نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrgladiyator
یه آموزش کوچیکی هم یه زودی همینجا میزارم برای دوستانی که اینترنت رایگان شبانه دارن.
که سیستم خود به خود روشن شه و به نت وصل شه و دانلود کنه ( از تورنت) بعدشم سره ساعت از قبل معلوم شده دیسکانکت کنه.
|
خب اینم اون آموزش البته بیشتر دوستان بلد هستن اما شاید چندتا از دوستان تو این زمینه زیاد وارد باشن برای اون ها می گم . ( اینجا توضیح برنامه تورنت هست نه برنامه دیگه ای ) .
فرض هم می کنیم که شما از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح دانلود رایگان دارید.
اول از همه باید سیستم رو تنظیم کنید که ساعت 1 بامداد روشن شه حالا با برنامه یا هر جوری که می تونید ( بنده خودم این رو پیشنهاد می کنم.
روشن کردن کامپیوتر به شکل اتوماتیک و در زمان دلخواه )
دوم این که یه سری از دوستان نوع کانکشنشون دستی هست یعنی باید خودشون وصل شن به اینترنت ( حالت
Bridge ) و شاید تو اون لحظه که سیستم روشن میشه به هر دلیلی پای سیستم نباشن کهبه اینترنت وصل شن اینجا شما باید ازاین برنامه که به اسمinternet پیوست کردم استفاده کنید.
کار باهاش خیلی هم ساد و راحت هستش فقط کافیه تنضیماتش رو با عکس یکی کنید :
درضمن ابن برنامه خودش قابلیت این رو داره که با شروع ویندوز اجرا بشه اما خب برنامس دیگه نمیشه بهش اطمینان کرد

برای این که خیالمون از این بابت هم راحت بشه شما برنامه رو تو این مسیر کپی کنید:
C:\Documents and Settings
\*****\Start Menu\Programs\Startup
( بجای اون ستاره قرمز رنگ باید اسم ویندوزتون رو بنویسید)
از این مسیر هم میشه رفت :
start>All Programs>Start Up
( رو استارت آپ کیلیک راست می کنید بعد Open رو کیلیک می کنید و این برنامه رو داخل اون فولدر کپی می کنید )
یه Ctrl+p مرحمت بفرمایید :
بعد یه صفحه ای باز میشه که شما باید از شاخه های سمت چپ گزینه Scheduler رو انتخاب کنید.
که اینجا یه جدولی هست
که ستون و جدول های عمودی روز های هفته هست و ستون و جدول های افقی ساعت های روز هستش.
حالا ما باید تنظیم کنیم که از ساعت 1 شروع شه تا 8 صبح که نتیجه میشه این:
دقت هم کنید که خونه هایی که پر می کنید سبز پر رنگ باشه .
وقتی این کار و می کنید فایل ها صف بندی میشن ( مثا idm) یعنی زود تر از اون ساعتی که مشخص کردید شروع به دانلود نمی کنن. و سر ساعت 8 هم دانلود و قطع می کنه.
اگرم مطمئن هستید دانلودتون زود تر از ساعت 8 تموم میشه می تونید می تونید تنضیماتتون رو با عکس زیر یکی کنید تا بعد از دانلود کامپیوتر خاموش بشه :
اگه سوالی بود بفرمایید.