سلام
یه درخواست داشتم . لطفاً برنامه هایی که مشکل دارند یا به درد خور نیستند نذارید مانند بازی های دیمو و بدون کرک و...
من الان نرم افزار WinTools.net Professional را گرفتم که برای بهینه سازی سیستم و غیره است
اما هیچ که سیستم رو بهینه سازی نکرد داغونش هم داد و ویندوزم بعضی اوقات بالا نمی یاد و ماشین حساب ویندوز رو حذف کرده و مشکلات خیلی زیاد دیگر
که باید دوباره ویندوز نصب کنم
درخواست من اینه که این جور برنامه ها را معرفی نکنید
باور کنید چند بار به خاطر این ترفندهای رجیستری ویندوز رو دوباره عوض کردم (یه رحمی هم به ما کنید)
واقعیت ناراحت نشید
با تشکر
alirezaakbar, جان حرف شما صحیح است ، اما همین ما تاکنون چندین بار به کمک شما آمده ایم و شما رو راهنمایی کردیم. از درخواست کرک و برنامه گرفته تا ترفندهای کاربردی.
ممکن است گاهی بعضی برنامه ها و ترفندها با سیستم شما سازگار نباشند. هر چند در بعضی زمان ها کوتاهی از جانب ما بوده است.
در خصوص همچین مشکلاتی هم کافی است از طریق پیام خصوصی یا ایجاد تاپیک در انجمنها مشکل خود را بگویید.
در خصوص برنامه WinTools.net Professional که در [تنها کاربران ثبت نام شده امکان مشاهده لینک ها را دارند. در چند ثانیه مراحل ثبت نام را طی کنید. ] معرفی شده ، اتفاقی که برای شما افتاده امر طبیعی این برنامه است:
از کار انداختن تعویض Wall Paper ، قفل کامپیوتر با یک پسورد ، مخفی کردن Device Manager و... که در توضیحات برنامه ذکر شده.