صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

مسابقات ترفندستان در این بخش مسابقات و لیگ های بازی ترفندستان برگزار میگردد.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
سرور ilg بازی کانتر استريک سورس ( ilg ip )

black.shadow black.shadow آنلاین نیست.
(dangerman سابق)
امتیاز: 16,504, درجه: 39 امتیاز: 16,504, درجه: 39 امتیاز: 16,504, درجه: 39
درجه بالاتر: 7%, 746 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 7% درجه بالاتر: 7% درجه بالاتر: 7%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 87
Nokia-6600
NOD32 Opera Windows-XP Talia

سپاس ها: 1,404
سپاس شده 574 بار در 243 پست
مطالب وبلاگ: 7
black.shadow به Yahoo ارسال پیام

7 July 2009

من میخوام بیام ولی کانترو ندارم خیلی دنبالشم نمیتونم دانلود هم بکنم ولی وقتی گیر اوردم حتما میام چون من کانترو خیلی دوستدارم

ایا نمیخواهید به جمع بازیکنان دومین بازی برتر ایرانی یعنی خان وار بپیندید؟

برای بازی کردن کلیک کنید

Pooya_Hk Pooya_Hk آنلاین نیست.

تاپیک ها: 3
Nokia-N82
Kaspersky Firefox Windows-XP IR-TCI

سپاس ها: 7
سپاس شده 9 بار در 6 پست

10 July 2009

مثل اين که زياد طرفدار نداشت نه ؟
=

کاربر ذیل به علت این پست مفید از Pooya_Hk تشکر کرده است:
Luffy (15 July 2009)

Luffy Luffy آنلاین نیست.
امتیاز: 1,681, درجه: 11 امتیاز: 1,681, درجه: 11 امتیاز: 1,681, درجه: 11
درجه بالاتر: 44%, 169 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 44% درجه بالاتر: 44% درجه بالاتر: 44%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 0
SonyEricsson-K750
NOD32 Firefox Windows-Vista Irancell

سپاس ها: 1
سپاس شده 0 بار در 0 پست

15 July 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooya_hk نمایش پست ها
مثل اين که زياد طرفدار نداشت نه ؟
=
سلام
من هستم ! کانترم هم پروتکل 7 هستش ! برنامه هم دان کردم همه چیرو هم طبق آموزش رفتم !
حالا چطور میشه بازی کرد ؟

Nokia-N82

سپاس شده 9 بار در 6 پست

15 July 2009

دوست عزيز مشکلی نيست اي دی منو اد کنيد تا هماهنگ کنيم بازی کنيم

Nokia-N82

سپاس شده 9 بار در 6 پست

15 July 2009

به اطلاع دوستان عزيز ميرسونم ميخوام اين جمعه يه بازی راه بندازم

کسانی که مايل هستند و کارهای مربوطه رو انجام داده ان بگن و به اي دی من pm بدن .

بازی : جمعه ساعت 10 صبح خوبه ؟

بهم pm بديد

موفق باشید .

Nokia-N82

سپاس شده 9 بار در 6 پست

17 July 2009

با سلام

آقا اگه مييياين بازی راه بندازم تا هالا که کسی بهم pm نداده

اگه ميياين بگين Yahoo PM

adenj adenj آنلاین نیست.

تاپیک ها: 1
Nokia-N97
Avira Google-Chrome Windows-XP IR-TCI

سپاس ها: 0
سپاس شده 1 بار در 1 پست

14 February 2010

با سلام خدمت دوستان عزیز.
از دوستان کسی هست که راجع به بازی تحت شبکه چیزی میدونه (در حد حرفه ای)؟؟
توضیح:
من دارای دو رایانه :
1-رایانه خانگی (سی پی یو : 3.4 اینتل، رم : 2.5 گیگ DDR 2 و گرافیک :512)
2- لپ تاب (سی پی یو : 2.7 اینتل T5800 - رم : 3 گیگ و گرافیک : 256 ) هستم .
((اطلاعات رایانه ها را محض اطلاع برای اهل فن نوشتم زیرا می خواستم ببینم که : اولا : چه نوع بازی هایی را میتوانم نصب کنم که به سیستم هایم بخورد. ثانیا : آیا میشود بازی های مهم و گیم نتی مانند : کانتر استریک - نبرد ژنرال ها 1-2-3 -و... را نصب کرد . راستی الان هر دو رایانه تنظیمات شبکه به صورت کامل و قدم به قدم انجام شده و فایل ها در دو رایانه SHere میشود و با هم ارتباط دارند. اما برای بازی تحت شبکه مشکل دارم. -من یک سری اطلاعات در مورد تنظیمات بعضی از بازی ها تحت شبکه را میدانم (البته اگر درست باشد) ، اینکه: 1)در بازیهای تحت شبکه یک نفر سرور میشود و رایانه دوم از طریقی (تنظیمات سرور و رایانه دوم) با سرور ارتباط برقرار می کند. 2) تنظیمات سرور و رایانه دوم در بعضی بازی ها به دو صورت انجام می گیرد: 1- در محیط بازی : مثلا در بازی مانند : نبرد ژنرال ها (سرور یا رایانه اول = Create Sever Game ) ،(رایانه دوم= Join و وارد کردن پسورد ایجاد شده توسط سرور) 2- خارج از بازی : نمی دانم شاید تنظیمات Halde و Consol و... مثلا : در بازی کانتر استریک 1.6 و تنظیمات دیگر و وارد نمودن یک سری کد ها که من از آنها بی خبرم . 3) در بعضی بازی ها مانند نبرد ژنرال ها 1-2-3 باید شماره سریال ها که هنگام نصب بازی وارد میکنیم در دو رایانه متفاوت باشد . راستی چند سریال معتبر برای بازی نبرد ژنرال ها 1-2-3 برایم بگذارید. حال اگر اطلاعات فوق صحت داشت یا ندارد از دوستان عزیز تقاضا میکنم اگر کسی در این زمینه اطلاعات بالا و کاملی دارد و میتواند به صورت قدم به قدم از تنظیمات برای سرور و رایانه دوم گرفته تا وارد بازی شدن به عبارتی اگر اطلاعات بالا حتی صحیح هم باشد به بعد از آن اکتفا نکند و خیلی کامل باشد مخصوصا بازی کانتر استریک 1.6 و نسخه های دیگر یعنی خودش این کارها را کرده باشد و هیچ مشکلی در بازی تحت شبکه نداشته باشد. خواهشمندم مرا در این زمینه راهنمایی کنید و فقط من مشکل در بازی های تحت شبکه دارم و مشکل شبکه ای خاصی ندارم و ماه هاست دارم در مورد این موضوع تحقیق میکنم اما چیز به درد بخوری نیافتم و اگر هم که بود همه نصفه کاره بود. اگر اینطوری باشد و من راه حل مشکلم را پیدا کرده و برطرف کنم قول میدهم اگر کسی مرا کمک کند هر مشکل رایانه ای که داشته باشد و در توانم باشد از قبیل (آپلود هر فایلی که به دردش بخورد از قبیل : بازی رایانه ای -نرم افزار های کاربردی جذاب مانند سری نرم افزار های مجموعه لرد 2010 -آهنگ -عکس-فیلم-تم ویندوز و موبایل و پوسته های Windows Media Player 11 -آنتی ویروس های معروف و کاربردی و آپدیت شده و وووو.....) که تابع قوانین و مقررات سایت ترفندستان باش با اجازه انجمن. فقط اگه مشکلم حل شود کافیست در خواست کنید و خود را معرفی کنید تا لینک دریافت را برایتان بگذارم تا در حد توانم مشکلاتتان را حل کنم که دو حالت دارد : 1- از طریق ایمیل : h_adenj@ymail.com 2- از طریق همین سایت و تشکیل یک گروه و عضو شدن در گروه من (برای دسترسی آسانتر و بهتر برای شما عزیزان) ضمنا میتوانید جواب مشکلم را از دو طریق فوق نیز برایم ارسال کنید تا من هم با شما تبادل اطلاعات کنم. با تشکر از شما دوستان عزیز. یه نکته دیگه اینکه من زیاد اهل اینترنت و بطالت زمان در آن نیستم و هرز گاهی که وقت کنم یا ایمیلامو چک میکنم و یا به این سایت میام بعضی وقت ها 1 الی 2 ساعت بیشتر تو اینترنت نیستم.

adenj adenj آنلاین نیست.

تاپیک ها: 1
Nokia-N97
Avira Google-Chrome Windows-XP IR-TCI

سپاس ها: 0
سپاس شده 1 بار در 1 پست

14 February 2010

با سلام خدمت دوستان عزیز. از دوستان کسی هست که راجع به بازی تحت شبکه چیزی میدونه (در حد حرفه ای)؟؟ توضیح: من دارای دو رایانه : 1-رایانه خانگی (سی پی یو : 3.4 اینتل، رم : 2.5 گیگ DDR 2 و گرافیک :512) 2- لپ تاب (سی پی یو : 2.7 اینتل T5800 - رم : 3 گیگ و گرافیک : 256 ) هستم . ((اطلاعات رایانه ها را محض اطلاع برای اهل فن نوشتم زیرا می خواستم ببینم که : اولا : چه نوع بازی هایی را میتوانم نصب کنم که به سیستم هایم بخورد. ثانیا : آیا میشود بازی های مهم و گیم نتی مانند : کانتر استریک - نبرد ژنرال ها 1-2-3 -و... را نصب کرد . راستی الان هر دو رایانه تنظیمات شبکه به صورت کامل و قدم به قدم انجام شده و فایل ها در دو رایانه SHere میشود و با هم ارتباط دارند. اما برای بازی تحت شبکه مشکل دارم. -من یک سری اطلاعات در مورد تنظیمات بعضی از بازی ها تحت شبکه را میدانم (البته اگر درست باشد) ، اینکه: 1)در بازیهای تحت شبکه یک نفر سرور میشود و رایانه دوم از طریقی (تنظیمات سرور و رایانه دوم) با سرور ارتباط برقرار می کند. 2) تنظیمات سرور و رایانه دوم در بعضی بازی ها به دو صورت انجام می گیرد: 1- در محیط بازی : مثلا در بازی مانند : نبرد ژنرال ها (سرور یا رایانه اول = Create Sever Game ) ،(رایانه دوم= Join و وارد کردن پسورد ایجاد شده توسط سرور) 2- خارج از بازی : نمی دانم شاید تنظیمات Halde و Consol و... مثلا : در بازی کانتر استریک 1.6 و تنظیمات دیگر و وارد نمودن یک سری کد ها که من از آنها بی خبرم . 3) در بعضی بازی ها مانند نبرد ژنرال ها 1-2-3 باید شماره سریال ها که هنگام نصب بازی وارد میکنیم در دو رایانه متفاوت باشد . راستی چند سریال معتبر برای بازی نبرد ژنرال ها 1-2-3 برایم بگذارید. حال اگر اطلاعات فوق صحت داشت یا ندارد از دوستان عزیز تقاضا میکنم اگر کسی در این زمینه اطلاعات بالا و کاملی دارد و میتواند به صورت قدم به قدم از تنظیمات برای سرور و رایانه دوم گرفته تا وارد بازی شدن به عبارتی اگر اطلاعات بالا حتی صحیح هم باشد به بعد از آن اکتفا نکند و خیلی کامل باشد مخصوصا بازی کانتر استریک 1.6 و نسخه های دیگر یعنی خودش این کارها را کرده باشد و هیچ مشکلی در بازی تحت شبکه نداشته باشد. خواهشمندم مرا در این زمینه راهنمایی کنید و فقط من مشکل در بازی های تحت شبکه دارم و مشکل شبکه ای خاصی ندارم و ماه هاست دارم در مورد این موضوع تحقیق میکنم اما چیز به درد بخوری نیافتم و اگر هم که بود همه نصفه کاره بود. اگر اینطوری باشد و من راه حل مشکلم را پیدا کرده و برطرف کنم قول میدهم اگر کسی مرا کمک کند هر مشکل رایانه ای که داشته باشد و در توانم باشد از قبیل (آپلود هر فایلی که به دردش بخورد از قبیل : بازی رایانه ای -نرم افزار های کاربردی جذاب مانند سری نرم افزار های مجموعه لرد 2010 -آهنگ -عکس-فیلم-تم ویندوز و موبایل و پوسته های Windows Media Player 11 -آنتی ویروس های معروف و کاربردی و آپدیت شده و وووو.....) که تابع قوانین و مقررات سایت ترفندستان باش با اجازه انجمن. فقط اگه مشکلم حل شود کافیست در خواست کنید و خود را معرفی کنید تا لینک دریافت را برایتان بگذارم تا در حد توانم مشکلاتتان را حل کنم که دو حالت دارد : 1- از طریق ایمیل : h_adenj@ymail.com 2- از طریق همین سایت و تشکیل یک گروه و عضو شدن در گروه من (برای دسترسی آسانتر و بهتر برای شما عزیزان) ضمنا میتوانید جواب مشکلم را از دو طریق فوق نیز برایم ارسال کنید تا من هم با شما تبادل اطلاعات کنم. با تشکر از شما دوستان عزیز. یه نکته دیگه اینکه من زیاد اهل اینترنت و بطالت زمان در آن نیستم و هرز گاهی که وقت کنم یا ایمیلامو چک میکنم و یا به این سایت میام بعضی وقت ها 1 الی 2 ساعت بیشتر تو اینترنت نیستم.

پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
ilg, کانتر, استريک, بازی, سورس, سرور

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش