![]() Behzad.RX
|
درباره من
- درباره Behzad.RX
- گوشی موبایل
- Nokia-3110-Classic
- اپراتور
- IR-TCI
- سیستم عامل کامپیوتر
- Windows-Vista
- مرورگر
- Firefox
- آنتی ویروس
- NOD32
- محل زندگی
- زیر سایه ی امام هشتم!!
- علاقه مندی ها
- بسکتبال
- شغل
- مهندس برق
برگرفته شده از وبلاگ خودم به قلم خودم
اطلاعات تماس
- صفحه اصلی وب سایت
- http://www.behzad-tornado.mihanblog.com/
- این صفحه
- http://www.tarfandestan.com/forum/member76322.html
وبلاگ
مشاهده وبلاگ Behzad.RXمطالب اخیر وبلاگ
آخرین مطلب وبلاگ
ثبت شده در
بدون موضوع
گفتگو با « افشین ذینوری »
29 ساله و متأهل هستم و لیسانس کامپیوتر دارم.
از سال 68 با بازیگری ، کار هنری ام را آغاز کردم و در سال 73 عملاً وارد حرفه دوبله شدم . قبل از سال 73 ، عملاً با راهنمایی های " مجید قناد " که نقش بسیار مهمی در تمامی مراحل کاری من داشته اند ، به " غلامعلی افشاریه " معرفی شدم و به مدت 2 الی 3 ماه زیر نظر ایشان کار دوبله را آموختم .ابتدا با نقشهای بسیار کوتاه شروع...
29 ساله و متأهل هستم و لیسانس کامپیوتر دارم.
از سال 68 با بازیگری ، کار هنری ام را آغاز کردم و در سال 73 عملاً وارد حرفه دوبله شدم . قبل از سال 73 ، عملاً با راهنمایی های " مجید قناد " که نقش بسیار مهمی در تمامی مراحل کاری من داشته اند ، به " غلامعلی افشاریه " معرفی شدم و به مدت 2 الی 3 ماه زیر نظر ایشان کار دوبله را آموختم .ابتدا با نقشهای بسیار کوتاه شروع...
ثبت شده در
بدون موضوع
عزت الله مقبلی: هاردی، بجای جهانگیرفروهر در هزاردستان __ درسال1367 در56سالگی درگذشت
مهدی آژير: (شیلا در سندباد ، پدر آنت – تنسی تاکسیدو "دوبله قدیم") - در سال66 در 45سالگی درگذشت
حسن عباسی ( لورل، مورچه) . در سال ۵۹ درگذشت
احمد مندوب هاشمی ( اجین در سالهای دور از خانه
...
مهدی آژير: (شیلا در سندباد ، پدر آنت – تنسی تاکسیدو "دوبله قدیم") - در سال66 در 45سالگی درگذشت
حسن عباسی ( لورل، مورچه) . در سال ۵۹ درگذشت
احمد مندوب هاشمی ( اجین در سالهای دور از خانه
ثبت شده در
بدون موضوع
1-
سعي كن دارای زندگی پر افتخاری باشی تا فرزندانت در آرامش روحی وروانی وغرور خاصی در جامعه به سر ببرند .
2- عـده ای تصـور می کنند که عـاشق ومعشوق هميشه بايد بخندند در صورتی که آه کشيدن وگـريه کردن بين آنها
بيشتر از خنديدن است 0
3- به سخن متحجرين...
سعي كن دارای زندگی پر افتخاری باشی تا فرزندانت در آرامش روحی وروانی وغرور خاصی در جامعه به سر ببرند .2- عـده ای تصـور می کنند که عـاشق ومعشوق هميشه بايد بخندند در صورتی که آه کشيدن وگـريه کردن بين آنها
بيشتر از خنديدن است 0
3- به سخن متحجرين...
ثبت شده در
بدون موضوع
خصوصیات مردها:
چرا مردها دارای وجدان پاکی هستند؟ به این دلیل که هیچ گاه از آن استفاده نمی کنند 

چرا مردها همیشه خوشحال هستند؟ چون آدمای بی خیال فقط می خندند

چرا روانکاوی مردها سریع تر از خانم ها انجام می پذیرد؟ زیرا هنگامیکه زمان بازگشت به دوران کودکی فرا می رسد مردها همان جا قرار دارند

اگر یک مرد و یک زن از
...
ثبت شده در
بدون موضوع
هر جايي
در كنج سينه يك دل ديوانه
در كنج دل هزار هوس دارم
قلب تو پاك و دامن من ناپاك
من شاهدم به خلوت بيگناه
تو از شراب بوسه من مستي
من سرخوش از شرابم و پيمانه
چشمان...