صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

پرسش و پاسخ پیرامون ویندوز Vista در این بخش شما میتوانید سوالات و اشکالات خود را پیرامون کار با ویندوز ویستا مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با توجه به پست شماره یک:
ویندوز ویستا عالیه، بخرش! 3 13.64%
ویستا خوب نیست، صبر کن تا Seven نهایی رو بخری! 4 18.18%
ویستا رو بخر، Seven نهایی رو هم بخر! 13 59.09%
اصلا مخالفم! هم با ویستا هم با خریدنش! 2 9.09%
رأی دهندگان: 22. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
ویندوز ویستا، موافقین،مخالفین(همفکری برای خریدن ویستا!)...

newgoldenman newgoldenman آنلاین نیست.
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 122

سپاس ها: 968
سپاس شده 2,295 بار در 767 پست

8 February 2009

سلام به همگی بکس ترفندستانی گل بلبل

بی مقدمه میگم حرفمو:

موافقین بگن چرا ویستا رو انتخاب میکنند و نیز مخالفین هم همینطور. خواهش میکنم ا کسانی که بدون هیچ دلیل و برهان منطقی میگن که ویستا فلان و بیسال، اصلاً در این تاپیک شرکت نکنند.

فرض رو بر این میزاریم که :
-- چون ویستا به سیستم سخت افزاری پیشرفته برای اجرا شدن راحت و بی درد سر نیاز داره، از این لحاظ هیچ مشکلی نداریم. یعنی اینکه یه سیستم عالی و پیشرفته داریم و روی اون میخواهیم برای بودن و نبودن ویستا بحث کنیم.
-- ویستای مورد بحث، آخرین نسخه ی آن یعنی Ultimate هست.

.........................................
خودم به یکی از بزرگترین مزیت ویستا نسبت به XP اشاره میکنم که:
ویندوز XP فقط قادر به شناسایی و مدیریت تنها 3 گیگابایت حافظه ی RAM هست.
و....

..........................................

در نهایت هدفم از این بحث و گفتگو ها این هست که ویندوز ویستا رو بخرم یا اینکه نه، صبر کنم تا نسخه ی نهایی ویندوز Seven عرضه بشه.

ممنون از توجه و همراهی در این گفتگو با عمو NGM

سه چيز در زندگي هيچگاه باز نمي گردند: زمان، کلمات و موقعيت ها.
سه چيز در زندگي هيچگاه نبايد از دست بروند: آرامش، اميد و صداقت.
سه چيز در زندگي هيچگاه قطعي نيستند: رؤيا ها ، موفقيت و شانس .
سه چيز در زندگي از با ارزش ترين ها هستند: عشق، اعتماد به نفس و دوستان، البتهواقعیش

ویرایش توسط 8 February 2009 : newgoldenman در ساعت 11:11 PM.

7 کاربر ذیل به علت این پست مفید از newgoldenman تشکر کرده اند:
Hamed64 (10 February 2009), Hamzeh_rfj (8 February 2009), Kasra (8 February 2009), Mojtaba118 (9 February 2009), nextslit (9 February 2009), Windows XP (9 February 2009), ZINC (10 February 2009)

hamid reza hamid reza آنلاین نیست.
امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79
درجه بالاتر: 3%, 1,557 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3%
فعالیت: 0.3%
فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3%

تاپیک ها: 1262
Nokia-N97
BitDefender Firefox Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-2 Mb/S

سپاس ها: 1,514
سپاس شده 6,614 بار در 2,020 پست
مطالب وبلاگ: 185

ویترین جایزه ها

hamid reza به MSN ارسال پیام hamid reza به Yahoo ارسال پیام

9 February 2009

سلام

حداقل در امتحانش شک نکن.....!

والا قابلیت هاش که خیلی بیشتر و زیادتره مثلا علاوه بر اون چیزی که درباره رم گفتی می تونی از یه کول دیسک هم

براحتی هر چه تمام بعنوان رم جانبی و قابل حمل استفاده کنی ، مثلا فکر کنین 4 گیگ رم رو سیستم نصب هست شما هم یه کول دیسک 8 گیگی رو بزارین سرش دیگه چی میشه ......

3-قابلیت های areo که دیگه هیچ ؛ یه استایل کامل و زیباست که بیشتر جذب pc میکنه آدم رو مخصوصا اینکه از حالت خشک و خسته کننده برای آدم در میاد محیط ویندوز.......

4-کافیه یه بازی رو روی ویستا بازی کنی تا به قابلیت های جدید و واقعی اون که تو xp اصلا قابل اجرا نیست پی ببری و همینطور نرم افزارهای اینترنتی مثل فایرفاکس اصلا توی ویستا و xp از لحاظ کارایی حداقل من که بنظرم فرقش زمین تا آسمانه......!

5-رایت دی وی دی با کپی و پست کردن روی اون دقیقا مثل کول دیسک میشه میتونی حتی پاک هم بکنی از روی DVD با دلیت کردن فابل ها رو البته این قابلیت تو xp هم بود ولی این کجا اون کجا..........

6-از لحاظ سرعت تو بوت شدن و خاموش شدن هم واقعا خیلی سریع تر از xp هست.....

حالا باز چیزی به ذهنم رسید اضافه میکنم ؛ 7 رو هم بنظرم ادم نسخه کاملش رو بگیره خوبه ولی فعلا این دم دستی خوبه ......

اینا نظرات شخصی/واقعی من بود پس لطفا اگه موافق نیستید ایراد نگیرید ؛ لطفا.....البته اینایی که گفتم لازمش یه سیستم قوی هست.....

در صورت مشکل در فایل های پیوست من پیغام بزارین ...

ویرایش توسط 9 February 2009 : hamid reza در ساعت 03:16 AM.

9 کاربر ذیل به علت این پست مفید از hamid reza تشکر کرده اند:
Hamed64 (10 February 2009), Kasra (9 February 2009), lord mysterious (9 February 2009), marmooz.exe (9 February 2009), newgoldenman (9 February 2009), nextslit (9 February 2009), saeed258 (9 February 2009), Windows XP (9 February 2009), عبدالله ابراهیمی (9 February 2009)

Windows XP Windows XP آنلاین نیست.

تاپیک ها: 39
Nokia-5800-XpressMusic
Norton Internet-Explorer Windows-7 Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

سپاس ها: 2,531
سپاس شده 1,223 بار در 591 پست

9 February 2009

گزینه ی 3 رو انتخاب کردم . ویستا رو بخرید نسخه ی نهایی 7 رو هم که مشخصه نمیشه ازش گذشت .
حتما با بتا ورژن 7 کار کردیدو میدونید منظورم چیه . در مورد ویستا حرف و نقل زیاد هست .
برای XP شاید همین کافی باشه که بگم سخت جون هست و کار رو راحت انجام میده . البته این به این مفهوم نیست که ویستا اینگونه نیست . در کل نمیشه قابلیت ها و کارایی ویندوز ها رو تنها از یک دریچه بنگریم . مطمئنا تلاش مایکروسافت بر این هست که 7 به مراتب بهتر و کار آمد تر از ویستا باشه . سیاستی که هموار در ارائه ورژن بالاتر هر محصولی مورد نظر هست . نکته ی دیگری که میخواستم خدمتتون بیان کنم توجه به فاصله زمانی در ارائه این 3 ویندوز هست . XP تا ... Vista و ویستا تا 7 . البته 7 بتا وژن هست .
با کمی دقت میتوان به تفاوتها پی برد . شخصا هنگام کار با ویندوز 7 بتا ورژن نا خود آگاه نظر گروهی که باور بر شکست مایکروسافت در اهداف ویستا دارند در ذهنم تداعی شد .شخصا هیچ دلیلی برای نخریدن ویستا نمیبینم .ادامه استفاده از هر ویندوزی بستگی به کارایی . سلیقه ها و موارد گوناگون دیگر دارد .

ویرایش توسط 9 February 2009 : Windows XP در ساعت 03:14 AM.

8 کاربر ذیل به علت این پست مفید از Windows XP تشکر کرده اند:
gigilly2003 (16 April 2009), Hamed64 (10 February 2009), Kasra (9 February 2009), lord mysterious (9 February 2009), marmooz.exe (9 February 2009), newgoldenman (9 February 2009), nextslit (9 February 2009), saeed258 (9 February 2009)

lord mysterious lord mysterious آنلاین نیست.
امتیاز: 26,265, درجه: 49 امتیاز: 26,265, درجه: 49 امتیاز: 26,265, درجه: 49
درجه بالاتر: 72%, 285 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72%
فعالیت: 0.2%
فعالیت: 0.2% فعالیت: 0.2% فعالیت: 0.2%

تاپیک ها: 49
HTC-Google-Nexus-One
Kaspersky Firefox Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

سپاس ها: 2,736
سپاس شده 2,250 بار در 909 پست
مطالب وبلاگ: 19

ویترین جایزه ها

lord mysterious به Yahoo ارسال پیام

9 February 2009

من بیزینس ویستا رو دارم به نظرم خیلی بهتر از XP ولی کمی سخته باهاش کنار بیای
قابلیتهاش ار XP هم بیشتره و هم کار باهاش راحتتره
تمام مواردی هم که گفتن درسته و شک نکن
نسبت به XP خیلی حجیم و سنگینه یعنی واسه بالا امدن به تنهایی 1GB رم میخواد و ویندوز تنهاشم حدود 13GB-14GBحجم میخواد
ممکنه بعضی از برنامه های سنگین که رو XP به راهتی اجرا میشه رو ویستا کمی گیر کنه
بدترین قسمتش واسه من انه که نسخه ویستا برنامه هایی مثل 3D max و CATIA نیست

8 کاربر ذیل به علت این پست مفید از lord mysterious تشکر کرده اند:
behrooz.keshmiri (21 February 2009), Hamed64 (10 February 2009), Kasra (9 February 2009), marmooz.exe (9 February 2009), newgoldenman (9 February 2009), nextslit (10 February 2009), saeed258 (9 February 2009), Windows XP (9 February 2009)

iignoree iignoree آنلاین نیست.

تاپیک ها: 4
Avira Opera Windows-Vista IR-TCI

سپاس ها: 424
سپاس شده 546 بار در 229 پست

ویترین جایزه ها

iignoree به Yahoo ارسال پیام

9 February 2009

از نظر امنیتی هم ویستا خیلی بهتره البته به نظر من

بزرگی خدا رو فریاد خواهم زد

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از iignoree تشکر کرده اند:
marmooz.exe (9 February 2009), newgoldenman (9 February 2009)

saeed258 saeed258 آنلاین نیست.
امتیاز: 8,864, درجه: 28 امتیاز: 8,864, درجه: 28 امتیاز: 8,864, درجه: 28
درجه بالاتر: 19%, 486 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 19% درجه بالاتر: 19% درجه بالاتر: 19%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 18
Kaspersky Firefox Windows-XP

سپاس ها: 902
سپاس شده 889 بار در 442 پست

9 February 2009

با دروود
اگر شما خواهان جلوه های تصویری هستید ،می توانید به ویندوز ویستا دل خوش کنید،اما اگر امنیت،و تتدای کارها برایتان مهم ترهستند،می توانید به راحتی از ایکس پی بهره ببرید،چنانکه اگر سیستمی داریدکه از سخت افزارهای به روزی بهره مناست،می توانید از ایکس پی بهره ببرید که بسیار با ارزشمند ترمی باشد و در ضمن،می توانید ظاهر ایکس پی را همانگونه که ویستا است در بیاورید!!
اما ویستا نیز امکانهایی افزوندارد که ازآنها نیز نمی توان چشم پوشید
بنده گزینه 3 را برمی گزینم

چو ایران نباشد تن من مباد

بدین بوم و بر زنده یك تن مباد

پارسیان میزبان
خدمات میزبانی حرفه ای و دامنه ،پشتیبانی رایگان سامانه های مدیریت محتوا
و.....
با ما تماس بگیرید:

4 کاربر ذیل به علت این پست مفید از saeed258 تشکر کرده اند:
lord mysterious (9 February 2009), newgoldenman (9 February 2009), nextslit (10 February 2009), Windows XP (10 February 2009)

newgoldenman newgoldenman آنلاین نیست.

تاپیک ها: 122

سپاس ها: 968
سپاس شده 2,295 بار در 767 پست

10 February 2009

خیلی خیلی خیلی ممنونم از همصحبت شدنتون با من.

اینم حرفهای من پس از صحبت ها و نظرات شما عزیزان:
اونهایی که گفتن XP ، باید به استناد به پست اولم بگم که من روی سیستمم بیشتر از 3 گیگبایت فضای RAM دارم. و XP عملاً بقیه اش رو بیخیال میشه. این بزرگترین دلیل من برای رد کردن XP برای این سیستم
جدیدم هست. پس XP رو بیخیال میشیم(البته در مورد این بحثمون. بر منکرش لعنت که XP خیلی عالی هست و جای خودشو به این زودی ها از دست نخواهد داد. خود من یک نسخه از Home Edition اون رو بصورت Original دارم و 3 سالی میشه که باهاش دارم زندگی میکنم و بهیچوجه ناراضی نیستم ازش، البته روی اون سیستم!!)

و اما عزیزانی که به یکسری ویژگیهای ویستا اشاره کردند. باید از ایشان هم تشکر کنم و نیز این رو هم به انتهای همه ی نظراتتون ابرای عزیزانی که فکر میکنند ویستا سنگین هست و ...ضافه کنم، و بگم که نیاز ویستا برای اجرا شدن و میزن فضای RAM بالا، یک میشکل نیست به نظر من. از قدیم هم گفتن که:
هر که بامش بیش برفش بیشتر
پس هر چی امکانات و در پس اونها، پروسه ها و ریسان های بیشتری فعالیت میکنند، به همین میزان نیز به فضای بیشتری از حافظه ی RAM نیاز خواهد بود.

عرضم به حضورتون که من هنوز ویندوز Seven رو ندیدم و تجربش نکردم. تغییراتش هم نسبت به ویستا نمیدونم چیا هست. اینم میدونم که تنها پس دو ماه پس از عرضه ی ویستا دو سال پیش توی ماه ژانویه، یکسری رفتن پیش عمو بیلی و ویستا هاشون رو پس دادن!

با این اوصاف، الان روی سیستم جدیدی که جمع کردم، ویستای Ultimate نصب کردم. ولی من بنا به اعتقاداتی که نسبت به این نسخه ی نرم افزاری(یعنی سیستم عامل) دارم، میخوام که همین روزها یک نسخه ی Original ش رو بخرم. حالا اومدم پیش شما دوستان عزیزم تا با مشورت شما، بهترین سیستم عامل در حال حاضر میکروسافت رو انتخاب و تهیه کنم.

از بقیه ی دوستان هم خواهش میکنم که در صورت حتی مخالفت، بیان و نظراتشون رو اعلام کنند. طمئن باشند که مفید خواهد بود.

باز هم تشکر فراوان
راستی، سی امین سالگرد بزرگترین انقلاب جهان بر همگی ایرانیان واقعی مبارک باد

سه چيز در زندگي هيچگاه باز نمي گردند: زمان، کلمات و موقعيت ها.
سه چيز در زندگي هيچگاه نبايد از دست بروند: آرامش، اميد و صداقت.
سه چيز در زندگي هيچگاه قطعي نيستند: رؤيا ها ، موفقيت و شانس .
سه چيز در زندگي از با ارزش ترين ها هستند: عشق، اعتماد به نفس و دوستان، البتهواقعیش

کاربر ذیل به علت این پست مفید از newgoldenman تشکر کرده است:
nextslit (10 February 2009)

mostafa-bep mostafa-bep آنلاین نیست.
امتیاز: 18,460, درجه: 41 امتیاز: 18,460, درجه: 41 امتیاز: 18,460, درجه: 41
درجه بالاتر: 46%, 490 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 46% درجه بالاتر: 46% درجه بالاتر: 46%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 83
LG-KT610
Safari Mac Irancell

سپاس ها: 1,019
سپاس شده 1,024 بار در 427 پست
مطالب وبلاگ: 9

ویترین جایزه ها

mostafa-bep به Yahoo ارسال پیام

10 February 2009

اتفاقا منم میخام لپتاپ بخرم. نمیدونم یه لپتاپ بخرم با ویستای اورجینال یا صبر کنم تا لپتاپهای ویندوز 7 بیاد.

Windows XP Windows XP آنلاین نیست.

تاپیک ها: 39
Nokia-5800-XpressMusic
Norton Internet-Explorer Windows-7 Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

سپاس ها: 2,531
سپاس شده 1,223 بار در 591 پست

10 February 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط newgoldenman نمایش پست ها
خیلی خیلی خیلی ممنونم از همصحبت شدنتون با من.

و اما عزیزانی که به یکسری ویژگیهای ویستا اشاره کردند. باید از ایشان هم تشکر کنم و نیز این رو هم به انتهای همه ی نظراتتون ابرای عزیزانی که فکر میکنند ویستا سنگین هست و ...ضافه کنم، و بگم که نیاز ویستا برای اجرا شدن و میزن فضای ram بالا، یک میشکل نیست به نظر من. از قدیم هم گفتن که:
هر که بامش بیش برفش بیشتر
پس هر چی امکانات و در پس اونها، پروسه ها و ریسان های بیشتری فعالیت میکنند، به همین میزان نیز به فضای بیشتری از حافظه ی ram نیاز خواهد بود.

عرضم به حضورتون که من هنوز ویندوز seven رو ندیدم و تجربش نکردم. تغییراتش هم نسبت به ویستا نمیدونم چیا هست. اینم میدونم که تنها پس دو ماه پس از عرضه ی ویستا دو سال پیش توی ماه ژانویه، یکسری رفتن پیش عمو بیلی و ویستا هاشون رو پس دادن!

با این اوصاف، الان روی سیستم جدیدی که جمع کردم، ویستای ultimate نصب کردم. ولی من بنا به اعتقاداتی که نسبت به این نسخه ی نرم افزاری(یعنی سیستم عامل) دارم، میخوام که همین روزها یک نسخه ی original ش رو بخرم. حالا اومدم پیش شما دوستان عزیزم تا با مشورت شما، بهترین سیستم عامل در حال حاضر میکروسافت رو انتخاب و تهیه کنم.

از بقیه ی دوستان هم خواهش میکنم که در صورت حتی مخالفت، بیان و نظراتشون رو اعلام کنند. طمئن باشند که مفید خواهد بود.
میخواستم این نکته رو اشاره کنم درباره ی " هر که بامش بیش برفش بیشتر " . این حقیقت رو میتوان از جهات مختلف بررسی کرد . ساده خدمتتون عرض کنم شاید اگر سالهای خیلی پیش از این خیلی از افرادیکه در پیشبرد تکنولوژی سهیم بودن اینگونه فکر میکردند به احتمال زیاد بشر به پیشرفتهای کنونی دست نمیافت .
البته شما اشاره کردید که هنوز 7 رو تست نکردید . امیدوارم هرچه زودتراین امکان رو داشته باشید که این محصول جدید مایکروسافت رو حتما تست کنید . حتی پیشنهاد میکنم بر روی سیستمی که هم اکنون xp دارید استفاده کنید . دوستان به قابلیت های بالای گرافیکی ویستا که تحولی بزرگ دراین زمینه بود بدرستی اشاره کردند . ولی همانگونه که شاید در رسانه ها و خبرهای مربوطه شنیده باشید 7 دارای همان توانایی ها به مراتب بیشتر چه در زمینه ی گرافیکی و چه در سایر زمینه ها میباشد و مهترین نکته که یکی از محورهای اصلی تبلیغات برای 7 هست اینکه با سیستم هایی که هم اکنون با xp کار میکنند نیز سازگار هست .
یکی از دلایلی که xp نیز پرطرفدا هست حتی بعد از ارائه ویستا همین نکته بود . که خیلی از منتقدین از آن به عنوان ضعف ویستا یاد میکنند . مایکروسافت در 7 سعی در بهبود این موارد دارد .

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از Windows XP تشکر کرده اند:
newgoldenman (10 February 2009), nextslit (10 February 2009)

mrgladiyator mrgladiyator هم اکنون آنلاین است.
امتیاز: 62,782, درجه: 77 امتیاز: 62,782, درجه: 77 امتیاز: 62,782, درجه: 77
درجه بالاتر: 71%, 468 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 71% درجه بالاتر: 71% درجه بالاتر: 71%
فعالیت: 1.0%
فعالیت: 1.0% فعالیت: 1.0% فعالیت: 1.0%

تاپیک ها: 1089
Nokia-5000
NOD32 Google-Chrome Windows-98 Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
بیش از WiMAX-2 Mb/S

سپاس ها: 2,740
سپاس شده 8,693 بار در 2,441 پست
مطالب وبلاگ: 459

ویترین جایزه ها

mrgladiyator به Yahoo ارسال پیام

10 February 2009

سلام.
این مشکل و حدود 2 هفته ای هست که با علی داریم ( از وقتی سیستم جدید گرفته ) هی بهش می گم بابا ویستا چرند ترین چیزی بود که مایکروسافت می تونست بزنه اینجاس که باید گفت 100رحمت به همون IE. شاید تو نظر اول بگی این آخرت سیستم عامل هست و تا سال 7254 دیگه رو دست این سیستم عامل نمیاد چون خدایش هم از نظر گرافیکی حرف نداره.
اما خوب؟ گرافیکی هست که هست مگه می خوای با گرافیکش کارات و انجام بدی ؟
معایب که یکی دوتا نیستاما چندتاش و بر اساس تجربه ی شخصی می گم شاید یه عده که ویستا دارن بگن خیلی هم خوبه اما یه مدتی که من باهاش کار کردم یه سری چیز آ حالم و گرفت :

WinHlp32.exe که جهت نمایش فایل‌های Help ( کمک ) ۳۲ بیتی مورد استفاده قرار می گرفت منبعد دیگر در ویندوز ویستا وجود نخواهد داشت چون مایکروسافت به نظر خودش اون رو فقط یه حجم گیر می دونیست ( انحصار طلبی)، البته لطف کردن و برای دانلود قرار دان که اگه خواستید باید به سایت مایمروسافت قسمت ویستاش تشریف ببرید و عینه خیلی چیز های دیگه که باید دانلود کنید اون رو هم دانلود کنید. مایکروسافت، سازندگان نرم افزار را از باز تولید سیستم کمک رسانی با پسوند .hlp در محصولاتشان منع نموده است.( حالا من و شما سراغ hlep نمیریم اون یه عده که می رن...؟ )

درضمن این سیستم عامل جوری طراحی شده که یه فرد با سخت فزار نرمال هم نتونه استفاده کنه ( البته یم دونم که همه با هر سخت افزاری که داشتند ویستا نصب کردن اما حال ویستا رو نبردن- در کل اگه ویستا بخوای باید 2 میلیون جدا خرج کنی)

همین قابلیت Aero که همه برای دست و صوت می زنن برو یه مقایسه کن با سیستم عامل x مکینتاش شرکت اپل بعد شباهتشون رو ببین پس زیاد هم به این دل خوش نباش علی جان.

یه چیز دیگه که اصلاً از ویستا توقع نداشتم سرعت کندش بود.
( البته الان و نمی دونم اما اون موقع تمام ویستا های موجود سرعت کپی و پاک کردن فایل ها شدیداً کند بود) هارد به هارد یا نمی شد یا اگه فایل ها رو با فرقون حمل می کردی خیلی زود تر به نتیجه می رسیدی ( درضمن این مشکل برای توان سخت افزار نبود و یکی از مشکلات ویستا بود که می گفتم تو سرویس پک 1 این مشکل بر طرف میشه)

فر این و کردی که چرا هنوز ویندوز XP رو ساپورت می کنه ؟ یا هنوز طرف دار های ویندوز xpبیشتر هستند ؟ با این که دیگه امروز بیشتری ها می رن سیستم جدید و غول جمع می کنن که 4 تا سیستم عامل و با هم نصب کنی آخ نمی گه اما بازم بیشتری ها xp دارن. چون مایکروسافت هم عینه همه ی این دوستان که ویستا رو انتخاب کردن فکر می کرد یه چیز بترکون زده اما وقتی دید مردم توان خرید یا توان سخت افزاریش و ندارن خورد تو حالش و دو دستی xp رو چسبید تا این که ویندوز 7 و روانه کرد.
حالا ویندوز 7 که بحثش جدا هست.
البته اگه بخوای از ایراد های ویستا حرف بزنی علی جان یه وقت عجیب طولانی می خواد یه حوصله ی بیشتر که بشینی بخونیش.
حالا این نظر من بود اما اگه دوست داری بخری خوب بخر و نوش جونت.
( قلت املعی حم اهطمالن دارح خدط ببخش دیگح.)

9 کاربر ذیل به علت این پست مفید از mrgladiyator تشکر کرده اند:
gard (23 October 2009), gigilly2003 (16 April 2009), Hamzeh_rfj (10 February 2009), khazook (22 March 2009), lord mysterious (10 February 2009), mostafa-bep (10 February 2009), newgoldenman (10 February 2009), nextslit (10 February 2009), رضا (10 February 2009)
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
ویندوز, ویستا, ویستا،, برای, خریدن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش