صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

نرم افزارهای موبایل کلیه نرم افزارهای موبایل با تقسیم بندی بر حسب سیستم عامل در این بخش معرفی و درخواست میشوند.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
12 سئوال در مورد سونی اریکسون

shimaaskari shimaaskari آنلاین نیست.
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 25

سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 پست

18 September 2007

-ایا چگونه میتوان محتویات پوشه messaging و پوشه contacts را در کارت مموری ذخیره کرد 2-چکار میتوانیم بکنیم که گوشیمان اینقدر هنگ نکند 3-ایا در اینترنت ادرسی برای دسترسی به کتاب راهنمای فارسی و یا حتی انگلیسی آن سراغ دارد
---------------
4-ما برنامه هایی را که میتوانیم روی گوشی اریکسون p990 نصب کنیم باید دارای چه فرمت یا پسوندی باشند آیا فقط باید دارای پسوند sis باشند یا اینکه اگر دارای پسوند jar یا چیز دیگری هم باشند میتوانند روی گوشی p990 نصب شوند 5-ما در هنگام نصب بعضی از برنامه ها روی گوشی سونی اریکسون p990 با این پیامها رو برو میشویم مفهوم هر کدام چیست و ما با روبرو شدن با هر کدام چه باید بکنیم و اگر به نصب برنامه ادامه دهیم چه اشکالی ممکن است پیش آید
الف :component failed security check cannot install
ب: the identity of the software supplier cannot be garanteed.
do you want to proceed
ج :is untrusted. do you want to continue ...
د:a runtime error has occured .unspecified error
ه : a MIDlet the untrusted MIDlet suite... is attempting to real the files on the phone or memory stick. do you want to allow? 0 this time 0 no this time 0 never
5-آیا با این نوع گوشی میتوان برنامه های تلویزیون را تماشا کرد
6-تعدادی sms در پوشه drafts ذخیره کرده ام ولی الان به محض اینکه به بعضی از آنها میرسم فورا پیام میدهد که this folder not found و جالب اینکه هیچ اقدامی نمیتوانم روی آنها انجام دهم نه میتوانم بازشان کنم ونه حذفشان کنم حال چکار باید بکنم
7-یک sms در پوشه inbox و سپس در پوشه Sim ذخیره کرده ام که الان به محض اینکه میخواهم آن را حذف کنم پیام میدهد "bad request " و آنرا حذف نمیکند
8-چند کلیپ کوتاه تصویری در کارت مموری ام ذخیره کرده ام الان میتوانم آنها را در گوشیم تماشا کنم ولی هنگامی که از طریق کامپیوتر میخواهم به آنها دسترسی پیدا کنم اصلا هیچ فایلی در آن پوشه مشاهده نمیشود
9-چگونه میتوان گوشی را بر روی آیفون قرار داد که دیگران هم صدای آن را بشنوند
10-آیا دقیقا چه تنظیماتی را باید روی گوشی انجام داد که بتوانیم به اینترنت وصل شویم
11-چگونه گوشی را تنظیم کنیم که گوشی بصورت خودکار جواب تماس گیرنده را بدهد و پیام او را ضبط کند
12-علی رغم اینکه ساعت وتاریخ را در گوشی تنظیم میکنم ولی چون نام کشور ایران در لیست آن قرار ندارد من مجبورم به همان نام پیشفرض آن که کشور لندن است اکتفا کنم لذا دوباره پس از یک تماس یا خاموش وروشن کردن آن همه چیز به حلت اولیه خودش باز میگردد حال من چه باید بکنم

Mojtabaf Mojtabaf آنلاین نیست.
امتیاز: 14,145, درجه: 36 امتیاز: 14,145, درجه: 36 امتیاز: 14,145, درجه: 36
درجه بالاتر: 12%, 705 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 12% درجه بالاتر: 12% درجه بالاتر: 12%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 191
Nokia-N95
NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI

سپاس ها: 581
سپاس شده 417 بار در 217 پست
مطالب وبلاگ: 10
Mojtabaf به Yahoo ارسال پیام

18 September 2007

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaaskari
-ایا چگونه میتوان محتویات پوشه messaging و پوشه contacts را در کارت مموری ذخیره کرد 2-چکار میتوانیم بکنیم که گوشیمان اینقدر هنگ نکند 3-ایا در اینترنت ادرسی برای دسترسی به کتاب راهنمای فارسی و یا حتی انگلیسی آن سراغ دارد
---------------
4-ما برنامه هایی را که میتوانیم روی گوشی اریکسون p990 نصب کنیم باید دارای چه فرمت یا پسوندی باشند آیا فقط باید دارای پسوند sis باشند یا اینکه اگر دارای پسوند jar یا چیز دیگری هم باشند میتوانند روی گوشی p990 نصب شوند 5-ما در هنگام نصب بعضی از برنامه ها روی گوشی سونی اریکسون p990 با این پیامها رو برو میشویم مفهوم هر کدام چیست و ما با روبرو شدن با هر کدام چه باید بکنیم و اگر به نصب برنامه ادامه دهیم چه اشکالی ممکن است پیش آید
الف :component failed security check cannot install
ب: the identity of the software supplier cannot be garanteed.
do you want to proceed
ج :is untrusted. do you want to continue ...
د:a runtime error has occured .unspecified error
ه : a MIDlet the untrusted MIDlet suite... is attempting to real the files on the phone or memory stick. do you want to allow? 0 this time 0 no this time 0 never
5-آیا با این نوع گوشی میتوان برنامه های تلویزیون را تماشا کرد
6-تعدادی sms در پوشه drafts ذخیره کرده ام ولی الان به محض اینکه به بعضی از آنها میرسم فورا پیام میدهد که this folder not found و جالب اینکه هیچ اقدامی نمیتوانم روی آنها انجام دهم نه میتوانم بازشان کنم ونه حذفشان کنم حال چکار باید بکنم
7-یک sms در پوشه inbox و سپس در پوشه Sim ذخیره کرده ام که الان به محض اینکه میخواهم آن را حذف کنم پیام میدهد "bad request " و آنرا حذف نمیکند
8-چند کلیپ کوتاه تصویری در کارت مموری ام ذخیره کرده ام الان میتوانم آنها را در گوشیم تماشا کنم ولی هنگامی که از طریق کامپیوتر میخواهم به آنها دسترسی پیدا کنم اصلا هیچ فایلی در آن پوشه مشاهده نمیشود
9-چگونه میتوان گوشی را بر روی آیفون قرار داد که دیگران هم صدای آن را بشنوند
10-آیا دقیقا چه تنظیماتی را باید روی گوشی انجام داد که بتوانیم به اینترنت وصل شویم
11-چگونه گوشی را تنظیم کنیم که گوشی بصورت خودکار جواب تماس گیرنده را بدهد و پیام او را ضبط کند
12-علی رغم اینکه ساعت وتاریخ را در گوشی تنظیم میکنم ولی چون نام کشور ایران در لیست آن قرار ندارد من مجبورم به همان نام پیشفرض آن که کشور لندن است اکتفا کنم لذا دوباره پس از یک تماس یا خاموش وروشن کردن آن همه چیز به حلت اولیه خودش باز میگردد حال من چه باید بکنم

1 – در سوني اريكسون اين امكان وجود نداره ولي توي نوكيا وجود داره . ادليست هات كه اصولا بايد برن سيم كارت يا حافظه تلفن .
2 – منظور از هنگ كردن چيه ؟ چه جوري ميشه كه هنگ ميكنه ؟ بيشتر توضيح بدين !
3 – كتاب در مورد چي براي حل مشكل هنگ كردن ؟ يا ؟
4 – بله هر دو فرمت رو پشتيباني ميكند .
4 - الف : ميگه كه نميتونه نصب بكنه .
ب :

5 – نخير اين امكان رو نداره .
6 – يكبار گوشي خود رو ريست يا خاموش روشن كنيد البته بهتره اول خاموش روشن كنيد چون توي گوشي هاي اريكسون اين مشكل با خاموش روشن كردن حل ميشود .
7 – رو نميدونم شياد با خاموش روشن كردن درست بشه .
8 – حتما در حافظه تلفن ذخيره شده اند .
9 – آيفون در هنگام صحبت كردن با كسي !؟ براي اين كار هنگام صحبت كردن بهت تو چپ و راست گزينه ميده كه يكيش end هست يكيش هم آيفون كه سمت راست فكر كنم هست .
10 – هم تو ترفندهاي سايت هست لطفا جستجو بفرماييد .
11 – نرم افزار ميخواد كه من ندارم ميتونين جستجو كنين answering machin
12 – بايد كه وقت بمونه فكر كنم مشكل سخت از داخل گوشي باشه .

.
.
"آنها که از در می آیند و می روند چهارپایان
نجیب و ساکت تاریخ اند حادثه هارا تنها کسانی
در زندگی آدمی آفریده اند که از پنجره ها بیرون
جسته اندو... یا به درون پریده اند"

به يادش

shimaaskari shimaaskari آنلاین نیست.

تاپیک ها: 25

سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 پست

22 September 2007

قا مجتبی سلام
01-آیا نرم افزاری هم وجود ندارد که بتواند این کار را انجام دهد
02-یعنی به هیچ دستوری واکنش نشان نمیدهد ومن مجبورم باطری آن را بردارم و دوباره بگذارم
03-منظورم فایل pdf کتاب راهنمای گوشی سونی اریکسون p990 میباشد حال اگر فارسی باشد که بهتر اگر هم نه لااقل انگلیسی آن
04-ممنونم
04-خب مابقی پیامها چه مفهومی دارند
05-ممنونم
06-متاسفانه با خاموش و روشن کردن هم حل نشد حال لطفا بفرمایید معمولاچگونه آن را ریست میکنند وآیا مشکلی برای گوشی پیش نمی آید وسوم اینکه آیا اگر آنرا master reset کنم چه اتفاقی میافتد
07-با پیشنهاد شما یعنی خاموش و روشن کردن حل شد
08-نه علی رغم اینکه آنها را در پوشه های دیگر هم کپی میکنم باز هم کامپیوتر آنها را در هیچ پوشه ای نمی بیند
09-من زمانی که گزینه مربوطه را انتخاب میکنم پیام میدهد که this cant transfer to speakers و باز هم روی آیفون نمیرود
10-من مطالبی را در جایی دیدم ولی واضح نبود
11-ممنونم
12-منتظر پاسخهای بعدیتان میمانم

Mojtabaf Mojtabaf آنلاین نیست.
امتیاز: 14,145, درجه: 36 امتیاز: 14,145, درجه: 36 امتیاز: 14,145, درجه: 36
درجه بالاتر: 12%, 705 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 12% درجه بالاتر: 12% درجه بالاتر: 12%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 191
Nokia-N95
NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI

سپاس ها: 581
سپاس شده 417 بار در 217 پست
مطالب وبلاگ: 10
Mojtabaf به Yahoo ارسال پیام

23 September 2007

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaaskari
قا مجتبی سلام
01-آیا نرم افزاری هم وجود ندارد که بتواند این کار را انجام دهد
02-یعنی به هیچ دستوری واکنش نشان نمیدهد ومن مجبورم باطری آن را بردارم و دوباره بگذارم
03-منظورم فایل pdf کتاب راهنمای گوشی سونی اریکسون p990 میباشد حال اگر فارسی باشد که بهتر اگر هم نه لااقل انگلیسی آن
04-ممنونم
04-خب مابقی پیامها چه مفهومی دارند
05-ممنونم
06-متاسفانه با خاموش و روشن کردن هم حل نشد حال لطفا بفرمایید معمولاچگونه آن را ریست میکنند وآیا مشکلی برای گوشی پیش نمی آید وسوم اینکه آیا اگر آنرا master reset کنم چه اتفاقی میافتد
07-با پیشنهاد شما یعنی خاموش و روشن کردن حل شد
08-نه علی رغم اینکه آنها را در پوشه های دیگر هم کپی میکنم باز هم کامپیوتر آنها را در هیچ پوشه ای نمی بیند
09-من زمانی که گزینه مربوطه را انتخاب میکنم پیام میدهد که this cant transfer to speakers و باز هم روی آیفون نمیرود
10-من مطالبی را در جایی دیدم ولی واضح نبود
11-ممنونم
12-منتظر پاسخهای بعدیتان میمانم
1 – من فكر نكنم اين امكان باش و يا شايد در آينده چنين نرم افزاري ساخته بشه .
2 – دوست من هم اين گوشي رو داشت يه باز باهاش كار كردم زودي هنگ كرد و باطريش رو در آورد كه فكر كنم توي نسخه هاي قلابي يا بدل اين چنين مشكلاتي هست .

فكر كنم اصلش ماله فرانسه هست اگه اشتباه نكنم .
3 - دوست عزيز شرمنده من ديگه از اين به بعد خيلي كم به سايت ميام و ديگه وقتش رو ندارم ولي چون شما گفته بودين منتظر جوابتان ميمانم فقط به خاطر شما اومدم ( وقت نداشتم ولي وجود داره من به يه سايتي رفتم كه اونجا فكر كنم بود وقت نداشتم زياد دنبالش نرفتم خودتون جستجو بفرماييد لطفا )
5 – اصلا يك پيشنهاد شما گوشيتون رو يك بار Master Reset كنين و از نو با گوشيتون كار كنين شايد مشكلاتتان حل شد .
و اگر كدي خواست 4 تا صفر بزار .
6 – Master Reset تو بخش Setting هست فكر كنم توي اولين صفحه آخرينش باشه .
ميري ميزني يكيش هموني كه گفتم هست دومي هم Setting Reset هست شما همون مستر ريست رو ميزنين .
بعدا ازتون كد ميخواد كه گفتم . گوشيتون خاموش و روشن ميشه چند دقيقه بايد صبر كنين يا ريست كنه .
در ضمن در ريست كردن تمام اس ام اس ها تون حذف ميشه ولي ماله سي كارت ها حذف نميشه .
و همچنين ادليست هاتون يا مخاطبين شما كه بايد به سيم كارتتون بدين و آخرين چيزي كه حذف ميشه فايلهايي هست كه روي گوشي تون ذخيره شده .
8 – شايد مخفي هستن . يا شايد قفلي گذاشتين .
9 – بعد از ريست كردن اگه بازم درست نشد بگين .
10 – شما توي سايت جستجو كردين ؟ من ديدم خودش هم نوشته كسرا جان بود كه كاملا كامل هست ( وقتشو ندارم وگرنه برات پيدا ميكردم )
دوست عزيز اميدوارم مشكلات شما حل شده باشن و نهايت استفاده رو از نوشته هاي من برده باشين .

.
.
"آنها که از در می آیند و می روند چهارپایان
نجیب و ساکت تاریخ اند حادثه هارا تنها کسانی
در زندگی آدمی آفریده اند که از پنجره ها بیرون
جسته اندو... یا به درون پریده اند"

به يادش

پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
مورد, اریکسون, در, سونی, سئوال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش