دوست گرامی لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید فکر کنم که یه پست میزدید دوستان جواب میدادن شما 3 تا پست زدید و هر 3 تا رو یک سوال پرسیدید لطفا قوانین رو رعایت کنید
سلام به هم
من گوشي D600 دارم كه مجبور به فلش كردن اون شدم مي خواستم ببينم راهي براي برگردوندن اطلاعات گوشي هست ؟
اگه منظورتون اطلاعات گوشي،چيزهايي كه روي حافظه خود گوشي بوده مثل آهنگ و عكس و فيلم ميتونيد از نرم افزار Recover My File استفاده كنيد.. گوشي رو به كامپيوتر متصل كنيد و اين كار رو انجام بديد . البته هميشه هم 100% جواب نميده... و درباره SMS ها و شماره تلفن هاي ذخيره شده فكر نكنم راهي باشه
از همه کاربران خواهشمند است نظر خود را در این باره مطرح کنند و در نظرسنجی شرکتنمایند.نظرات شما باعث راه اندازی تاپیک مربوطه و یا عدم راه اندازی خواهد شد. با تشکر.
Samet K2 عزيز ممنون از راهنمايي شما اما يك سئوال بايد در محيط نرم افزار سامسونگ باشه يا نه به عنوان يك مموري ريكاوري كنم
فقط كافيه گوشي خودتون رو با كابل USB متصل كنيد و صبر كنيد تا شناخته بشه... بعد نرم افزار Recover My File رو باز كنيد و در قسمت انتخاب درايو مورد نظر ، درايو مربوط به اتصال گوشي رو انتخاب كنيد و كار Recover رو شروع كنيد ( كار كردن باهاش راحته فكر نكنم نيازي به توضيح داشته باشه)
در ضمن سعي كنيد در قسمتي كه به شما اجازه انتخاب نوع فايلها براي ريكاور كردن ميده، تيك گزينه هاي غير ضورري مثل Word Document و Excel Document و Zip Files و ... رو برداريد و فقط فرمتهايي رو كه قصد بازيابي اونها رو داريد تيك بزنيد كه بهتره از پنج تا بيشتر نشده چون هم دقت كار بالا ميره و هم زود تز نتيجه ميده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط goldena
Ahmad Sh من اگر اين كار رو كردم به خاطر اين بوده كه نمي دونستم سئوالم رو تو كدوم يكي بايد بنويسم همين هيچ دليل ديگري هم نداشته
خب goldena جان معلومه كه اين يك مشكل با گوشي هست و در قسمتهاي [تنها کاربران ثبت نام شده امکان مشاهده لینک ها را دارند. در چند ثانیه مراحل ثبت نام را طی کنید. ] و [تنها کاربران ثبت نام شده امکان مشاهده لینک ها را دارند. در چند ثانیه مراحل ثبت نام را طی کنید. ] جايي نداشت.. ولي به قول كسري
نقل قول:
اين مشكلات در آغاز فعاليت كاربران طبيعي هست
من خودم هم اولين بار اينجوري بودم ( ولي تو پست اول نه 21 !)
از همه کاربران خواهشمند است نظر خود را در این باره مطرح کنند و در نظرسنجی شرکتنمایند.نظرات شما باعث راه اندازی تاپیک مربوطه و یا عدم راه اندازی خواهد شد. با تشکر.
ویرایش توسط 2 July 2008 : Samet K2 در ساعت 08:37 PM.
4 کاربر ذیل به علت این پست مفید از Samet K2 تشکر کرده اند:
bee (2 July 2008), emansad (4 July 2008), Kasra (15 July 2008), NAJI (4 July 2008)