوری اطلاعات تهران شمال قبول شدم.باید منتظر جواب سراسری باشم.خدا کنه شهری که میخوام روزانه قبول بشم.شما چی کار کردید؟
ثبت شده در بدون موضوع
حدودا ساعت 3-4بود داشتم هی چک میکردم ببینم جواب ها میاد یا نه.بعد یهو دیدم اومد و وقتی رتبه رو نگاه کردم خشکم زد.نوشته بود رتبه بدون سهمیه22هزار و با سهمیه9هزار بعد به خودم گفتم من که سهمیه ندارم پس همین 22هزار هست .بعد به مشاورم زنگ زدم و گفت اون 9هزار درسته .حالا پرسش من این هست تو رشته ریاضیی آیا امید هست تو تهران و یا اطراف تهران کارشناسی برم؟اصلا فکر نمیکردم جواب اینقدر بد بیاد یکم هم فکر میکنم بشینم واسه سال بعد.نمیدونم چی کار کنم.یکم مشورت بدید!!!
ثبت شده در بدون موضوع
با سلام به دوستان عزیز همین الان از آزمون رسیدم خونه و عصبانی از درس ریاضی .به نظر من درسهای دیگر معمولی بود اما سطح ریاضی امروز خیلی بالا بود و سخت بود .به نظر شما چطوربود؟نسبت به سال گذشته بهتر بود یا بدتر؟
ثبت شده در بدون موضوع
روزی مردی به سفر می رود و به محض ورود به اتاق هتل متوجه می شود که هتل به کامپیوتر مجهز است. تصمیم می گیرد به همسرش ایمیل بزند.نامه را می نویسد اما در تایپ آدرس دچار اشتباه می شودو بدون اینکه متوجه شود نامه را می فرستد. در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی زنی که تازه از مراسم خاکسپاری همسرش به خانه بازگشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا آشنایان داشته باشد به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند.
اما پس از خواندن نخستین نامه غش می کند
...
ثبت شده در بدون موضوع
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو خوانده می شد: �من کور هستم لطفا کمک کنید.�
روزنامه نگار خلاقی از کنار او می گذشت؛ نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود.. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از...
روزنامه نگار خلاقی از کنار او می گذشت؛ نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود.. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از...
نظرات اخیر
ممنون عزیز...
سلام نتایج...