|
درجه بالاتر: 5%, 1,525 امتیاز مورد نیاز |
اهدای امتیاز به این کاربر
نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
سپاس ها: 1,514
سپاس شده 6,614 بار در 2,020 پست
|
9 July 2009
|
1 (#)
|
تا به حال به این نکته دقت کرده اید که وقتی در اینترنت در حال وبگردی هستید و در سایتها یا وبلاگهای مختلف یک آدرس ایمیل می بینید و روی آن کلیک می کنید، عمدتا صفحه نرم افزار مایکروسافت آتلوک باز می شود؟ خوب شاید خیلی ها در آتلوک اکانت نساخته باشند یا اصلا از آتلوک خوششان نیاید و یا هزار شاید دیگر. پس چه کار کنیم که بشود آن را تغییر داد ؟
خوب شما احتمالا پاسخ می دهید که نرم افزار اجرای ایمیلهایمان را که در ویندوز به صورت پیشفرض روی مایکروسافت آتلوک قرار دارد را عوض می کنیم. اگر فکر می کنید این روش کار می کند، خوب امتحانش کنید. آن را به آتلوک اکسپرس یا ویندوز لایو تغییر دهید. باز روی یک آدرس ایمیل در صفحات اینترنتی کلیک کنید. باز هم همان مایکروسافت آتلوک باز می شود. تازه اگر هم این روش جواب می داد، شاید من دوست داشته باشم از ایمیل یاهوی خود برای پاسخگویی استفاده کنم. این گزینه که در گزینه های ویندوز نیست.
خبر بدی برای کسانی که از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند دارم: این مطلب تنها برای کسانی است که از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنند.
در مرورگر فایرفاکس روی منوی tools کلیک کنید و سپس options را بزنید. در مرحله بعد روی تب applications کلیک کنید. حالا در قسمت content type به دنبال mailto بگردید و گزینه روبروی آن را از گزینه پیشفرض که Microsoft Outlook است به گزینه های دیگر که جیمیل و یاهو را هم شامل می شود، تغییر بدهید. به همین سادگی به همین خوشمزگی. این هم از تصویرش.

در صورت مشکل در فایل های پیوست من پیغام بزارین ...
|
|
|
|
|
|