سلام من مونده بودم این تاپیک را در بخش نرم افزار بزنم یا شبکه.
بالاخره گفتم به شبکه ربط بیشتری داره.
و اما سوالم:
چگونه در نرم افزار Virtual PC 2007 که مال مایکروسافت هستش اینترنت دایال آپم رو به اشتراک بگذارم؟
میان کامپیوتر Host و Virtual.
به وبسایت گروه ما سر بزنید:اولین گروه بازی سازی نوجوانان در جهان
سوال خیلی خوبی پرسیدی ، با اینکه با برنامه های Virtual PC ، کار کردم ، ولی هیچ وقت ، اینترنت بین ویندوزها Share نکرده بودم.
ولی فکر کنم ، اگر قرار باشه ، اینترنت رو بین هر دو ویندوزت به اشتراک بذاری ، باید از همون شیوه ICS استفاده کنی. روش زیر را امتحان کن ، چه جواب داد و چه جواب نداد ، تو همین تایپیک ، اعلام کن.
روش راه اندازی ICS :
نکات زیر برای راه اندازی ICS باید رعایت شود. Internet Connection Sharing
1- روش ICS را در شبکه های Workgroup استفاده میکنند. ( در Domain بهتر است از NAT یا ISA استفاده کرد )
2- از ICS نمیتوان در شبکه ایی استفاده کرد که DHCP سرور در آن شبکه وجود دارد ، چرا که ICS خودش کار DHCP را انجام میدهد و وجود DHCP در شبکه باعث تداخل میشود.
شیوه راه اندازی :
1- بر روی کامپیوتری که میخواهد اینترنت را به اشتراک بگذارد رفته و از کانکشن اینترنت Properties میگیریم و سپس وارد tab به نام Advanced شده و در این پنجره گزینه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection را تیک میزنیم.
2- IP همه کامپیوترها را به حالت اتوماتیک قرار میدهیم.
3- برای اینکه کلاینت کامپیوترها سریعتر از ICS ، یک IP دریافت کنند ، در Cmd فرمان Ipconfig /renew را میزنیم. (حتما ضرورت ندارد )
توجه :
هنگام استفاده از ICS کانکشن LAN شما حتما رنج آی پی 192.168.0.1 را خواهد گرفت. و بقیه کلاینت کامپیوترها به صورت رندوم از همین رنج ، آی پی دریافت میکنند.
توجه داشته باشید ، که امنیت در استفاده از ICS بسیار پائین است ، چرا که رنج IP شبکه ، یک رنج مشخص و غیر قابل تغییر است.
راه اندازی ICS خیلی ساده است ولی ، چنانچه نتوانستید انجام دهید ، به لینک زیر مراجعه کنید ، که طریقه کانفیگ کردن ICS را به صورت تصویری قرار داده است:
[تنها کاربران ثبت نام شده امکان مشاهده لینک ها را دارند. در چند ثانیه مراحل ثبت نام را طی کنید. ]
موفق باشید.
کاربر ذیل به علت این پست مفید از Mojtaba118 تشکر کرده است:
در داین مقاله اون دو تا شرط بالا برام صدق می کنه.
من DHCP در سرور دارم و همچنین می خواهم از NAT استفاده کنم.
با نرم افزار vmWare Workstation اینترنت با نات به طور اتومامیک شیر می شه.
به وبسایت گروه ما سر بزنید:اولین گروه بازی سازی نوجوانان در جهان