نمایش پست تنها

Araz Araz آنلاین نیست.
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 23
Nokia-5310
NOD32 Opera Windows-7

سپاس ها: 333
سپاس شده 576 بار در 206 پست
مطالب وبلاگ: 60

19 July 2009

درود،
با مشاهده تاپیک چطوری یه سایت بسازیم؟! (تجربیات بنده در مورد ساخت یك وبسایت از صفر!) تصمیم گرفتم یه تاپیک مشابه برای آموزش راه اندازی یک انجمن اینترنتی از صفر ایجاد کنم. از دوستان تقاضا داشتم برای مرجع شدن تاپیک از زدن هرگونه پست (چه مفید و چه غیر مفید) خودداری کنند.

برای شروع:
مرجله اول برای راه ندازی انجمن خرید یه هاست از یه سرویس دهنده مناسب هست که به وقت ، من هاستینگ Hostdl.Com رو پیشنهاد میکنم. ولی ما از مرجله ماقبل اول شروع میکنیم ، یعنی لوکال هاست.

لوکال هاست:
همان هاست هست با این تفاوت که بر روی کامپیوتر شما قرار گرفته و شما میتوانید بدون نیاز به وصل شدن به اینترنت وب سایت خودتون رو ایجاد و مدیریت کنید و زمانی که به پایان کار رسیدید اون رو به هاست انتقال بدید که این مرحله رو در آخر تاپیک آموزش خواهم داد.

در حال حاضر بهترین نرم افزار لوکال هاست ، WampServer هست که تمامی نیازهای ما به یه لوکال هاست رو برطرف میکنه. برای دانلود این برنامه به اینجا مراجعه کنید.

اطلاعات:
نام کاربری پایگاه داده : root
گذرواژه پایگاه داده : ندارد (در موقع نصب سامانه های مختلف این کادر رو خالی بذارید)
میزبان : Localhost

اگه مایل باشید دیگران هم بتونند پیشرفت کار شما رو مشاهده کنند میتونید لوکال هاست رو آنلاین کنید و شماره IP خودتون رو به دیگران بدید.
مثلا اگه IP شما 127.0.0.1 باشه ، دیگران میتونند با این آدرس http://127.0.0.1 وب سایت شما رو مشاهده کنند.

پایان جلسه اول

پیوست:
تمامی این آموزشها ، از طرف خود حقیر میباشد و هیچ گونه کپی برداری چه از وب سایتهای فارسی و چه خارجی انجام نشده است.

برف

10 کاربر ذیل به علت این پست مفید از Araz تشکر کرده اند:
ahora-kabir (19 July 2009), amir_tara67 (11 November 2010), Hamzeh_rfj (19 July 2009), jeminiv (19 July 2009), Kasra (19 July 2009), lolomehrban (12 April 2010), MirHossein (25 October 2010), nextslit (21 July 2009), reza1615 (20 October 2010), vahid2010 (25 October 2010)