به نام خدا
در رابطه با خطای
Applacation closed
Application:
Web
Reason code :
KERN-EXEC
Reason number :
3
به عرض میرسانم که اینجانب صفحات اینترنت را از طریق کامپیوتر از اینترنت میگیرم و بعد از ذخیرهسازی در کامپیوتر آنها را با کابل USB وارد موبایل میکنم؛ و بعد از آنکه موبایل را از کاپیوتر جدا کردم، به حافظه گوشی مراجعه میکنم و هر صفحه را انتخاب (View) کرده وبعد از آن دکمه Save ظاهر میشود که آن را میزنم که در این هنگام صفحه در Web ذخیره میشود، و بعد Web را در موبایل باز کرده و در آنجا گزینه More را باز کرده و در آن Bookmarks (2) را باز میکنم. اکنون هر صفحه را که بخواهم انتخاب کرده و دکمه Open را میزنم تا صفحه اینترنت بیاید و قابل خواندن باشد. البته یک سری تنظیمات هم در گزینه More هست تا راحتتر صفحه خوانده شود.
حال پیش می آید که حافظه مربوط به Web پر میشود و خطای فوق ظاهر میشود.
شما بایستی برنامه MyPhoneExplorer را از لینک
http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneEx...etup_1.7.3.exe
دریافت کنید و پس از نصب آن (که البته این برنامه منو فارسی هم دارد که موقع نصب باید زبان فارسی را انتخاب کرد.)گوشی را از طریق کابلUSB به کامپیوتر وصل کنید و گزینه Normal mode را انتخاب کنید. اکنون برنامه MyPhoneExplorer را باز کنید و در ستون سمت چپ روی «فایلها» کلیک کنید تا باز شود؛ سه گزینه میآید، که باید روی «حافظه گوشی» کلیک کنید. اکنون در محیط برنامه سه گزینه میآید که باید روی web دبل کلیک کنید. حال اگر در اینجا صفحات web را دیدید همگی را انتخاب و پاک کنید.همچنین Unfiled را باز کرده و هر چه صفحات web میبینید همگی را انتخاب و پاک کنید.
والسلام