صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

  

 


اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
لذت از موسیقی با Sony Ericsson W508
 
 
hamid reza hamid reza آنلاین نیست.
امتیاز: 64,893, درجه: 79
امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79
درجه بالاتر: 3%, 1,557 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3%
فعالیت: 0.3%
فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Mar 2008
محل سکونت: زیرزمیـــــــــــن....
پست ها: 2,841
تاپیک ها: 1262
Nokia-N97
BitDefender Firefox Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-2 Mb/S

سپاس ها: 1,514
سپاس شده 6,614 بار در 2,020 پست
مطالب وبلاگ: 185

ویترین جایزه ها

hamid reza به MSN ارسال پیام hamid reza به Yahoo ارسال پیام
 
14 May 2009
 امتیاز:     
1 (#)  
 
خانواده W، از جمله پرطرفدارترین سری های شرکت SE است.W508 یکی از جدیدترین عضوهای این خانواده محسوب می شود. این گوشی با قابلیت های جالب خود، شما را هیجان زده می کند. قابلیت هایی همچون: Track ID برای پیدا کردن ترک مورد علاقه، Sense Me که برای هر موسیقی یک حالت پایه را قرار می دهد، Shake Control برای تعویض آهنگ ها از طریق تکان دادن گوشی، دکمه های کنترل موسیقی لمسی ( خارجی)، Gesture Control برای صامت کردن تماس ها یا زنگ هشدار با یک تکان دادن دست. از دیگر قابلیت های خوب و متنوع این گوشی، قابلیت تعویض قاب است.





طراحی


با توجه به این که یک گوشی تاشو است اما در رده گوشی های باریک محسوب می شود. W508 از لحاظ امکانات به W595 و از لحاظ ظاهری به T707 شباهت دارد.
جزئیات جلوی گوشی در حالت باز:
صفحه نمایش W508 از لحاظ اندازه ٢/٢ اینچ است که در بین گوشی های تاشوی SE،نسبتا بزرگ است ولی در بین سایر رقبا خیلی هم بزرگ نیست. این صفحه نمایش دارای رزولوشن ٣٢٠*٢۴٠ پیکسل است که قابلیت تفکیک ٢۵۶ هزار رنگ را دارد. کیفیت نمایش تصاویر آن بسیار خوب است و در زیر نور آفتاب، خوانایی خوبی دارد. البته زاویه دید این صفحه با توجه به TFT بودنش، خیلی زیاد نیست.
در بالای صفحه نمایش و بعد از روئیت نام سونی اریکسون، با اسپیکر برقراری تماس که در سمت چپ دوربین مکالمه تصویری قرار دارد، روبرو هستیم.
در پایین صفحه نمایش با صفحه کلید آن که به صورت کامل از پلاستیک ساخته شده، مواجه هستیم. ظاهر این صفحه کلید به فلز شباهت دارد. صفحه کلید W508 نسبت به T707 راحتی بیشتری دارد.
دکمه D-Pad که در قسمت بالای آن لوگوی واکمن حک شده، به صورت مسطح با صفحه کلید قرار دارد. در اطراف این دکمه، کلیدهای برقراری و قطع تماس، C و Active Menu قرار دارند. در بالای همه این دکمه ها، دکمه های Soft Key قرار گرفته اند.
با کمی دقت به صفحه کلید متوجه می شویم که در سمت چپ میکروفون برقراری تماس جای گرفته است.
W508 به طور کامل از پلاستیک ساخته شده که به رنگ های خاکستری و سفید موجود می باشد. ابعاد آن ٩٣/۵*۵٠*١۴ میلی متر در حالت بسته است. وزن آن نیز ٩٨ گرم می باشد.


پ



جزئیات سمت راست:
در سمت راست این گوشی و از بالا ابتدا با Rocker تغییر حجم صدا و پس از آن با قفل کننده صفحه کلید روبرو می شویم.






جزئیات سمت چپ:
در سمت چپ این گوشی تنها موردی که دیده می شود درگاه پرسرعت USB است. از این درگاه برای شارژ، اتصال به کامپیوتر شخصی و هدست استفاده می شود. متاسفانه در این گوشی جک ۵/٣ میلی متری صدا تعبیه نشده است.






در بالا و پایین این گوشی المان خاصی به چشم نمی خورد.






جزئیات روی گوشی در حالت بسته:

روی این گوشی حالت یک پارچه دارد، از بالا ابتدا با دوربین ٣ مگاپیکسلی آن روبرو هستیم که در سمت راست این دوربین، سنسوری قرار گرفته که وظیفه آن را در ادامه می بینیم(Gesture Control).
در پایین این دو المان با صفحه نمایش مونوکروم که ضد خش است، روبرو می شویم. این صفحه رزولوشن پایینی دارد و المان های ساعت، میزان شارژ باتری و سیگنال شبکه را نمایش می دهد. البته در حالت پخش موسیقی اطلاعات مربوط به موزیک در حال اجرا را نمایش می دهد. درخشش این صفحه نمایش در زیر نور آفتاب ضعیف است.
بعد از این المان ها به سه دکمه لمسی کنترل موسیقی می رسیم که شباهت زیادی به W980 دارد.





جزئیات پشت گوشی:

در نمای پشت گوشی از بالا ابتدا با لوگوی سونی اریکسون و در پایین با لوگوی واکمن روبرو می شویم. این دو المان هر دو بر روی درپوش باتری جای گرفته اند. در پایین هم بلندگوی صدا قرار دارد.
با باز کردن درپوش باتری با سه نکته مواجه می شویم. ابتدا باتری ٩٢٠ میلی آمپری یون لیتیوم که می تواند در حالت آماده به کار تا ۴٠٠ ساعت و در حالت مکالمه تا ١٠ ساعت انرژی فراهم کند. بعد از باتری با محل جای گیری سیم کارت و محل قرار گرفتن مموری کارت M2 مواجه می شویم.





مشخصات داخلی:
رابط گرافیکی W508 همانند بقیه گوشی های جدید سونی اریکسون است و تفاوت زیادی در آن به چشم نمی آید.
حالت نمایش منو مانند قبل به سه صورت ماتریسی، تک آیکن و چرخشی است. رابط گرافیکی بسیار جذاب و پویا ست. تم این گوشی به صورت کامل از Flash Lite پشتیبانی می کند که قابلیت تغییر رنگ و پس زمینه را دارد. این قابلیت باعث می شود که تم گوشی حالت دینامیک داشته باشد.رنگ های پس زمینه هم به صورت خودکار و بر اساس موقعیت زمانی تغییر می کنند.
دفترچه تلفن:
دفترچه تلفن این گوشی همانند قبل است.قابلیت ذخیره ١٠٠٠ مخاطب به همراه ٧٠٠٠ شماره را دارد که به هر مخاطب می توان عناوین دیگری افزود. از دیگر قابلیت های آن ذخیره مخاطبین بر روری مموری کارت است.
همچنین این گوشی از سیستم شماره گیر هوشمند بهره می برد.
پیغام گیر:
این گوشی همانند آنچه در مورد SE C903 بیان شد به پیغام گیر پیشرفته ای مجهز است که علاوه بر سرویس پیام به Conversation، Email و IM تجهیز شده است. از دیگر قابلیت های آن ذخیره پیام ها بر روی مموری کارت است.
Gesture Control
قابیلت بسیار جالبی که در W508 دیده می شود، Gesture Control یا همان کنترل حرکت دست است. همان طور که اشاره شد در کنار دوربین حسگری قرار دارد، اگر گوشی شروع به زنگ زدن کند و یا زنگ هشدار آن به صدا درآید، برای ساکت کردن گوشی کافی ست دست خود را در مقابل این حسگر حرکت دهیم ( به چپ و راست) تا صدای آن قطع شود.
Media Center
این گوشی به مرکز مولتی مدیا که بر پایه فلش است تجهیز شده است. در این محیط به کمک شتاب سنج داخلی با چرخش گوشی به طرفین، اطلاعات صفحه نمایش نیز می چرخند.
این گوشی از WALKMAN 3 بهره می برد که بسیاری از فرمت های رایج را پشتیبان می کند. این واکمن مجهز به اکولایزرهای زیادی از جمله Mega Bass است.
از دیگر قابلیت های این بخش، Shake Control است. برای این که از این قابلیت استفاده کنیم ، باید Rocker تغییر حجم صدا را به سمت پایین فشار دهیم و سپس گوشی را تکان دهیم تا ترک در حال پخش عوض شود.
مشخصه دیگر این بخش، قابلیت Sense Me ست.
در حالت نمایش عکس و فیلم می توان از چرخش اتوماتیک صفحه استفاده کرد. از امکانات خوب این گوشی قابلیت لود فیلم توسط You Tube است.
در مورد صدای این گوشی باید گفت که هم صدای اسپیکر برقراری تماس و هم اسپیکر پشت گوشی کیفیت خوبی دارند و پارازیتی در آن شنیده نمی شود.
دوربین:
این گوشی از یک دوربین ٣ مگاپیکسلی بهره می برد که متاسفانه قابلیت فوکوس و فلاش را ندارد. حداکثر رزولوشن تصاویر گرفته شده توسط این دوریبن ١۵٣٨*٢٠۴٨ است. زوم دیجیتال آن هم ٢/٣ است.از جمله تنظیماتی که در حالت دوربین قرار دارند می توان به: حالت عکس برداری، Geo tagging ، تنظیمات رنگ، تایمر، تنظیم روشنایی و … اشاره کرد.
کیفیت عکس های این گوشی در حد T707است.
این دوربین توانایی فیلم برداری با رزولوشن QVGA و ١۵ فریم بر ثانیه را دارد.
مرورگر اینترنت:
این گوشی از مرورگر زیبای Net Front ورژن ۴/٣ بهره مند است که سرعت بالایی دارد. در این قسمت حالت Land Escape به صورت دستی فعال می شود.
در پایان با مشخصات کلید این گوشی بیشتر آشنا می شویم
شبکه: چهار باندGSM و ۳G به همراه HSDPA
دوربین:٢/٣ مگاپیکسل
صفحه نمایش: ٢/٢ اینچ-٢۵۶ هزار رنگ-TFT و رزولوشن ٣٢٠*٢۴٠ به همراه صفحه نمایش دوم مونوکروم
حافظه:١٠٠ مگابایت داخلی+١ گیگابایت کارت حافظه همراه از نوع M2 و قابلیت ارتقا تا ١۶ گیگابایت
بلوتوث استریو
مجهز به:Shake Control، Gesture Control، Sense Me و شتاب سنج داخلی

شماره گیر هوشمند
Fm رادیو به همراه RDS


در صورت مشکل در فایل های پیوست من پیغام بزارین ...


 
 
پاسخ با نقل قول
 
2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از hamid reza تشکر کرده اند:
Hamzeh_rfj (14 May 2009), رضا (14 May 2009)
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
ericsson, sony, لذت, موسیقی, w508, از, با


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are فعال

انتخاب سریع یک انجمن

موضوعات مشابه
موضوع ارسال کننده تاپیک انجمن پاسخ ها آخرین نوشته
يك پيشنهاد خوب dragon_boy نظرات و پیشنهادات 19 7 September 2011 11:54 AM
استراتژی طراحی شبکه jak-jak مسائل متفرقه 1 24 September 2009 10:27 AM
{ Samsung i8510 INNOV8 جواهری بی همتا } AhmadSH سایر گوشی ها 0 18 December 2008 02:34 AM
راهیابی بازی ها در این تاپیک arian رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها 84 1 August 2008 10:53 AM
هارد دیسک majid123mf مقالات آموزشی پیرامون IT 1 22 May 2008 08:16 PM


اکنون ساعت 06:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.


کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.
برداشت مطالب در نشریات، سایت‏ها و وبلاگ‏ها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.
هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دست‏نویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع می‏باشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد.
واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وب‏سایت ترفندستان ابداع شده است و سایت‏ها و وبلاگ‏ها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند.
پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL