در صورتی که اولین بار است از انجمنهای ترفندستان بازدید میکنید به شما خوشآمد میگوییم. شما دسترسی کامل به کلیه بخشها، لینکها و فایلهای آپلود شده در انجمن را خواهید داشت. تنها در صورتی که قصد دارید در مباحث مطرح شده در انجمنها شرکت کنید و به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو بپردازید نیاز است که در محیط انجمنهای ترفندستان به صورت رایگان و بدون دردسر ثبت نام کنید. لازم به ذکر است تعداد اعضای انجمن ترفندستان در حال حاضر بیش از 400هزار نفر میباشد.
تا به حال به این نکته دقت کرده اید که وقتی در اینترنت در حال وبگردی هستید و در سایتها یا وبلاگهای مختلف یک آدرس ایمیل می بینید و روی آن کلیک می کنید، عمدتا صفحه نرم افزار مایکروسافت آتلوک باز می شود؟ خوب شاید خیلی ها در آتلوک اکانت نساخته باشند یا اصلا از آتلوک خوششان نیاید و یا هزار شاید دیگر. پس چه کار کنیم که بشود آن را تغییر داد ؟
خوب شما احتمالا پاسخ می دهید که نرم افزار اجرای ایمیلهایمان را که در ویندوز به صورت پیشفرض روی مایکروسافت آتلوک قرار دارد را عوض می کنیم. اگر فکر می کنید این روش کار می کند، خوب امتحانش کنید. آن را به آتلوک اکسپرس یا ویندوز لایو تغییر دهید. باز روی یک آدرس ایمیل در صفحات اینترنتی کلیک کنید. باز هم همان مایکروسافت آتلوک باز می شود. تازه اگر هم این روش جواب می داد، شاید من دوست داشته باشم از ایمیل یاهوی خود برای پاسخگویی استفاده کنم. این گزینه که در گزینه های ویندوز نیست.
خبر بدی برای کسانی که از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند دارم: این مطلب تنها برای کسانی است که از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنند.
در مرورگر فایرفاکس روی منوی tools کلیک کنید و سپس options را بزنید. در مرحله بعد روی تب applications کلیک کنید. حالا در قسمت content type به دنبال mailto بگردید و گزینه روبروی آن را از گزینه پیشفرض که Microsoft Outlook است به گزینه های دیگر که جیمیل و یاهو را هم شامل می شود، تغییر بدهید. به همین سادگی به همین خوشمزگی. این هم از تصویرش.
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب در نشریات، سایتها و وبلاگها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است. هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دستنویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع میباشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد. واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وبسایت ترفندستان ابداع شده است و سایتها و وبلاگها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند. پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL