|
درجه بالاتر: 32%, 341 امتیاز مورد نیاز |
اهدای امتیاز به این کاربر
سپاس ها: 34
سپاس شده 280 بار در 135 پست
|
2 February 2009
|
1 (#)
|
دوستان عزيز ، چندي پيش مطلبي رو در بازار گوشي تهران تجربه كردم كه گفتم دونستنش واسه دوستانم خال از لطف نيست.
فرض كنيد مي خواين يه گوشي خاص تهيه كنيد. متاسفانه بعلت عدم وجود قانون درست و حسابي و عدم نظارت بر اماكن تجاري به شما قيمتهاي متفاوتي مي دن و هر مغازه دار هم واسه خودش منظقي داره كه كلاه سرتون بذاره.
اما اين نكته خيلي جالبه كه براي مثال گوشي يك گوشي رو اولين مغازه بازار علاءالدين تهران به من قيمت 190000 تومان داد!!! در حاليكه قيمت جهانيش 230000 تومان و قيمت اكثر مغازه ها بالاي 240000 تومان بود!!! خوب من تعجب كردم. بعدش بهش گفتم كه نو هست يا دست دوم؟ اون گفت نو هست!!! واقعا هم نو بود. اما پس از اينكه پول رو ازم گرفت گفت گوشيتون بايد آپگريد بشه و 20000 تومان هزينه داره!!!(خيلي مسخرست نه!؟ همه افراد متخصص و حتي آماتور مي دونن كه گوشي نو هيچ نياز نرم افزاري خاصي نداره)منم ظاهرا قبول كردم. بعدشم گفت بايد حتما ويروس كش نصب بشه والا گارانتيش باطل مي شه و اونم 10000 تومان هزينه داره!!! بعدشم گفت چقدر ram ميخواي براش؟ گفتم نمي خوام و حتي بعدش گفتم آپگريد هم نمي خوام و ويروس ياب هم نمي خوام(اينجوري مجموعا از همه قيمتهاي بازار گرونتر مي شد). خلاصه دعوايي شد كه بيا و ببين. اون مي گفت من گوشي رو باز كردم و من مي گفتم تو داري سر همه مشتريها كلاه مي زاري و قيمت الكي مي دي و بعدش مي خواي ملت رو بچاپي!!! بالاخره پسش دادمو ...
در هر صورت دوستان حواستون رو جمع كنيد. وقتي آخر قيمت يك گوشي رو در آورديد و خواستيد بخريد قبل از اينكه پلمب گوشي باز بشه به فروشنده بگيد كه حاضر به پرداخت هيچگونه هزينه اضافي نيستيد و نيازي به نصب هيچگونه نرم افزار يا حافظه هم نداريد. اونوقته كه يه دفعه مي بينيد اصلا فروشنده از فروش با قيمتي كه گفته امتناع مي كنه و اونوقته كه مي فهميد چه آدمهايي حرومزاده اي توي بازار پيدا مي شن.
به نظر من بيشتر هزينه كنيد ولي از اماكن معتبر خريد كنيد.(اين مطلب رو عينا يكي از دوستانم واسه خريد دوربين ديجيتال هم تجربه كرده!!!)
اميدوارم مطالبي كه گفتم مفيد باشه.
موفق باشيد.
|
|
|
|
|
|