توجه:من در سایت " stargamez.info " فعالیت می کنم.این مطلب را قبلا در استار گیمز زده بودم که الان ، این جا هم می زنم.
لینک در استار گیمز:
http://stargames.mihanblog.com/post/192
مقدمه:
کسانی که Psp دارند حتما locoroco را می شناسند.بازی ای که باید با چرخاندن جهان باید به پایان مرحله برسید.یک بازی پلتفرمر 2 بعدی با گرافیک فنی پایین و طراحی های بسیار زیبا و جذابیت بالا و یکی از خصوصیت های مهم بازی ، یعنی موزیک و صدا. به خاطر این موضوع ، همه می توانند این بازی را بکنند. از بچه 3 ساله بگیر تا پیر مرد ، پیر زن های 200 ساله . به علت فروش زیاد این بازی ، شرکت SCE شماره 2 این بازی نیز ساخته است.
موزیک و صدا:
یکی از خصوصیت های مهم بازی ، موزیک و صدا گذاری آن است . همان موزیک های شاد و شعر های زیبا و نا مهفومی که locoroco ها می خوانند . آهنگ ها وابسته به نوع شخصیت تغییر می کند.
گرافیک:
گرافیک فنی بازی پایین اما طراحی هنری بازی بسیار خوب کار شده است و محیط های بازی شاد با رنگ آمیزی بسیار زیبایی دارد. آب ها نسبت به گرافیک خیلی خوب کار شده است. Locoroco ها و دیگر شخصیت های بازی ، تفاوتی با نسخه قبلی ندارد ( از نظر گرافیکی ) و بسیار بامزه ساخته شده اند . محیط های پر جذییات و رنگارنگ هستند.

گیم پلی:
گیم پلی هیچ تغییری نکرده است . باز هم باید با دکمه های L و R دنیا را تکان بدهید تا locoroco ها به حرکت در بیایند. در بازی هم تقریبا فقط با دکمه های L و R می توان بازی کرد. با مینی گیم های متنوع (( که بعضی از آن ها در نسخه ی 1 این بازی هم بوده اند )) که جذابیت خاصی به بازی می دهند.
داستان بازی :
در شماره 1 بازی ، رییس locoroco ها به طور کامل از بین نرمی رود. در نسخه 2 بازی باید با از بین بردن توده های سیاه ، جهان را پاک کنید .
سخن پایانی :
اگر می خواهید locoroco2 را به قسد جدید بودن حرکات ، دکمه ها و ..... بخرید ، توصیه می کنم که اصلا نخرید. مگر این که به دنبال داستان طولانی تر هستید.