![]() |
![]() sepehr09
|
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 2 هفته پیش
درباره من
- درباره sepehr09
- گوشی موبایل
- Apple-iPhone-4
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-7
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- Avira
- نوع اتصال و سرعت اینترنت
- ADSL-512 Kb/S
- محل زندگی
- تهران
- علاقه مندی ها
- ترفندستان - فتوشاپ - اینترنت - کامپیوتر - MMB
- شغل
- مدیر شرکت پرشین آداک
-
امضاء
برنامه نویسی با زبان های : vb - C# - vb.net - C++ - php - html قبول میشود.

[face book] [google plus] [t witter] [yahoo] [gmail]
وبلاگ
مشاهده وبلاگ sepehr09مطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در بدون موضوع
سلام.دیشب تو خیابون جلوی بازار موبایل داشتم پیاده میرفتم سمت مترو حسن اباد سرگرم صحبت بودم با گوشیم اصلا حواسم نبود یک دفعه یک نازنین مرد بامرامی که شیر حلال خورده زد گوشیمو ازم گرفت فرار کرد دنبالش دوییدم پرید رو موتور اصلا بهش نرسیدم گوشیمو برد!!!!توروخدا میبینین؟به خدا حرومه...
ثبت شده در بدون موضوع
داشتم به عشق فکر میکردم.نمیدونم ولی این جمله های زیر کاملا اتفاقی توی ذهنم اومد
یه کمی فلسفی و پیچیده هست.
نمیدونم تاحالا عاشق شدین یا نه.ولی اگه نشدین کمتر نوشته ی زیررو متوجه میشین
به نظر من.انسان ها وقتی که عاشق میشن.هر موقع که به عشقشون فکر میکنن باعث میشه که تپش...
یه کمی فلسفی و پیچیده هست.
نمیدونم تاحالا عاشق شدین یا نه.ولی اگه نشدین کمتر نوشته ی زیررو متوجه میشین
به نظر من.انسان ها وقتی که عاشق میشن.هر موقع که به عشقشون فکر میکنن باعث میشه که تپش...
ثبت شده در بدون موضوع
اول بگم که کلماتی که کلفت نوشته شدن روشون فکر کنید و با مکث بخونید و تاکید داشته باشید.
نمیدونم چرا ولی این اول بگم که یه حسی تو درونم شکوفا شده میخواهم از این به بعد وبلاگ نویسی رو شروع کنم.خسته شدم اینقدر تو سایت ها و وبلاگ ها از کامپیوتر و فناوری نوشتم.کمی هم میخوام دل نوشت بنویسم.
اصولا تعریف از خود نباشه ولی ما متولدین آذر چرب زبانیم.یعنی حرف نمیزنیم حرف نمیزنیم وقتی هم که حرف میزنیم کار درست حرفمونو میگیم(پرچم آذر ماهی ها بالاست)
به سلامتی فصل پاییز شروه شده(ویندوز...
نمیدونم چرا ولی این اول بگم که یه حسی تو درونم شکوفا شده میخواهم از این به بعد وبلاگ نویسی رو شروع کنم.خسته شدم اینقدر تو سایت ها و وبلاگ ها از کامپیوتر و فناوری نوشتم.کمی هم میخوام دل نوشت بنویسم.
اصولا تعریف از خود نباشه ولی ما متولدین آذر چرب زبانیم.یعنی حرف نمیزنیم حرف نمیزنیم وقتی هم که حرف میزنیم کار درست حرفمونو میگیم(پرچم آذر ماهی ها بالاست)
به سلامتی فصل پاییز شروه شده(ویندوز...
ثبت شده در بدون موضوع
سلام به همه دوستان ترفندستانی عزیز.دوستان بالاخره تونستم یه مرورگر بسازم.هرچند این یه طرح کلی هست و به مرور زمان پیشرفته ترش میکنم.خوشحال میشم به این تاپیک سربزنید و نظر خودتون رو در این باره بگین.دوستانی هم که قصد همکاری دارند اطلاع بهند.ممنون
اینم آدرس تاپیک:
http://www.tarfandestan.com/forum/thread50131.html
اینم آدرس تاپیک:
http://www.tarfandestan.com/forum/thread50131.html
ثبت شده در عبرت آموز...
مردی با اسب و سگش در جاده ای راه میرفتند. هنگام عبور از کنار درخت عضیمی صاعقه ای فرود آمد و همه را کشت. اما مرد نفهمید دیگر این دنیا را ترک کرده است و همچنان با دو جانورش پیش میرفت. پاده روی دراز بود ، تپه بلند بود، آفتاب تندی بود، عرق میریختند و به شدت تشنه بودند. در یک پیچ جاده دروازه...
نظرات اخیر
نقل قول:
| شما رفتید آگاهی |