صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

دانلود بازی های کامپیوتر در این بخش بازی های مختلف کامپیوتری جهت دانلود معرفی یا درخواست میشود.

ارسال موضوع جدید  پاسخ

208005 208005 آنلاین نیست.
امتیاز: 23,266, درجه: 46 امتیاز: 23,266, درجه: 46 امتیاز: 23,266, درجه: 46
درجه بالاتر: 72%, 284 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72%
فعالیت: 0.0%
فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 292
Nokia-N70
NOD32 Firefox Windows-Vista Irancell

سپاس ها: 2,724
سپاس شده 1,817 بار در 907 پست
مطالب وبلاگ: 3

10 July 2009

The Punisher || RIP || 250 MB

The Punisher - مجازاتگر
بازی اکشن بسیار زیبای مجازاتگر عرضه شده در سال 2005 که با استقبال بی سابقه ای از سوی طرداران بازی های رایانه ای مخصوص ژانر اکشن روبرو شد. این بازی در سبک بازی های محبوبی همچون Max Payne, Hitman و دیگر بازی های اشکن مدرن است.
شما در طی این بازی اکشن و هیجان را همراه با تمامی فنون اصلی اکشن که در بازی های رایانه ای با آن آشنا شده اید از درگیری های خیابانی تا کاربا سلاح های مختلف آشنا خواهید شد.
سازنده : كمپاني Volition Inc.
ناشر : كمپاني THQ
تاريخ انتشار : Jan 18, 2005
وب سايت اختصاصي : The Punisher
رده بندي : اكشن, اول شخص
ميزان دشوار بودن : متوسط
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود 30 دقیقه
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : Teen - مناسب براي افراد 17 سال و بالاتر به دلیل صحنه های خشونت شدید و خونریزی و زبان تند..
ويژگي هاي بازي The Punisher :
اکشن اول شخص بسیار زیبا و جذاب با بهره گیری از موتوری توانا.
تعداد بیشماری سلاح از مدل های گوناگون و با استفاده های مختلف برای استفاده در جریان بازی.
25 مرحله پر از هیجان و خونریزی .
ابزارهای بی همتایی برای خلق شخصیت یک قاتل و جانی حرفه ای.
خلق صحنه های زیبای جنگ علیه چینی ها.
.
نقاط قوت و ضعف بازي The Punisher از دیدگاه منتقدان:
نقاط قوت : طنز زیبا همراه با اکشن جدی در جریان بازی، مدل های زیبای خلق شخصیت.
نقاط ضعف: صدای نه چندان قدرتمند و فراگیر بازی،ناسازگاری دوربین با اکشن در برخی صحنه ها.

سيستم مورد نياز:
System: AMD 1 GHz or Pentium III 1 GHz or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 2000 MB
Other: 100% DirectX 8 compatible sound card

سیستم توصیه شده:
System: 2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 128 MB
Other: nVidia GeForce 4 or ATI Radeon 8500 or equivalent with 128MB of Video RAM

RapidShare

Part 1
Part 2
Part 3

ویرایش توسط 15 July 2009 : 208005 در ساعت 08:03 AM.

کاربر ذیل به علت این پست مفید از 208005 تشکر کرده است:
dany_3p4u (14 July 2009)

Mazijoon Mazijoon آنلاین نیست.
امتیاز: 5,855, درجه: 22 امتیاز: 5,855, درجه: 22 امتیاز: 5,855, درجه: 22
درجه بالاتر: 61%, 195 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 61% درجه بالاتر: 61% درجه بالاتر: 61%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 1
Nokia-6600
NOD32 Internet-Explorer Windows-XP Irancell

سپاس ها: 4
سپاس شده 28 بار در 1 پست

14 July 2009

با سلام
من بعد از کلی مکافات هر 3 فایل مربوط به این بازی رو گرفتم ولی هر چی میکنم نمیتونم اونو نصب کنم از اساتید امر یا خود جناب 208005 خواهشمندم بفرمایین که با این فایل ها که از هر حیث شبیه زیپ میباشد ولی از حالت زیپ در نمیاد چکار باید بکنم اصولا اینگونه فایلها رو باید مسئول تالار چک کنند و بعدش که از صحت وسقمش مطمئن شدن تو سایت قرار بدن چون من به اعتبار سایت بود که اقدام به دانلود کردم و حالا با مشکل روبرو شدم
با تشکر

dany_3p4u dany_3p4u آنلاین نیست.
امتیاز: 36,680, درجه: 59 امتیاز: 36,680, درجه: 59 امتیاز: 36,680, درجه: 59
درجه بالاتر: 3%, 1,170 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3%
فعالیت: 2.8%
فعالیت: 2.8% فعالیت: 2.8% فعالیت: 2.8%

تاپیک ها: 272
Nokia-N70
Avast Firefox Windows-7 IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

سپاس ها: 5,804
سپاس شده 2,754 بار در 885 پست
مطالب وبلاگ: 22

14 July 2009

Mazijoon جان
به ترفندستان خوش آمدین
البته
شما از 2006 عضو هستین و این اولین پستتون هست
خدمت شما
آموزش دانلود نرم افزارهاي بخش پارسي- مهم

All our dreams can come true if we have the courage to pursue them

گفتم روی خوبت، از من چرا نهان است ... گفتا تو خود حجابی، ورنه رُخم عیان است

ویرایش توسط 14 July 2009 : dany_3p4u در ساعت 01:25 AM.

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از dany_3p4u تشکر کرده اند:
208005 (14 July 2009), Mazijoon (14 July 2009)

Nokia-6600

سپاس شده 28 بار در 1 پست

15 July 2009

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
قبلا از بابت برخورد اولیه عذر میخوام امیدوارم منو ببخشید خیلی زود قضاوت کردم چون میدونید که دانلود با این سرعت های سوسکی و جواب نگرفتن باعث میشه که ناخود آگاه رو مخ آدم راه برن و آدمی اختیار از کف بده و مثل بنده شرمنده دوستان خوب خودم بشم به هر حال همون طور که گفتم امیدوارم منو ببخشید .
غرض از مزاحمت مجدد اینکه بعد از راهنایی های شما تونستم بازی رو با موفقیت نصب کنم , ولی در حین بالا اومدن بازی باز هم به مشکل برخوردم که برایتان توضیح میدهم .
بعد از اینکه وارد بازی میشوم و فیلم اول بازی به نمایش در میاد بعد از قسمتی که همراه با یه فیلم دیگه هست و پایین تصویر مینویسه three weeks erllier اون قسمتو هم نشون میده ولی تا میاد وارد قسمت اصلی بازی بشه و شروع میکنه به Loading کردن این Loading کردن تا هر چه قدر که صبر میکنم انتهایی نداره و در عین حال با دستوراتی که برای چگونگی اجرای بازی همراست ولی هر چی صبر کردم که این لودینگ تموم بشه انگار تمومی نداره این خطه هی از اول شروع میشه و تا آخرش میره و دمرتبه از اول تا آخر همینطور ادامه داره از اون طرف هم در گوشه بالایی سمت چپ تصویر هم همونطور که گفتم دستورت هم تمومی نداره هر چی کلید Esc , Enter , Mouse , و یا هر کلید دیگه رو هم زدم که ردش بکنم اصلا تا از این حال در نیاد هیچ کلیدی فعال نمیباشد و این در حالیست که قبلا که میخواستم فیلمها رو رد بکنم یا موس ,یا Esc رو که میزدم خیلی راحت رد میشدم و به اینجا میرسیدم حالا میخواستم بدونم مشکل از کجاست ممکنه فایل ناقص باشه یا از DirectX میتونه باشه من از نسخه 10 دارم استفاده میکنم در عین حال امتحانی نسخه 9 و نسخه 8.1 رو هم ریختم که فرقی نکرد در ضمن شما تو توضیحات گفتید که بازی دوبله شده به فارسی هست که البته من که نتونستم وارد اصل بازی بشم ولی تو همون قسمت فیلمش هم که بودم هیچ صدایی وجود نداشت در صورتی که تو قسمت Setup یه قسمتی داره برای تست صدا که وقتی میرم روش صدای Punisher رو میشنوم و روی OKکلیک میکنم و بیرون میام .
خدایی اگه فایله مورد داره بفرمائید ناراحت نمیشم اگه هم که راهکاری براش وجود داره بفرمائید ممنون میشم
اگه منو از سر در گمی نجات بدید.؟ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.!! منتظر جوابتون هستم.؟؟؟؟؟
پیشاپیش از لطفتون هم ممنونم .
مازی جون

208005 208005 آنلاین نیست.
امتیاز: 23,266, درجه: 46 امتیاز: 23,266, درجه: 46 امتیاز: 23,266, درجه: 46
درجه بالاتر: 72%, 284 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72%
فعالیت: 0.0%
فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0%

تاپیک ها: 292
Nokia-N70
NOD32 Firefox Windows-Vista Irancell

سپاس ها: 2,724
سپاس شده 1,817 بار در 907 پست
مطالب وبلاگ: 3

15 July 2009

یک عذرخواهی بزرگ از بابت دوبله؛ من فکر کردم از متن پاکش کردم؛ از اونجایی که متن را از سایت shop.p30world.com گرفتم... واقعا شرمندم
حقیقتش من این بازی را خودم دریافت نکردم (چون سی دیش را داشتم) ولی از چندین بازی دیگه ای که از سایت منبع دریافت کردم با مشکلی مواجه نشدم، حالا ایشاا... مشکلتون حل میشه. در تاپیک های بعد انشاءا.. از این اشتباهات نمی کنم...
باز هم از شما کاربر محترم، Mazijoon عذرخواهی می کنم

کاربر ذیل به علت این پست مفید از 208005 تشکر کرده است:
Mazijoon (15 July 2009)

fanoos110 fanoos110 آنلاین نیست.
امتیاز: 6,934, درجه: 24 امتیاز: 6,934, درجه: 24 امتیاز: 6,934, درجه: 24
درجه بالاتر: 77%, 116 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 77% درجه بالاتر: 77% درجه بالاتر: 77%

تاپیک ها: 83
Firefox Windows-XP

سپاس ها: 181
سپاس شده 300 بار در 111 پست

ویترین جایزه ها

15 July 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazijoon نمایش پست ها
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
قبلا از بابت برخورد اولیه عذر میخوام امیدوارم منو ببخشید خیلی زود قضاوت کردم چون میدونید که دانلود با این سرعت های سوسکی و جواب نگرفتن باعث میشه که ناخود آگاه رو مخ آدم راه برن و آدمی اختیار از کف بده و مثل بنده شرمنده دوستان خوب خودم بشم به هر حال همون طور که گفتم امیدوارم منو ببخشید .
غرض از مزاحمت مجدد اینکه بعد از راهنایی های شما تونستم بازی رو با موفقیت نصب کنم , ولی در حین بالا اومدن بازی باز هم به مشکل برخوردم که برایتان توضیح میدهم .
بعد از اینکه وارد بازی میشوم و فیلم اول بازی به نمایش در میاد بعد از قسمتی که همراه با یه فیلم دیگه هست و پایین تصویر مینویسه three weeks erllier اون قسمتو هم نشون میده ولی تا میاد وارد قسمت اصلی بازی بشه و شروع میکنه به Loading کردن این Loading کردن تا هر چه قدر که صبر میکنم انتهایی نداره و در عین حال با دستوراتی که برای چگونگی اجرای بازی همراست ولی هر چی صبر کردم که این لودینگ تموم بشه انگار تمومی نداره این خطه هی از اول شروع میشه و تا آخرش میره و دمرتبه از اول تا آخر همینطور ادامه داره از اون طرف هم در گوشه بالایی سمت چپ تصویر هم همونطور که گفتم دستورت هم تمومی نداره هر چی کلید Esc , Enter , Mouse , و یا هر کلید دیگه رو هم زدم که ردش بکنم اصلا تا از این حال در نیاد هیچ کلیدی فعال نمیباشد و این در حالیست که قبلا که میخواستم فیلمها رو رد بکنم یا موس ,یا Esc رو که میزدم خیلی راحت رد میشدم و به اینجا میرسیدم حالا میخواستم بدونم مشکل از کجاست ممکنه فایل ناقص باشه یا از DirectX میتونه باشه من از نسخه 10 دارم استفاده میکنم در عین حال امتحانی نسخه 9 و نسخه 8.1 رو هم ریختم که فرقی نکرد در ضمن شما تو توضیحات گفتید که بازی دوبله شده به فارسی هست که البته من که نتونستم وارد اصل بازی بشم ولی تو همون قسمت فیلمش هم که بودم هیچ صدایی وجود نداشت در صورتی که تو قسمت Setup یه قسمتی داره برای تست صدا که وقتی میرم روش صدای Punisher رو میشنوم و روی OKکلیک میکنم و بیرون میام .
خدایی اگه فایله مورد داره بفرمائید ناراحت نمیشم اگه هم که راهکاری براش وجود داره بفرمائید ممنون میشم
اگه منو از سر در گمی نجات بدید.؟ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.!! منتظر جوابتون هستم.؟؟؟؟؟
پیشاپیش از لطفتون هم ممنونم .
مازی جون
شما چطوري بازي رو نصب کردين؟
من بعد از اينکه 3 تا فايل رو دانلود کردم و طبق اون نرم افزار معرفي شده 3 تا فايل رو split کردم تبديل به تعداد زيادي فايل شدن که هيچ آيکون نصبي توشون وجود نداره. چطوري بايد بازي رو نصب کنم.

مازي جون راست ميگن. آدم بايد کلي حوصله کنه تا يه بازي رو دانلود کنه اگه ببينه فايلش مشکل داره حسابي ميخوره تو ذوقش.
لطفا کمک کنيد

قربونت برم خدا... چقدر غریبی رو زمین...

دانلود مستقیم از سایت رپید شر
http://rapidbaz.com/from/139298

عادلانه ترین سایت پیش بینی فوتبال

http://www.adelaneh.com/index.php?ca...ster&ireg=2340

Nokia-6600

سپاس شده 28 بار در 1 پست

15 July 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط fanoos110 نمایش پست ها
شما چطوري بازي رو نصب کردين؟
من بعد از اينکه 3 تا فايل رو دانلود کردم و طبق اون نرم افزار معرفي شده 3 تا فايل رو split کردم تبديل به تعداد زيادي فايل شدن که هيچ آيکون نصبي توشون وجود نداره. چطوري بايد بازي رو نصب کنم.

مازي جون راست ميگن. آدم بايد کلي حوصله کنه تا يه بازي رو دانلود کنه اگه ببينه فايلش مشکل داره حسابي ميخوره تو ذوقش.
لطفا کمک کنيد
Fanoos 110 جان عزیز سلام .
اول اینکه فایل ها رو باید با نرم افزار HJ-Split به هم Join کنید نه Split و اون هم با همون روشی که آموزش داده شده یعنی اول پسوردZip شو درست کنید وسپس همون قسمت اولشو به نرم افزار بدید خودش بقیه قسمتها رو به هم میچسبونه و در پایان یه فایل با حجم 297 مگ بهتون تحویل میده که توی این فایل 10 پوشه هست که شما باید به دنبال فایلی به نام Unpak MS-DOS Batch File بگردید وقتی وارد اون شدید خودش اتوماتیک فایل هایی رو که توی پوشه های ریپ شده ( منظور همون 10 فایل است ) هست باز کرده و ذخیره میکنه در واقع نیازی نیست که شما کاری انجام بدید . فقط یه مقدار طول میکشه حدود 1 ساعت .
در ضمن باید برای نصبش حدود 5 گیگ فضای خالی براش در نظر بگیرید.و دیگر اینکه این بازی برای اجرا به DirectX 8.1 به بالا نیاز داره من خودم نسخه 10 رو داشتم براش نصب کردم . اگر تونستی نصبش کنی و بازی کنی به من هم خبر بده چون من نصبش کردم ولی تو انجام بازیش موندم متاسفانه از دوستان هم کسی جواب روشن و واضحی بهم نداده !! همین جا از همه دوستان هر کدوم که اطلاعاتی دارند خواهشمندم دریغ نکنند .
ممنون و متشکر
مازی جون

Nokia-6600

سپاس شده 28 بار در 1 پست

15 July 2009

با عرض سلام مجدد.
جناب 208005 که دارای مدرک دیپلم ترفند آموزی هستید متاسفانه این جواب برای من قانع کننده نبود و در واقع شما جوابی به من ندادید بلکه من را از سر خود باز کردید.
واقعا برای سایت خوش نامی مانند ترفندستان هم بعید میدونم که بدین گونه با کاربرانش برخورد نماید .
برای مدیر تالار هم متاسفم که ممکن است در انجام وظایف خویش کوتاهی و اهمال کرده باشند هر چند که بنده سراپا تقصیر را خواهند بخشید ولی ناچارم که بگم در این حالت مدیر تالار باید خود فایل سئوال برانگیز را دریافت نموده و مورد تست قرار دهد و جواب برای کاربرانی که سئوال احتمالی برایشان پیش آمده داشته باشند.
این امر رسما می باید قبل از قرار دادن فایل در سایت انجام پذیرد و این در حالیست که ایشان در این وضعیت هم که از خرابی احتمالی فایل مطلع شده اند هنوز هیچ جواب قانع کننده ای برای من و دیگر دوستان نداشته اند و تنها به سکوت اکتفا کرده اند که فکر نمیکنم کاری در حد وشان سایت معتبری همچون ترفندستان باشد
ایشان باید خودشان فایل را دریافت کرده و از صحت و سقم گفته های کاربران اطلاع حاصل کنند و چنانچه نمیتوانند در صدد رفع عیب بر آیند بناچار تاپیک را از اعتبار ساقط کنند تا این مساله دامن بقیه کاربران را هم نگیرد و زحمات آنها هم همچون من به فنا نرود . واقعا برام سئواله چرا ایشون ساکت مانده اند من هر چی منتظر موندم که از طرف ایشان جوابی بگیرم دیدم خبری نشد بناچار خودم دست به کار شدم اینشالله ایشون از من ناراحت نشن . درسته که من از 2006 عضو شدم ولی ممکنه با همین برخورد دیگه برم و پشت سرم رو هم نگاه نکنم هر چند که اینجور نمیشه چون من اینجور آدمی نیستم ولی سایت موفقی مانند ترفندستان باید نهایت سعی خود را بنماید تا کاربران و حتی مهمانان با خوشنودی و اطمینان تمام به تالار خود سر بزنند و از مطالب آن با اطمینان تمام استفاده نموده و آن را به عنوان منبعی مطمئن به دیگر دوستان خود معرفی نمایند .
شما حتما دیدید که دوست عزیزم Fanoos 110 برایش سئوالی پیش اومده بود و من که خودم در گل گیر کرده بودم اما سعی کردم به ساده ترین زبان ممکن گره از مشکل ایشون باز کنم و نوعا در تعالی این سایت کوشیدم چرا که برای این سایت احترام قائل هستم و همین طور برای تمامی اعضای اون .
در خاتمه امیدوارم از من به عنوان برادر کوچک همتون ناراحت نشده باشید و منتظر جوابتون هم هستم.
بازهم متشکر و ممنونم که به حرفام گوش دادید.
مازی جون

fanoos110 fanoos110 آنلاین نیست.
امتیاز: 6,934, درجه: 24 امتیاز: 6,934, درجه: 24 امتیاز: 6,934, درجه: 24
درجه بالاتر: 77%, 116 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 77% درجه بالاتر: 77% درجه بالاتر: 77%

تاپیک ها: 83
Firefox Windows-XP

سپاس ها: 181
سپاس شده 300 بار در 111 پست

ویترین جایزه ها

15 July 2009

مازی جون این 3 تا فایل که من دانلود کردم آخرش با 001،002،003 ختم میشه و وقتی میخوام اونا رو join کنم فقط فایل 001 رو پیدا میکنه . بعد هم که join میشه یه فایل زی÷ شده با 255 مگ حجم میده و موقع اکسترا شدن پسورد میخواد. پسوردش چیه؟
متاسفم که به جای اون فردی که بازی رو برای دانلود قرار داده باید از یکی دیگه کمک بخوام.

قربونت برم خدا... چقدر غریبی رو زمین...

دانلود مستقیم از سایت رپید شر
http://rapidbaz.com/from/139298

عادلانه ترین سایت پیش بینی فوتبال

http://www.adelaneh.com/index.php?ca...ster&ireg=2340

Nokia-6600

سپاس شده 28 بار در 1 پست

15 July 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط fanoos110 نمایش پست ها
مازی جون این 3 تا فایل که من دانلود کردم آخرش با 001،002،003 ختم میشه و وقتی میخوام اونا رو join کنم فقط فایل 001 رو پیدا میکنه . بعد هم که join میشه یه فایل زی÷ شده با 255 مگ حجم میده و موقع اکسترا شدن پسورد میخواد. پسوردش چیه؟
متاسفم که به جای اون فردی که بازی رو برای دانلود قرار داده باید از یکی دیگه کمک بخوام.
عزیزم سلام
هیچ نگران این موضوع نباش تا اونجا که بتونم بهت کمک میکنم .
همون فایل 255 مگی درست است بعد از اینکه از حالت زیپ در اومد همون طور که بهت گفتم باید تو فایلها دنبال فایلی به نام Unpak MS-DOS Batch File بگردی و سپس روی این فایل کلیک کرده و بعد از اون پنجره Dos باز میشود و به طور خودکار تمام فایل ها رو شروع میکنه به نصب .فقط یه مقدار زمان میبره حدود 1 ساعت یا بیشتر و بعدش هم باید DirectX 8.1 به بالا رو نصب کنی پیشنهاد من نسخه 10 اون میباشد .
رمز فایل زیپ شده هم اینه :

www.dl4all.com

تمامی حروف هم با حروف کوچک نوشته میشود.

موفق باشی منو از نتیجه کارت بیخبر نذار
مازی جون

پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
250, punisher, rip

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش