قلم - از دقايقي پيش هيچ پيامكي از شبكه همراه اول و ايرانسل در سراسر كشور ارسال نمي شود.اين اقدام كمتر از 9 ساعت تا برگزاري انتخابات حيرت همگان را برانگيخته است.
دقايقي پيش قشرهاي مختلف مردم از سراسر كشور در تماس با قلم اظهار داشتند هيچ گونه پيامكي در شبكه هاي مختلف تلفن همراه ارسال نمي شود.
خبرنگار قلم نيوز در تماس با مسئولان شركت مخابرات علت اين اختلال سراسري و بي سابقه را جويا شد.در حاليكه تلفن همراه وفا غفاريان(رييس هيات مديره شركت مخابرات) ،داوود زارعيان(مديركل روابط عمومي شركت مخابرات) و صدوقي(مديرعامل شركت ارتباطات سيار) خاموش بود ؛ پاسخ دو مدير ديگر را به سوال " چرا sms كشور قطع شده است ؟" را مي خوانيد:
صابر فيضي(مديرعامل شركت مخابرات): نه ! قطع نشده !
ابوالفضلي(مديركل روابط عمومي همراه اول): قطع نشده !من خودم جند دقيقه قبل پيامك فرستادم و ارسال شد !
خبرنگار قلم : اگر ممكن است به شماره من همين الان smsبفرستيد ...
ابوالفضلي: اجازه بدهيد من بررسي كنم چند دقيقه بعد تماس بگيريد!
پس از اظهارات مشابه مديركل روابط عمومي همراه اول و مديرعامل شركت مخابرات مبني بر تماس براي دقايقي بعد , متاسفانه هيچ كدام از اين مسئولان حاضر به پاسخگويي نشده و به تماسها پاسخي ندادند.
از آنجا كه در اين ساعات حساس و باقيمانده تا برگزاري انتخابات اختلال در سيستم پيامك كشور اقدامي غيرعادي و برنامه ريزي شده تحليل مي شود لازم است مسئولان مخابرات و وزارت ارتباطات هرچه سريع تر با رفع اين انسداد سراسري پاسخگوي خيل عظيم مردم كشورمان باشند.
قلم نيوز وظيفه خود مي داند تا حصول نتيجه نهايي و برقراري مجدد سيستم پيامك كشور از هر طريق ممكن اطلاع رساني كند.