صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

موضوعات عمومی اینترنت کلیه مباحث و پرسش پاسخ پیرامون مسائل عمومی اینترنت در این بخش مطرح میگردد.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
درخواست آموزش کامل فایل های تورنت و کار کردن با آن ...

Mojtabaf Mojtabaf آنلاین نیست.
امتیاز: 14,145, درجه: 36 امتیاز: 14,145, درجه: 36 امتیاز: 14,145, درجه: 36
درجه بالاتر: 12%, 705 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 12% درجه بالاتر: 12% درجه بالاتر: 12%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 191
Nokia-N95
NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI

سپاس ها: 581
سپاس شده 417 بار در 217 پست
مطالب وبلاگ: 10
Mojtabaf به Yahoo ارسال پیام

16 August 2009

با سلام .

آقا من نمیدونم که این آموزش هست یا نیست اگه هم بود لینکش رو بزارین ممنونم میشم ..

من چون یه 4 ماهی میشه که اینترنت adsl دارم خیلی وقتا برای دانلود فیلم با مشکل مواجه میشم که بیشتر اوقات توی فایل های تورنت اون فیلم ها وجود دارن ولی نمیدونم که چه جوری میشه از اون محل ها دانلود کرد !!

برای همین من یک آموزش کامل در مورد این تورنت رو لازم دارم و میخوام .

با تشکر .

.
.
"آنها که از در می آیند و می روند چهارپایان
نجیب و ساکت تاریخ اند حادثه هارا تنها کسانی
در زندگی آدمی آفریده اند که از پنجره ها بیرون
جسته اندو... یا به درون پریده اند"

به يادش

ویرایش توسط 16 August 2009 : Mojtabaf در ساعت 03:46 PM.

arsenal-champion arsenal-champion آنلاین نیست.
امتیاز: 63,989, درجه: 78 امتیاز: 63,989, درجه: 78 امتیاز: 63,989, درجه: 78
درجه بالاتر: 47%, 861 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 47% درجه بالاتر: 47% درجه بالاتر: 47%
فعالیت: 1.9%
فعالیت: 1.9% فعالیت: 1.9% فعالیت: 1.9%

تاپیک ها: 169
NOD32 Firefox Windows-XP Irancell
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-128 Kb/S

سپاس ها: 5,888
سپاس شده 9,585 بار در 2,733 پست
مطالب وبلاگ: 84

ویترین جایزه ها

16 August 2009

مجتبی عزیز، توی نتایج جستجوی گوگل پر از این مقالاته.

تورنت چیست ؟ و چگونه از تورنت فایل دانلود کنیم؟

torrent یک شبکه اشتراک گذاری فایل بین کاربران است. یعنی کاربران این شبکه، فایل هایی رو که روی کامپیوترشون دارن، با کمک یک برنامه خاص بین بقیه کاربران به اشتراک میذارن. حالا بعضی سایت ها مانند torrentz.com به شما این امکان رو میده که روی کامپیوتر های هزاران نفر در سراسر جهان جستجو کنید و از روی کامپیوترشون فایل هایی رو که خیلی جاها پیدا نمیشه دانلود کنید. توجه کنید که دانلود در این شبکه از طریق اتصال کاربران به یکدیگر صورت میگیرد و نه از طریق دانلود از روی یک سایت خاص.

چه برنامه ای مورد نیاز است؟
برنامه vuze تقریبا معروف ترین برنامه برای اینکار است. دانلودش کنید و نصبش کنید تا بریم مرحله بعد . این برنامه امکان آپلود و دانلود از شبکه تورنت رو براتون فراهم میکند. در این شبکه فایلی، آپلود به معنای ارسال فایل به دیگران و دانلود به معنای دریافت فایل از دیگران است.

( برنامه جاوا ران تایم برای اجرای VUZE لازم است. پس اگه اونو ندارید اول باید اونو دانلود کنید و نصب کنید. و بعد VUZE رو میشه نصب کرد. اگه این برنامه رو نداشته باشید هنگام نصب برنامه ی ووزه به شما میگه و ازتون میخواد که اول اینو نصب کنید)

فایل تورنت چیست ؟
وقتی برنامه Vuze رو نصب کردین ، میتونید برید و در سایتی مانند mininova.org در مورد اون چیزی که میخواهید جستجو کنید. مثلا کارتون shrek 3 را در این جا جستجو کردیم. حالا در جدولی که براتون میاره، نشون میده که این فایل چند بار روی شبکه تورنت به اشتراک گذاشته شده و یکسری اطلاعات دیگه هم در موردش میده. حالا روی عنوان ستون SEEDs کلیک کنید تا بر اساس اون فیلد، کل جدول رو براتون مرتب کنه.(میشه اینجوری )

seed کامپیوترهایی هستند که یک فایل روشون هست و برنامه از روی اون کامپیوترها فایل رو دانلود میکنه. هر چه تعداد seed های یک فایل بیشتر باشه، بهتر است. Leecher هم کسانی هستند که در حال دانلود فایل مورد نظر از روی SEED ها هستند.
حالا روی عنوان اولیش کلیک کنید.

وارد یک صفحه میشه که توش یک لینک داره با عنوان Download this torrent . این لینک ، لینک فایل تورنت است.(همون فایل که شامل اطلاعات لازم جهت دانلود فایل اصلی است). اگه برنامه VUZE باز نیست اول برنامتون رو اجرا کنید و بعدش روی این لینک کلیک کنید و open with را بزنید. فایل تورنت با برنامه ِ VUZE باز خواهد شد و شروع میکنه به دانلود فایل اصلی. فایل دانلود شده در پوشه my documents شما ذخیره خواهد شد.

مزایای تورنت:
- اگر وسط دانلود خواستید کامپیوتر رو خاموش کنید مشکلی نیست . فقط قبلش باید برنامه رو ببندین . برنامه خودش حواسش هست که تا کجای فایل رو دانلود کرده و شما از این لحاظ هیچ کاری لازم نیست انجام بدین.

- این شبکه معمولا برای اشتراک گذاری و دانلود فایل های خیلی بزرگ مانند فیلم ، موزیک ، ویدئوکلیپ و مانند اینها استفاده میشه و با یک اینترنت 128k میتونید تا روزی 1 گیگ دانلود کنید.
- در شبکه تورنت سرعت دانلود خیلی بهتر از شبکه های اشتراک گذاری دیگری مانند e-mule است و شما کمتر در صف انتظار دانلود قرار میگیرد. در شبکه ای-میول معمولا شما برای دانلود هر فایل چند دقیقه و یا چند ساعت در صف انتظار قرار میگیرید و دانلود پس از اینکه نوبت شما رسید شروع میشه. اما در شبکه تورنت این اتفاق به ندرت می افتد.

یک منبع برای دانلود سریال های خارجی و فیلم های مستند از تورنت:
Torrent.persianblog.ir

نویسنده: حسین شرفی
منبع

you cant see this

اگر در دانلود فایلهای پیوست من به مشکل برخوردید من رو از طریق پیغام خصوصی مطلع کنید تا در صورت امکان درستش کنم.

5 کاربر ذیل به علت این پست مفید از arsenal-champion تشکر کرده اند:
amir_moosavi (12 October 2010), arashvet (8 January 2012), Mohsen.12 (16 August 2009), Mojtabaf (16 August 2009), waf (7 August 2010)

ali yalghan ali yalghan آنلاین نیست.

تاپیک ها: 9
Nokia-5610
Firefox Linux Irancell

سپاس ها: 176
سپاس شده 40 بار در 22 پست

16 August 2009

اين فكر كنم نرم افزارشه..............
ولي كار باهاش رو بلد نيستم.........................يعني تا حالا كارم بهش نيفتاده ....... اخه من ديال اپ دارم...
فایل های پیوست شده
نوع فایل: exe utorrent.exe (214.8 KB, تعداد دفعات دانلود شده: 5)

3 کاربر ذیل به علت این پست مفید از ali yalghan تشکر کرده اند:
karas (6 April 2010), Mojtabaf (16 August 2009), sajad.CPU (25 August 2009)
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
فیال, فایل, های, کامل, کار, کردن, آموزش, آن, با, تورنت, درخواست

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش