صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

  

 


اطلاع رسانی

رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها در این بخش میتوانید رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها مختلف را معرفی کرده یا درخواست نمایید.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
 
هيتلر تايگر هيتلر تايگر آنلاین نیست.
امتیاز: 4,826, درجه: 20
امتیاز: 4,826, درجه: 20 امتیاز: 4,826, درجه: 20 امتیاز: 4,826, درجه: 20
درجه بالاتر: 44%, 224 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 44% درجه بالاتر: 44% درجه بالاتر: 44%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Jun 2009
پست ها: 52
تاپیک ها: 19

سپاس ها: 297
سپاس شده 63 بار در 16 پست
مطالب وبلاگ: 31
 
7 July 2009
 امتیاز:     
1 (#)  
 
بازي leaft 4 dead 2 اومده ؟ اگه اومده يه نقد براش بذاريد
 
 
پاسخ با نقل قول
 
 
هيتلر تايگر هيتلر تايگر آنلاین نیست.
امتیاز: 4,826, درجه: 20
امتیاز: 4,826, درجه: 20 امتیاز: 4,826, درجه: 20 امتیاز: 4,826, درجه: 20
درجه بالاتر: 44%, 224 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 44% درجه بالاتر: 44% درجه بالاتر: 44%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Jun 2009
پست ها: 52
تاپیک ها: 19

سپاس ها: 297
سپاس شده 63 بار در 16 پست
مطالب وبلاگ: 31
 
19 July 2009
 امتیاز:     
2 (#)  
 
يه سوال پرسيدم
 
 
پاسخ با نقل قول
 
 
The Wolfman The Wolfman آنلاین نیست.
(Legend Killer سابق)
امتیاز: 6,549, درجه: 23
امتیاز: 6,549, درجه: 23 امتیاز: 6,549, درجه: 23 امتیاز: 6,549, درجه: 23
درجه بالاتر: 99%, 1 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 99% درجه بالاتر: 99% درجه بالاتر: 99%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: راگا(شهرری)
پست ها: 247
تاپیک ها: 22
SonyEricsson-W980
BitDefender Firefox Windows-7 Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-256 Kb/S

سپاس ها: 343
سپاس شده 193 بار در 99 پست
مطالب وبلاگ: 10
The Wolfman به Yahoo ارسال پیام
 
28 July 2009
 امتیاز:     
3 (#)  
 


نام بازی: Left 4 Dead
ناشر: Valve
سازنده: Valve
پلتفورم:
سبک: اكشن
درجه سنی: 17 سال به بالا
تاریخ انتشار: 1387
سطح بازی: متوسط
زمان یادگیری: نیم ساعت


يکبار ديگر بروي ساخت يک بازي co-operative وچند نفره متمرکز شده است ولي اينبار داستان ، داستان زامبي هاست. با توجه به گذشته غني Valve ، Left 4 Dead يک بازي مبتکرانه و نقطه آغازي براي بازي هاي جديد است. اين بازي کاملا شبيه به بازي portal نخواهدبود اما تا حد زيادي مشابه آن هست. و تا به حال برنامه اي براي قرار دادن يک مسير داستاني با سبک بازي تک نفره در Left 4 Dead ارائه نشده است به جاي آن تمرکز بروي طراحي campaign به سبک همکاري 4 نفره و يا بازي چندنفره با حداکثر 8نفر خواهد بود. Left 4 Dead Screenshot Campaign اصلي بازي شامل 4 سناريوي مختلف مي شود که در 20 نقشه گوناگون گسترده شده است(هر سناريو5 نقشه)در دموي ابتدايي بازي که اين متن از روي آن نوشته شده است سناريويي وجود دارد که در آن مي بايست از ميان خانه هاي خيابان راه خود را به سمت هليكوپتر باز کنيم اما فراموش نکنيد که خانه ها از زامبي هاي وحشي پر شده است براي رسيدن به هليكوپتر مي بايست از ميان بيمارستان عبور کرد و در آخر براي استفاده از هليكوپتر بايد بروي سقف بيمارستان قرار گرفت. اين سناريو کاملا به يک مرحله از بازي هاي تک نفرهShooter شباهت دارد.نقشه بازي شما را در يک مسير داستاني خطي و مشخص قرار مي دهد به جاي اينکه با يک جهان باز و آزاد روبرو باشيد.اما چيزي که اين بازي را متفاوت کرده است NPC هاي بازي است.در Campaign مشابه در بازي هاي ديگر معمولا در هر بار بازي کردن Campaign همان تعداد دشمن در يک مکان ثابت و طرز حمله مشخص به سمت شما هجوم مي آورند اما در مورد Left 4 Dead کاملا داستان متفاوت است. در دموي بازي هر بار که سناريو را دوباره بازي کنيد تعداد زامبي ها متفاوت خواهد بود همچنين زامبي ها در مکان هاي متفاوتي قرارگرفته اند البته در برخي از مناطق معمولا تعداد زامبي هاي بيشتري وجود دارد که به شکلي فشرده در کنار هم ايستاده اند.هوش مصنوعي بازي تا حد زيادي توسعه يافته است به عنوان مثال زماني که فکر مي کنيد در منطقه اي هيچ خطري شما را تهديد نخواهد کرد به يکباره با تعداد زيادي از دشمنان که به کمين شما نشسته اند مواجه خواهيد شد. به طور خلاصه مي توان گفتCampaign يک سناريو به سبک همکاري 4 نفره است(جاي بازيکن هاي خالي را کامپيوتر پر خواهد کرد)در طي هر نقشه سناريو زماني که توقع نداريد با زامبي ها روبرو شويد آنهابا سرعت به سمت شما هجوم خواهند آورد در اين حالت مي توانيد از اسلحه هاي خود استفاده کنيد اسلحه هايي نظير Molotov cocktails ، sub-machine gun ، shotgun و تپانچه که از آنها براي از پاي درآوردن زامبي ها استفاده خواهيد کرد.ماموريت اصلي شما اين است که زنده بمانيد البته براي رسيدن به اين هدف مي بايست از تاکتيک هاي خاص تيمي مانند دادن هشدار به ديگر بازيکن در هنگام هجوم زامبي ها و يا کمک به يارانتان در زماني که توسط زامبي ها گرفتار شده اند استفاده نماييد.


معمولا بازي هاي سبک وحشت ماندگار و جذاب هستند. در يک بازي سبک وحشت معمولي با احتياط از ميان نقشه بازي عبور خواهيد کرد و به دليل تک نفره بودن بازي با حجم محدودي از دشمنان روبرو خواهيد شد که خود باعث مي شود بازي وحشت کمتري براي شما ايجاد کند اما با توجه به ماهيت Left 4 Dead که يک بازي سبک چند نفره است دست توسعه دهندگان بازي در قرار دادن زامبي ها باز بوده است و در هر بار با حجم زيادي از آنها روبرو خواهيد شد زامبي هايي با هوش مصنوعي غيرقابل پيش بيني و هرگز نخواهيد فهميد که چه موقع لشکري از زامبي ها به سمت شما خواهند آمد و در موقعيتي سخت و طاقت فرسا قرار خواهيد گرفت. علاوه بر زامبي هايي که در حقيقت نيروي زميني هستند باتعدادي از رؤساي آنها هم روبرو خواهيد شد که شامل smoker ، boomer ، شکارچي و تانک مي شود.برخي از زامبي ها اين قابليت را دارند که به سمت شما پلاسمايي از خون پرتاب کنند که باعث مي شود براي چند لحظه قدرت ديد خود را از دست بدهيد.همانطور که مشخص است کشتن رؤساي زامبي ها چندان کار آساني نخواهد بود ولي به هر حال اين يک نکته کليدي است که به شما پيشنهاد مي کند بازي را در مد بازي چند نفره (حداکثر تا 8نفر)تجربه کنيد. در بازي چند نفره 4نفر از بازيکنان در طرف افراد زنده خواهند بود و در عوض 4نفر ديگر در طرف زامبي ها بازي خواهند کرد.اين 4 نفر مي توانند يکي از رؤساي زامبي ها را انتخاب کنند وسپس به همراه ديگر زامبي ها که توسط کامپيوتر و هوش مصنوعي هدايت خواهند شد بر سر راه 4 بازيکن تيم زنده کمين کنند. يکي ديگر از امکانات جالبي که Valve در بازي قرار داده است اين است که مي توانيد به راحتي از مکان ديگر هم تيمي هايتان باخبر شويد.اگر آنها در خط مستقيم ديدشما نيستند با يک نشانه سبز در زماني که از پشت ديوارها يا ديگر اشيا عبور مي کنند قابل مشاهده خواهند بود.اين امکان در زماني که در يک ساختمان چند طبقه و در چند طبقه مختلف هستيد بسيار مفيد خواهد بود.
منبع:www.mobile4persian.com
 
 
پاسخ با نقل قول
 
کاربر ذیل به علت این پست مفید از The Wolfman تشکر کرده است:
هيتلر تايگر (28 July 2009)
 
The Wolfman The Wolfman آنلاین نیست.
(Legend Killer سابق)
امتیاز: 6,549, درجه: 23
امتیاز: 6,549, درجه: 23 امتیاز: 6,549, درجه: 23 امتیاز: 6,549, درجه: 23
درجه بالاتر: 99%, 1 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 99% درجه بالاتر: 99% درجه بالاتر: 99%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: راگا(شهرری)
پست ها: 247
تاپیک ها: 22
SonyEricsson-W980
BitDefender Firefox Windows-7 Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-256 Kb/S

سپاس ها: 343
سپاس شده 193 بار در 99 پست
مطالب وبلاگ: 10
The Wolfman به Yahoo ارسال پیام
 
28 July 2009
 امتیاز:     
4 (#)  
 
اینم یکی دیگه
در مرحله انجام شده از این بازی ابتدا یک شخصیت برای بازی انتخاب شد و سپس بازیکنان خود را در جنگلی متروک و مهیب و بسیار ساکت یافتند. کنترل این بازی که بوسیله موس و صفحه کلید انجام می شود برای هریک از شما که تا به حال یک بازی اکشن اول شخص را تجربه کرده اید ، آشنا خواهد بود.بازیکنان بعد از اندکی گشت و گذار و جست و جو در محیط بازی دو عدد سلاح ، یک مسلسل یوزی و یک شاتگان یافتند، که البته شما در بازی تنها می توانید یک سلاح را به غیر از هفت تیر و جعبه کمک های اولیه خود حمل نمایید. تفاوت این دو سلاح در این است که بوسیله شاتگان شما می توانید دشمنانی را که در نزدیکی شما قرار دارند خیلی راحت از پای در آورید اما مسلسل یوزی بیشتر برای فواصل دورتر مناسب می باشد که البته باید گفت در هنگام استفاده از یوزی دلتان برای هدشات کردن با شاتگان تنگ خواهد شد!




نبرد در این بازی خیلی سریع و آتشین خواهد بود و تفاوت زیادی با بازی های دیگری که از زامبی ها بعنوان دشمن استفاده می کردند ، دارد.محیط های بازی بسیار پیچ در پیج و غیرقابل پیش بینی است و در صورتی که دشمنان شما را ببینند، خیلی سریع و بی مقدمه به محل حضورتان می ریزند تا قطعه قطعه از اعضای بدنتان را سلاخی نمایند!اگر آن ها خیلی به شما نزدیک شوند با دست هایشان شما را به زمین خواهند زد که در واقع این کار کاملا شما را از پای می اندازد و بی دفاع می کند. هنگامی که شما به زمین می افتید امکان دارد دیگر زامبی ها به شما لگد بزنند یا به جانتان بیافتند ، خوشبختانه در این شرایط نیز شما می توانید از سلاح کمری خود استفاده نمایید و آن ها را برای مدتی از خود دور کنید تا شاید دوستانتان بتوانند با کمک های اولیه به فریادتان برسند!!! باید گفت این بازی بیشتر از هر بازی دیگری نیاز به کار تیمی و همکاری با دوستانتان دارد و اگر کسی بخواهد کاری را تنهایی انجام دهد ، مجازات بدی در انتظارش خواهد بود!



شرکت سازنده سعی کرده است خود را با انجام اقداماتی از کلیشه قدیمی "زامبی" دور نماید و برای این کار در بازی شما نام دشمنان را " مبتلایان" خواهید شنید به جای زامبی، گرچه فرق چندانی ندارد اما باز هم در دوری از کهنگی مناسب است.به جز زامبی های معمولی در مرحله اجرا شده بعنوان پیش نمایش ، موجودات دیگری از جمله نوعی از موجودات که منفجر می شدند و تکه های بدن و خون را به صورت شما می پاشیدند ( در صورت نزدیک بودن) دیده شدند.حتی زامبی های غول آسایی نیز وجود داشتند که می توانستند یک خشاب کامل از تیرهای مسلسل را قبل از برخورد به کسی ، ببلعند!!!!!!!!


باید گفت طراحی فضای آمریکای میانه به صورت بسیار هنرمندانه و زبردستانه ای انجام شده است و همینطور لباس و کلا ظاهر اعضای ساکن در آن نیز بسیار طبیعی و متناسب با مکان به نظر می رسد.شخصیت های بازی با یکدیگر گفت و گو هایی درباره نیاز به کمک های اولیه و نیاز به پرکردن سلاح هایشان خواهند داشت که این خود حس حضور در یک تیم را در وجود بازیکن می افزاید.همچنین در بین شخصیت های بازی شوخی هایی نیز در قالب کلام رد و بدل می شود که در بین آن همه ترس وحشت که در اطرافشان قرار دارد ، جالب به نظر می رسد.



ساختار مراحل در بازی Left 4 Dead بر محوریت اکشن های بسیار شدید و پرهیاهو و نقاط و بازه های زمانی استراحت برنامه ریزی شده است.بازیکنان در طول بازی به یک کارخانه و به یک اتاق از آن وارد شدند که توانستند در آن مهمات و کمک های اولیه بیابند و سپس بازی به صورت خودکار ذخیره شد و پس از بارگذاری ، مرحله بعد آغاز شد.تیم سازنده این بازی قول داده است که بازیکنان هیچ کهنگی در بازی احساس نخواهند کرد و جای دشمنان در بازی بعد از هربار آغاز کردن بازی تغییر خواهد کرد .

بازی Left 4 Dead بر کار تیمی و هماهنگی با دوستانتان در طول بازی اهمیت فراوانی داده است که این موضوع باعث این می شود که شما واقعا احساس نمایید در یک شرایط ناامید کننده و سخت و در بین آن همه زامبی ، باید نجات بیابید.تقریبا غیر ممکن است که شما بتوانید بدون کمک تیمتان حتی یک مرحله از این بازی را پشت سر بگذارید و این خود به این حس کمک می کند که شما تنها بازماندگان از نسل انسان در یک شهر و در میان هجوم زامبی ها هستید. این بازی در ماه نوامبر سال جاری میلادی برای رایانه شخصی و Xbox360 عرضه خواهد شد.

منبع:www.xpgame.blogfa.com
 
 
پاسخ با نقل قول
 
 
The Wolfman The Wolfman آنلاین نیست.
(Legend Killer سابق)
امتیاز: 6,549, درجه: 23
امتیاز: 6,549, درجه: 23 امتیاز: 6,549, درجه: 23 امتیاز: 6,549, درجه: 23
درجه بالاتر: 99%, 1 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 99% درجه بالاتر: 99% درجه بالاتر: 99%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: راگا(شهرری)
پست ها: 247
تاپیک ها: 22
SonyEricsson-W980
BitDefender Firefox Windows-7 Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-256 Kb/S

سپاس ها: 343
سپاس شده 193 بار در 99 پست
مطالب وبلاگ: 10
The Wolfman به Yahoo ارسال پیام
 
28 July 2009
 امتیاز:     
5 (#)  
 
البته من خودم اینو بازی کردم خیلی با حاله اخرش بیسیم میزنی یه هلیکوپتر بیاد.بعد زامبی ها حمله میکنند که باید به دوستات کمک کنی که همه با هم فرار کنیم من فرار کردم اونا جا موندن دیر رسیدن زامبی ها ریختن سرشون کشتنشون
 
 
پاسخ با نقل قول
 
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
بازي


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are فعال

انتخاب سریع یک انجمن

موضوعات مشابه
موضوع ارسال کننده تاپیک انجمن پاسخ ها آخرین نوشته
نگاهي به وضعيت فعلي بازي هاي رايانه اي در كشور hamid reza اخبار، نقد، بحث و تبادل نظر پیرامون بازی ها 1 17 October 2008 07:44 PM
راهیابی بازی ها در این تاپیک arian رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها 84 1 August 2008 10:53 AM
اخبار و کرک و سریال و پیش نمایش بازی ها yalda alavi رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها 40 10 February 2008 11:18 PM
.:.:. تازه هاي بازيهاي كامپيوتري .:.:. Afsaneh پرسش و پاسخ پیرامون بازی ها 4 27 September 2007 06:59 PM
ركورد گيري بازي هاي فلش كم حجم + جايزه !!! | ادامه در تاپيك ديگري خواهد زده شد. Trex پرسش و پاسخ پیرامون بازی ها 486 21 June 2007 09:52 PM


اکنون ساعت 12:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.


کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.
برداشت مطالب در نشریات، سایت‏ها و وبلاگ‏ها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.
هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دست‏نویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع می‏باشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد.
واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وب‏سایت ترفندستان ابداع شده است و سایت‏ها و وبلاگ‏ها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند.
پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL