نمایش پست تنها

mohsen.m mohsen.m آنلاین نیست.
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 27
Nokia-N95
Avira Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-256 Kb/S

سپاس ها: 477
سپاس شده 762 بار در 373 پست
mohsen.m به Yahoo ارسال پیام

5 June 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen.m نمایش پست ها
سرعت اینترنت خود را اسما تا حد بسیار زیادی و از نظر عملی هم تا حدی بالا ببرید(البته سرعت دایلاپ بستگی به تعداد افرادی که از یک خط در حال استفاده میباشند دارداما در این روش در ساعاتی که خط مورد استفاده خلوت باشد تفاوت قابل ملاحظه ای دارد)
دوستان اگه دقت کنید میبینید که توضیح سرعت دایل اپ و استفاده از این روش رو همینجا عرض کرده ام.ولی به قول شما اگه عدد سرعت اتصال هم باشه باز بااینحال در زمان خلوت ممکنه پهنای باند بیشتری فرد بتونه استفاده کنه.ولی همون اول هم گفتم که این قضیه از نظر اسمی و عددی سرعت رو بالا میبره.ولی قبلا که خودم امتحان کردم سرعت باز کردن صفحات بهتر بود.وگرنه الان که من به این قضایا احتیاج ندارم.
ضمنا سرعت مودم بر اساس بیت بر ثانیه است نه بایت.هر 8 بیت یک بایت است.بنابراین وقتی حداکثر سرعت خود را مثلا 30 یا 40 کیلوبیت بر ثانیه ببینیم همین سرعتی میشه که داریم یعنی در هیچ جا یک مودم 56k با سرعت 56 کیلو بایت بر ثانیه کار نمیکنه حتی سرعت adsl هم به این حد نیست.پس زمانی که ما در پایین زمان اتصال سرعت خود را مثلا 16 میبینیم یعنی سرعت send/receive و یا download میشه 16/8 شانزده تقسیم بر هشت یعنی حداکثر سرعتی که فرد میتونه دانلود کنه 2 کیلو بایت بر ثانیه است.ایا دوستی که سرعتش 16 است سرعت دانلودش بیش از 2 کیلو بایت بر ثانیه است؟پس اگه حتی در زمانی پهنای باند بیشتری هم داشته باشه حداکثر سرعتش هم همین است.بنابراین بهتره که این کار رو انجام بده و سرعت خود را در عدد اتصال هم که شده بالاتر ببره.

ویرایش توسط 5 June 2009 : mohsen.m در ساعت 09:20 PM.