صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

وبلاگ نویس ها کلیه مباحث عمومی و تخصصی مربوط به وبلاگ نویسی در این بخش مطرح می شود.

ارسال موضوع جدید  پاسخ

amir_xxxxx amir_xxxxx آنلاین نیست.
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 1

سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 پست

30 July 2008

سلام دوستان
اگه کسی میدونه من چطور میتونم از هادر کامپیوتر خودم اهنگی در وبلاگ خودم لینک کنم برای دانلود
و همین طور چطور میتونم اهنگی از داخل کامپیوتر خودم برای پخش هنگام باز کردن وبلاگ قرار بدم
من دویت دارم اهنگهای از داخل کامپیوتر خودم در وبلاگم استفاده کنم هم برای پخش هم برای لینک برای دانلود
خوشحال میشم اگه کسی میدونه و راهنمایم کنه
ادرس وبلاگ من هم اینه
حرف یه دوست
موفق باشید

[/SIZE]

ariya-locker ariya-locker آنلاین نیست.
(zedbazi1366 سابق)

تاپیک ها: 103

سپاس ها: 620
سپاس شده 1,734 بار در 565 پست
ariya-locker به Yahoo ارسال پیام

30 July 2008

برای اینکه بتونید آهنگها و هرگونه فایلی رو برای دانلود در وبلاگتون قرار بدید نیاز دارید تا آنها را در آپلود سرور هایی مانند :
4shared
rapidshare
megaupload
و . . .
آپلود کنید و لینک دانلودی را که این سایتها بشما میدهند را درون وبلاگ خودتون کپی کنید . برخی از این سایتها بشما امکان دانلود با لینک مستقیم را نیز میدهند که طبیعتا" بیشتر مورد استقبال قرار میگیرند.

نحوه قرار دادن و پخش موزیک در وبلاگ
معمولا موزیک هایی که در وبلاگها مورد استفاده قرار میگیرد دارای پسوند mid هستند.از جمله خصوصیات این فایلها حجم کم و مدت زمان طولانی آنها میباشد ولی این فایلها فاقد صدای خواننده میباشد و به اصطلاح بدون کلام هستند.شما میتوانید این گونه فایلها را در سایتهایی مانند نغمه یا Iran Midi پیدا کنید و اگر قصد استفاده از موزیک خاصی را دارید که بر روی هارد شما قرار دارد میتوانید با عضویت در سایتهایی که فضای مجانی در اختیار شما قرار میدهند (مانند : پرشین گیگ) فایل مورد نظرتان را در سرور این سایتها قرار دهید.

اگر مایل هستید موزیک شما در پس زمینه وبلاگ پخش شود و از چشم کاربر دور بماند میتوانید کد زیر را در قالب وبلاگتان (در بین تگ head) قرار دهید .

کد:
<bgsound src="نام و ادرس اینترنتی فایل موزیک" loop="-1">
پارامتر loop تعداد تکرار شدن موزیک را تعیین میکند , اگر این مقدار برابر 1- باشد آهنگ شما به طور مداوم تکرار خواهد شد و اگر این مقدار برابر عددی بالاتر از صفر باشد به همین تعداد تکرار خواهد شد (مثلا اگر loop برابر 2 باشد آهنگ 2 بار تکرار خواهد شد)

برای گذاشتن موزیکی با امکان کنترل توسط کاربر میتوانید از کد زیر استفاده کنید.با قرار دادن این کد در وبلاگتان میتوانید امکان متوقف کردن موزیک , کم و زیاد کرد صدا و تغییر مکان موزیک را در اختیار کاربر خود قرار دهید .

کد:
<embed src="Source File" autostart="true" hidden="false" loop="false" width="287" height="44">
به جای Source File آدرس فایل موزیک خود را قرار دهید و اما دیگر پارامترها :
autostart : اگر این مقدار برابر true باشد آهنگ شما بعد از لود شدن شروع به پخش خواهد کرد و اگر برابر false باشد تا زمانی که کاربر دستور پخش را ندهد موزیک پخش نخواهد شد
hidden : اگر این مقدار برابر true باشد کنترلر از دید کاربر پنهان خواهد ماند (مانند کد اول)
loop : اگر این مقدار برابر true باشد موزیک بعد از اتمام دوباره شروع به پخش خواهد کرد و در صورتی که برابر false باشد 1 بار پخش خواهد شد
width : عرض کنترلر را تعیین میکند.توجه داشته باشید کم کردن عرض کنترلر باعث پنهان شدن تعدادی از امکانات (مانند کنترل صدا) خواهد شد اما اگر میخواهید آنرا در گوشه صفحه وبلاگ قرارد دهید بایستی از مقادیری مانند ۱۵ یا ۱۴۰ استفاده کنید
height : ارتفاع کنترل را تعیین میکند

برای راحتی کار میتوانید این کد را در قسمت تنظیمات وبلاگ >> کدهای اختصاصی کاربر قرار دهید

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از ariya-locker تشکر کرده اند:
AhmadSH (30 July 2008), jeminiv (31 July 2008)

abbaskhnifar abbaskhnifar آنلاین نیست.

تاپیک ها: 0

سپاس شده 0 بار در 0 پست

5 August 2008

با سلام

من یه قالب رو تغییراتی به هش دادم ولی بعد از لود شدن یه ÷یغامی به صورت زیر می آید

===============================================
متأسفانه اشكالي در پردازش كدهاي قالب اين وبلاگ رخ داده است.

مشكل فوق ممكن است بدليل عدم رعايت حقوق طراح اصلي قالب و يا تغيير كدهاي استاندارد قالب توسط مدير اين وبلاگ (http://karbobala.blogfa.com) بوجود آمده باشد. لطفاً براي گزارش اين خطا ، مشاهده و دريافت كد صحيح قالب Desert و ساير قالبهاي رايگان به سايت كارگاه طراحي قالب مراجعه نماييد.
مدير محترم وبلاگِ http://karbobala.blogfa.com !

لطفاً هر چه سريعتر نسبت به دانلود مجدد اين قالب و نصب آن بر روي وبلاگتان اقدام نماييد، در غير اينصورت كليه قالبهاي طراحي شده توسط كارگاه طراحي قالب براي وبلاگ شما غير فعال خواهند شد.
بستن پنجره
=============================================

به صورت بالا می آید خواستم این ÷یغام را برام حذف کننید لطفا

برای مشهاده وبلاگ ودیدن پیغام خطا با این آدرس مراجعه کنید

يا ابا عبدالله الحسين

www.karbobala.blogfa.com

متشکرم

سپاس شده 0 بار در 0 پست

5 August 2008

با سلام

من یه قالب رو تغییراتی به هش دادم ولی بعد از لود شدن یه ÷یغامی به صورت زیر می آید

مشكل فوق ممكن است بدليل عدم رعايت حقوق طراح اصلي قالب و يا تغيير كدهاي استاندارد قالب توسط مدير اين وبلاگ (http://karbobala.blogfa.com) بوجود آمده باشد. لطفاً براي گزارش اين خطا ، مشاهده و دريافت كد صحيح قالب Desert و ساير قالبهاي رايگان به سايت كارگاه طراحي قالب مراجعه نماييد.
مدير محترم وبلاگِ http://karbobala.blogfa.com !

لطفاً هر چه سريعتر نسبت به دانلود مجدد اين قالب و نصب آن بر روي وبلاگتان اقدام نماييد، در غير اينصورت كليه قالبهاي طراحي شده توسط كارگاه طراحي قالب براي وبلاگ شما غير فعال خواهند شد.
بستن پنجره

برای مشهاده وبلاگ ودیدن پیغام خطا با این آدرس مراجعه کنید

يا ابا عبدالله الحسين

www.karbobala.blogfa.com

متشکرم

سپاس شده 0 بار در 0 پست

5 August 2008

با سلام

مشكل فوق ممكن است بدليل عدم رعايت حقوق طراح اصلي قالب و يا تغيير كدهاي استاندارد قالب توسط مدير اين وبلاگ (یا ابا عبدالله الحسین) بوجود آمده باشد. لطفاً براي گزارش اين خطا ، مشاهده و دريافت كد صحيح قالب Desert و ساير قالبهاي رايگان به سايت كارگاه طراحي قالب مراجعه نماييد.
مدير محترم وبلاگِ یا ابا عبدالله الحسین !

بستن پنجره

برای مشهاده وبلاگ ودیدن یغام خطا با این آدرس مراجعه کنید

يا ابا عبدالله الحسين

یا ابا عبدالله الحسین

متشکرم

M176 M176 آنلاین نیست.

تاپیک ها: 11

سپاس ها: 138
سپاس شده 170 بار در 38 پست

5 August 2008

abbaskhnifar عزيز اگر يک نگاهي به قوانين سايت مي انداختيد ديگه اينقدر سوالتون رو تکرار نمي کرديد!
کمي شکيبا باشيدتا جواب سوالتونو بگيريد.

اينک از حال به آينده پلي بايد زد...
نبض تاريخ زمان خفته بر پنجه دست من و توست

پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
مشکل, وبلاگ, درباره

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش