سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان عزیز
این دفعه تصمیم گرفتم یه تاپیک استثنایی و به یاد ماندنی ایجاد کنم

. راستش من خودم شخصا خیلی دوست دارم ترفندستان خیلی بیش تر از این پیشرفت کنه و گسترش پیدا کنه . با این که ترفندستان سایت خوبیه و خیلی هم بازدید کننده داره ولی هنوز خیلی ها حتی اسم این سایت هم به گوششون نخورده ! اما خوب با توجه به نام زیبا و جالب این سایت و پتانسیل بالا و مطالب سایت ، به راحتی می تونه گسترش پیدا کنه و هم چنان به تعداد کاربراش اضافه شه . فقط امیدوارم افزایش تعداد کاربران و بزرگ تر شدن سایت بالاتر رفتن کیفیت آموزشی سایت رو هم در بر داشته باشه . به هر حال ...
در مورد بهبود ترفندستان من بعضی وقتا ایده هایی به ذهنم می رسه که اونا رو مطرح می کنم . این بار یه ایده در زمینه ی معرفی شدن بهتر ترفندستان و افزایش تعداد بازدید کنندگان سایت به ذهنم رسیده که یه خاصیت دیگه هم داره که اهمیتش در حد تبلیغ برای ترفندستان و حتی بیش تر از اونه . یعنی با یه تیر می خوام 2 نشون بزنم !
بنابراین قصد دارم در این تاپیک من و بقیه ی دوستان همه با هم برای سایت ترفندستان تم موبایل بسازیم برای انواع گوشی ها و در انواع شکل ها . خاصیت اول این کار رو که گفتم . اما خاصیت دومش اینه که جدای از راه حلی برای پیشرفت ترفندستان با توجه به این که لوگو و گرافیک سایت ترفندستان بی نظیر و خلاقانه هست ، تم های موبایل ترفندستان می تونن تم های زیبا و جذابی هم باشن و نه تنها برای کاربران سایت ، بلکه برای بقیه مردم هم جذاب و قابل استفاده باشن . این کار یه خاصیت دیگه ای هم که داره اینه که برای انواع گوشی از قبیل نوکیا ، سونی اریکسون ، iPhone ، موتورولا و غیره و برای انواع مدل ها از هر برند می تونیم تم طراحی کنیم و به این ترتیب با انواع مختلف گوشی کار کنیم و با سیستم و نوع رفتار نرم افزاری و قابلیت های ارتقا برای هر گوشی بیش تر آشنا شیم و این برای من و دیگر دوستانی که عشق وَر رفتن با این چیزا و تجربه در این زمینه هستن !!! می تونه خیلی مفید باشه .
من خودم در این زمینه فعلا تم ترفندستان رو برای سه مدل P990 و K850 و W960 سونی اریکسون طراحی کردم ( با نرم افزار Sony Ericsson Themes Creator ) و اونا رو براتون ضمیمه می کنم . ( تم های من خیلی ساده هستن ولی تمام موارد مثل خوانایی نوشته ها و حجم و ... رو در نظر گرفتم )
از شما دوستان عزیز تقاضا دارم شما هم بیاین و تو همین تاپیک برای ترفندستان و سازگار با هر نوع گوشی ای که دلتون می خواد تم طراحی کنین و بذارین فقط خواهشا نکات زیر رو رعایت کنین :
1 _ می تونین هر طوری که دلتون خواست و بنا به سلیقه ی خودتون برای ترفندستان تم طراحی کنین ، ولی این نکته رو مد نظر قرار بدین که چاچوب اصلی تم این لوگوی ترفندستان ( آدمک یه چشم شاد و خندان ! ) باشه و رنگ بندیش هم متناسب باشه و به هم بیان .
2 _ حتما و حتما موقع طراحی تم همه ی موارد مثل حجم و خوانایی نوشته ها رو در نظر بگیرین .( به خصوص خوانایی نوشته ها )
3 _ بهتره زمانی که م رو گذاشتین نام نرم افزاری رو که ازش برای طراحی ون تم استفاده کردین بگین تا بقیه بتونن اگه دوست داشتن برن سراغ اون نرم افزار و باهاش کار کنن و قابلیت هاش رو بفهمن .
و در ضمن با توجه به این که این اولین تمی بود که من برای موبایل طراحی کردم ، یه تجربه ی جدید خودم این بود که تم ها ممکنه روی چند گوشی اجرا بشن و مشکلی نداشته باشن ، ولی بهترین راه اینه که برای هر گوشی موبایل به طور مجزا یک تم طراحی شه . علتش اینه که اگه برای هر گوشی به صورت مجزا یه تم طراحی کنیم ، کاملا می تونیم روی تمام جزئیات کار کنیم . مثلا تم های گوشی های P900 و P990 با هم سازگارن ، اما اگه کار کنین متوجه می شین تو یه سری جزئیات با هم تفاوت دارن .
در هر صورت از همه تقاضا دارم اگه دوست دارن این کار رو بکنن . برای من که اولین تجربم بود خیلی خوب بود .
تازه تو این تاپیک می تونین به مشکلات تم های طراحی شده هم بپردازین که به نظر من بهتره این مورد رو با خود کاربر طراح تم به صورت پیغام خصوصی در میون بذارین و اون کاربر اصلاحش کنه .
اگه به نظر شما دوست عزیز این ایده ی من ایده ی خوبی بود یا این تاپیک تاپیک خوبی بود ، یه سپاس بزنین ( اگه ما رو قابل دونستین ) .
پس همین جا تو همین تاپیک منتظر تم های بعدی باشیم .