سلام دوستان.
من اين مطلب رو 2 بار نوشتم ولي نميدونم چرا ثبت نميشه.
دوستان وبلاگ نويس توجه كنند كه من اين توانايي را دارم كه براي شما ابزارهاي زير رو بسازم.
لیست ابزارهای موجود:
1-سیستم عضویت(یک سیستنم عضو گیری برای وبلاگها همراه با صفحه کنترل پنل برای کاربران و دسترسی شما به لیست و اطلاعات کاربر و..)
2-ساخت هدر رایگان(آدرس وبلاگ خود را به
www.javane.tk ارسال کنید و رنگ و اندازه اون رو بگید تا براتون بسازم.)
3-بنر ساده(یک بنر غیر متحرک)
4-بنر فلش(یک بنر با خاصیت گذاشتن عکس در زمینه و تغییر کردن کلمات)
5-لوگو ساده(یک لوگو غیر متحرک و ساده)
6-لوگو فلش متحرک(یک بنر با خاصیت گذاشتن عکس در زمینه و تغییر کردن کلمات)
7-سيستم ارتباط مستقيم با مدير از طريق ميل(صفحه ای که در گوشه وبلاگ قرار میگیرد و کاربر میتواند به طور متقیم برای شما ایمیل بفرستد)
8-سيستم مستقيم پشتيباني وبلاگ(سیستمی همانن سیستم وضعیت مدیریت وبلاگ در یاهو اما با کمی تغغیر و زیبایی و ابزار بیشتر)
9-سيستم چت باكس آنلاين(یک سیستم که در گوشه وبلاگ شما قرار میگیرد و کاربران میتوانند با استفاده از آن پیام یکدیگر را در آن نوشته یا با هم چت کنند)
10-سيستم نمايشگر پيج رنگ در گوگل و ياهو(در يك پنجره)
11-سيستم تبادل لينك خودكار(به اين صورت كه طرف بايد شما رو در سايتش لينك كنه و بعد درخواست بده و اگر نام شما در سايتش باشه به صورت خودكار لينك ميشه و تبادل لينك بدون دخالت شما و به صورت خودكار انجام ميشه)
--------> حذف شد
12-سيستم مرور موضوعات(یک سیستم سرچ موضوع مانند گوگل اما به صورت خصوصی برای وبلاگ شما)
13-سيستم نمايش مطالب از طريق فيد یا فید خوان(یک سیستم که عناوین موضوجود در فید یا rss شما را در یک پنجره نمایش میدهد و در بالا یا پایین وبلاگ شما قرار میگیرد)
14-سیستم فید(یک ابزار که با استفاده از میتوانید یک rss برای وبلاگ خود بسازید تا کاربران از آن استفاده کنند.این سیستم در بیشتر وبلاگها وجود دارد اما اگر وبلاگ شما فاقد این ابزار است حتما آن را اضافه کنید)
دوستان عزيز براي درخواست به نكات زير توجه كنيد:
1-در متن درخواست سيستمي كه در آن وبلاگ داريد را حتما ذكر كنيد.ادرس وبلاگ خود را ذكر كنيد.
2-ابزار مورد نظر خود را انتخاب كنيد.
3-با آي دي يا وب سايت زير ارتباط برقرار كنيد و درخواست خود را براي ما ارسال كنيد.يا درخواست را ميل كنيد يا در بخش نظرات وبلاگ درخواست دهيد.
پیشنهاد میکنم برای ارتباط ب دردسر و پیام رسانی سریع تر به بخش موضوعات وب سایت ما مراجعه و درخواست دهید.
email adress:
sakhre_sokoote_man@yahoo.com
web page adress:
www.javane.tk
در ضمن آماده هستيم با تمام سايتها و وبلاگ هاي
آموزشی (حتي بدون بازديد) تبادل لينك كنيم.
توجه: ز
مان ساخت ابزار مورد نظر شما بستگي به نوع آن دارد.
توجه» ساخت این ابزار رایگان است به شرطی که سپاس و امتیاز یادتون نره
دوستان همگی توجه کنند
چندی پیش مطلع شدیم که افرادی با استفاده از تخته تبادل لینک اقدام به شروع تبلیغات سایتها و تبادل پیج رنگ با پول کرده اند که این کار باعث شده گوگل ابزار های تخته تبادل لینک را جزو ابزارهای مخرب سایتها معرفی کند.
جهت اطلاع باید بدانید که بنده تخته را برای شما خواهم ساخت اما عواقبش با شماست چرا که نیت من فقط کمک به شاست.لضا توصیه میکنم به هیچ وجه از تخته تبادل لینک استفاده نکنید چرا که باعث افت 50% پیج رنگ وبلاگ و سایت شما شده و هنگام جست و جوی وبلاگ یا سایت شما گوگل آن را یک سایت یا وبلاگ مخرب میداند و یا مانع از ورود افراد به آن میشود و یا آدرس را از گوگل حذف میکند.خدارو شکر که تا الان تخته را برای کسی نساختم.