صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

پرسش و پاسخ پیرامون ویندوز XP در این بخش شما میتوانید سوالات و اشکالات خود را پیرامون کار با ویندوز XP مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت کنید.

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
[حل شد] مشکل در نصب انتی ویروس

ZzBb ZzBb آنلاین نیست.
امتیاز: 42,892, درجه: 63 امتیاز: 42,892, درجه: 63 امتیاز: 42,892, درجه: 63
درجه بالاتر: 96%, 58 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 96% درجه بالاتر: 96% درجه بالاتر: 96%
فعالیت: 6.2%
فعالیت: 6.2% فعالیت: 6.2% فعالیت: 6.2%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 1171

سپاس ها: 5,310
سپاس شده 6,240 بار در 1,730 پست

12 March 2010

دوست عزیز در وهله اول باید بگم که به روز کردن ویندوز و درایورها خیلی مهمه چون به روز نبودن اونها خیلی از اوقات در نصب یا اجرای برنامه ها تولید مشکل میکنن.

حدس من در مورد ویروس شما درست بود و خوشحالم که مشکل ویروستون رو تا اندازه ای حل کرد چون میگین که دو باره با کلیک روی فایل صوتی قبل از انجام کامل و یا ادامه بقیه کارهائی که باید انجام میشد کلیک کردین.

مراحل ویروس زدائی بعدا مراحل دیگه ای داره مثل پاک کردن همه اثار و غیر فعال کردن ریستور.

دلیل اینکه لینک سایت اصلی رو نمیتونستین دانلود کنین وجود همین ویروسی بود که مانع دانلود و اجرای هر نوع نرم افزار امنیتی میشه و اگر اونچه رو که من براتون اپ کرده بودم تونستین دانلود و اجرا کنین دلیلش تغییر اسم اونها برای گمراه کردن این ویروس بود که مانع اجراشون نشه و برای همین هم تونستین که هم دانلود و هم اجراشون کنین.

حالا مسئله ای نیست دوباره میتونین با نورمن دوباره اسکن کنین ولی کمی صبر کنین چون شاید لازم باشه که دوباره با اسم دیگه ای اپش کنم.

اینو برای بعدا میگم که بعد از ویروس زدائی و قبل از ریستارت کردن یادتون باشه که ریستور ویندوز رو غیر فعال کنین و با Ccleaner و ایکن اولش که Cleaner هست و مطابق شکلی که دارین در دو تب Windows و Applications تیک برنین و بعد ریستارت کنین.

با اجارتون حالا من فایلهاتون رودانلود و بررسی میکنم وبعدا مجددا بهتون پاسخ میدم.

3 کاربر ذیل به علت این پست مفید از ZzBb تشکر کرده اند:
Atoon (12 March 2010), dany_3p4u (4 July 2010), saeid4631 (12 March 2010)

ZzBb ZzBb آنلاین نیست.

12 March 2010

دوست عزیز ظاهرا ویندوزتون و درایورها و اینترنت اکسپلورر به روز هستن.
اما Adobe reader شما ورژن 7.0.7 هست که حتما حتما باید اخرین ورژنش رو که 9.3 هست رو دانلود کنین چون یکی از راه های ویروسی شدن همین Adobe reader هست که خیلی مشکلات امنیتی داره. بعد از ویروس زدائی اونو به روز کنین.

درایور مودمتون یعنی GigaByte SoftK56 Modem by CXT رو از نظر احتمالات چک کنین و ببینین که ایا به روز هست یا نه. باز هم بعد از ویروس زدائی اینکا رو بکنین.

با Revouninstaller نرم افزار inlocker که ورژن 1.8.5 هست رو حتما Uninstall کنید. گزارشهای زیادی در مورد الودگی ورژنهائی از این نرم افزار که از روی سایتهای مطمئن دانلود نشدن داده شده و مال شما نوع الوده اون هست.

smss.exe بطور طبیعی در اینجا نباید باشه و لازمه که با یک انتی ویروس اسکن بشه تا از الوده نبودنش اطمینان حاصل بشه ولی فعلا کاریش نداشته باشین تا بعد.
D:\Documents and Settings\Hosein\smss.exe

در ابتدا نرم افزارهائی رو که من برای دانلود گذاشته بودم رو حذفشون کنین و دوباره با اسم دیگه ای از لینکهای زیر دانلودشون کنین و روی دسکتاپ ذخیره اشون کنین. بعد اونها رو در Safe Mode اجرا کنین.
http://www.mediafire.com/?310imjzlj5y
http://www.mediafire.com/?doz4yh44gzz
http://www.mediafire.com/?yjdjz1jmqtw
http://www.mediafire.com/?deqifzvwul1

قبل از اجرای اونها در Safe mode سیستم ریستور رو غیر فعال کنید

برای اینکار روی My Computer کلیک راست کنین و بعد Properties و بعد تب System Restore و مثل شکل زیر جلوی Turn off System Restore رو تیک بزنین.

فایل زیر رو دانلود و ازش پرینت بگیرین که موقع اجرای اونچه که باید انجام بدین بتونین بخونین و بدونین که به ترتیب چکار باید بکنین.
http://www.mediafire.com/?lmontmd4mng

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از ZzBb تشکر کرده اند:
Atoon (13 March 2010), dany_3p4u (4 July 2010)

Atoon Atoon آنلاین نیست.
امتیاز: 4,846, درجه: 20 امتیاز: 4,846, درجه: 20 امتیاز: 4,846, درجه: 20
درجه بالاتر: 49%, 204 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 49% درجه بالاتر: 49% درجه بالاتر: 49%
فعالیت: 0.1%
فعالیت: 0.1% فعالیت: 0.1% فعالیت: 0.1%

تاپیک ها: 7
SonyEricsson-W700
Avira Firefox Windows-XP IR-TCI

سپاس ها: 1,657
سپاس شده 111 بار در 54 پست

13 March 2010

با سلام خدمت شما دوست گرامی همانطور که گفتید من روی My Computer کلیک راست کردم و گزینه Properties وبعد تب System Restore ومانند شکلی که گفتید گزینه
Turn off System Restore را آوردم ولی گزینه مربوط کمرنگ (یعنی قابل دسترسی نبود ونمیشد تیک آنرا برداشت یا گذاشت) ولی غیرفعال و نوشته آن کمرنگ بود ولی تیک مربوط به آن گذاشته شده بود و جلوی (Turn off System Restore(disbled by Group policy نوشته شده بود همچنین من خواستم وارد safe mode systemبشوم که نتوانستم این کار را انجام بدم وقتی گزینه safe modeرا انتخاب می کردم یک سری نوشته که مربوط به لود سیستم می باشد در صفحه ای سیاه رنگ می آمد و بعد از آن سیستم به طور اتومات ریستارت می شد و هر کاری کردم نمی شد وارد safe modeسیستم شد.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZzBb نمایش پست ها
اگر نتونستین نورمن رو هم دانلود کنین دیگه بدون برو برگرد ویروشی دارین که همونطور که در ابتدا گفتم مانع نصب و یا دانلود و اجرای هر نوع انتی ویروس و یا ملویری میشه و با توجه به اینکه دوباره ویندوز رو نصب کردین و باز با مشکل برخوردین میشه گفت که ویندوزی که نصب میکنین ویروسی هست.

نگفتین که ایا همه اپ دیت های ویندوز و همه درایورها رو انجام دادین یانه.

حالا اینها رو هم که وقت زیادی نمیگیرن انجام بدین و اگر به نتیجه ای نرسیدیم باید که ویندوزی که سالم باشه نصب کنین

نورمن رو از اینجا دانلود کنید.
http://www.mediafire.com/?jqmn0eux0nw
این نرم افزار رو هم دانلود کنین و روی دسکتاپ ذخیره کنین و بعد دو کلیک روش بکنین. بعد روی Suivant کلیک کنین و در پنجره ای که باز میشه تیک رو حتما بردارید و بعد دوباره روی Suivant کلیک کنین روی اولین ایکن یعنی Do a system scan and save a log file کلیک کنین و تا اخر اسکن صبر کنین. وقتی تموم شد یک صفحه نوت پد باز میشه که این صفحه رو یکجا ذخیره کنید و اپش کنین که من بتونم دانلودش کنم.

http://www.mediafire.com/?lnhzdomizgr

این نرم افزار رو هم باز روی دسکتاپ سیو کنین و بعد از انرار کردن دو کلیک روش بکنین
در پنجره ای که باز میشه روی I Agree و بعد روی ایکن Create Report کلیک کنید.
تا اخری که برنامه داره کار میکنه صبر کنین. در اخر که تمام میشه یک پنجره باز میشه و بهتون میگه که تموم شد. یک فایل RARروی دسکتاپ خواهید دید که گزارش این نرم افزار هست به اسم GetSystemInfo. این رو هم لطفا یکجا اپ کنین که من بتونم دانلود کنم.

http://www.mediafire.com/?zmwcaunnenw

در زمانی که شما این کار را گفته بودید من انجام دهم در لینک دوم وقتی گزینه Do a system scan and save a log file زدم دیگر گزینه Suivant که در لیست می آورد فراموش کردم بزنم برای همین گزینه fixed change error
را بدون اینکه تیک Suivantرا بزنم زدم.برای همین گفتم نرم افزار را دوباره اجرا کنم و بروی Scan
کلیک کنم که همان گزینه اولی می باشد که موفق به این کار نشدم و دیدم سیستم ریستارت شد و دوباره هم این کار را امتحان کردم و دیدم دوباره باز هم سیستم ریستارت شد و قبل از همه این کارهایی که گفتم این کار را انجام دادم

نرم افزار نورمن را دوباره اجرا کردم و سیستم را بوسیله آن اسکن کردم که نتیجه اش را براتون همین جا آپلود می کنم.

http://parsaspace.com/files/79362288...00-53.rar.html

و بعد از آن سرعت بالا آمدن سیستم من بسیار کند شده است و (در باز کردن درایوها بسیار کند عمل می کند وقتی به اینترنت متصل است) همچنین بعضی وقتها مجبور می شوم سیستم را دوباره ریستارت کنم و نرم افزار یاهو مسنجر هم در استارتاپ ویندوز بسیار دیر بالا می آید و اجرا می شود

در ارسال پست هم همچنین مشکل دارم و سیستم گیر دار و یعنی هیچ کاری نمی شود کرد و بعد از چند ثانیه دوباره برطر میشود و من می توانم پستم را ارسال کنم.

ویرایش توسط 13 March 2010 : Atoon در ساعت 05:51 PM.

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از Atoon تشکر کرده اند:
dany_3p4u (4 July 2010), ZzBb (13 March 2010)

ZzBb ZzBb آنلاین نیست.

13 March 2010

با سلامی دوباره
دوست عزیز احتمالش رو در مورد سیستم ریستور میدادم چون اگر گزارش قبلی نورمن رو نگاه کنین میبینین که 37 الودگی فقط در سیستم ریستور بوده که پاک شده و تروجان 37 فایل سیستم ریستور رو الوده کرده بوده و این فقط یکی از تروجان هائی هست که روی کامپیوترتون بوده. اونهای دیگه هنوز هستن و باید به تدریج و از راه ها و ابزارهای دیگه ای پاک بشن و خوب در مورد Hijackthis اینبار گزینه دوم رو باید انتخاب میکردین و نه اولی رو یعنی Do a Scan Only و فقط امیدوارم که چیزی رو تیک نزده بودید و باید روی ایکن Fix Checked کلیک میکردید و نهFixed change error . اینترنت هم احتمالا باز کار تروجان هائی هست که حالا مانع نه تنها دانلود نرم افزارهای امنیتی بلکه هر چیز دیگه ای میخوان بشن و دلیلش هم اینه که راه تغییر اسم و دانلود نرم افزار امنیتی رو با اسم دیگه ای مانع بشن. این ویروس حتی راه اجرای دی وی دی و یا سی دی و ویندوز اپ دیت و خلاصه به تدریج همه چیز رو میبنده و بدترین ویروس ممکنه که روی سیستم شما هم خیلی پیشرفته و خیلی فایلها رو الوده کرده. اگر موفق به از بین بردنش بشین بعد میتونین ویندوز و فایلهای از دست رفته رو ترمیم کنین. به هر حال یا تلاش به نتیجه میرسه یا نه ولی انجام دقیق همه چیز خیلی مهمه.

این نرم افزار رو هم دانلود و روی دسکتاپ ذخیره کنید.

http://www.mediafire.com/?uwmztyxzkyd

توضیحات نرم افزار - این نرم افزار خیلی قوی هست و دقیقا مو به مو همونطور که گفته شده باید عمل کنین.

http://www.mediafire.com/?uzodmmdl4dd

**فراموش کردم که بگم در طول اجرای این نرم افزار دسکتاپتون تغییر میکنه و گاهی سیاه میشه و ساعت ویندوز تغییراتی درش ممکنه بوجود بیاد....نگران نشین و همه طبیعیه و بعد از تموم شدن کار نرم افزار همه چیز به صورت اول برمیگرده**

گزارش نورمن رو نمیتونم دانلود کنم چون هربار کنتور از صفر اغاز میکنه و عجیبتر اینکه هر بار نام فایل دانلود هم عوض میشه

ویرایش توسط 13 March 2010 : ZzBb در ساعت 11:29 PM.

3 کاربر ذیل به علت این پست مفید از ZzBb تشکر کرده اند:
Atoon (14 March 2010), dany_3p4u (4 July 2010), saeid4631 (13 March 2010)

Atoon Atoon آنلاین نیست.

SonyEricsson-W700

14 March 2010

با سلام خدمت دوست گرامی همانطور که گفتید ویروس آنقدر پیشرفت کرده که حتی نمیتونم صفحات وب را براحتی باز کنم و به سختی متوانم فایلی را دانلود کنم به طوری که مجبور شدم نرم افازر نورمن را برای بار سوم اجرا وسیستم را دوباره بوسیله آن چک کنم و باز هم مثل همیشه کلی ویروس پیدا کرد وآنها را پاک کرد و دوباره دو فایل که داده بودید اجرا کردم یکی نوت پد و دیگری فایل سیستمی که داده بودید و سیستم را دوبار ریستارت کردم و برای بار دوم که سیستم می خواست بالا بیاد و نرم افزارهایی را که در استارتاپ ویندوز می خواست بالا بیاد کامپیوتر به طور اتومات ریستارت میشد واین عمل سه بارتکرار شد به طور که می خواست من را مجبور به عوض دکردن ویندوز قرار دهد که برای بار چهارم ویندوز ّبالا آمد خوشبختانه همچنین من فایلی را که گفتید که گزینه دوم do you scan onlyرا زدم ولی اجازه این کار سیستم نداد که نرم افزار کار خودش را انجام دهد و سیستم دوباره ریستارت شد البته من از فایل های استفاده کردم که در مراحل اولیه کار برای دانلود گذاشته بودید نه فایل هایی که تغییر نام داده بودید آنها راهم دانلود کردم که در safe modeسیستم اجرا کنم که همانطور که گفتم من نمی توانستم وارد safe mode سیستم شوم بنابراین من به آن فایل ها دست نزدم و آنها را اجرا نکردم الان هم که دارم این نوشته ها را می نویسیم در کافی نت هستم و نرم افزار مورد نظر که برای دانلود گذاشتید دانلود می کنم و همانطور که گفتید اجرا میکنم با تشکر امیدوارم که نتیجه بدهد و مشکل حل شود.

کاربر ذیل به علت این پست مفید از Atoon تشکر کرده است:
ZzBb (14 March 2010)

Atoon Atoon آنلاین نیست.

SonyEricsson-W700

14 March 2010

دوست عزیز همانطور که گفتید من نرم افزار را اجرا کردم و تا پایان کار منظر ماندم در نتیجه کلی ویروس پیدا کرد از جمله smss.exe وسیستم به طور اتومات ریستارت شد ولی هنگام بالا آمدن آن صفحه آبی رنگ نرم افزار همچنان بود ومن فکر کردم کار تمام شده است و من نرم افزار را بستم که اشتباه کردم بنابر این دوباره آن را اجرا کردم و تا پایان کار منتظر ماندم تا خود نرم افزار بسته شد و گزارش مورد نظر را طبق گفته ای که بودید آپ کردم
http://parsaspace.com/files/40262288...bofix.rar.html

و همچنین مشکل اینترنت هم برطرف شد و من صفحات وب را براحتی میتوانم مرور کنم و لینک نرم افزار آنتی ویروس را همان نورمن که به صورت انلاین بود می توانم مشاهده کنم با تشکر.

ZzBb (14 March 2010)

ZzBb ZzBb آنلاین نیست.

14 March 2010

دوست خوبم به هیچ چیز دست نزنین و حتما کانکشن اینترنت رو قطع کنید و هیچ برنامه ای اجرا نکنین. این نرم افزار گاهی بعضی ها رو خودش پاک میکنه و اگر چند بار ریستارت کرده برای همین بوده ولی تا نتیجه گزارش رو من ندیدم و همه رو پاک نکردیم نه روی اینترنت برین و نه برنامه ای رو باز کنین. این ویروس همه پرتها رو باز میکنه و انواع و اقسام ویروس ها و ترو جان ها رو به کامپیوتر منتقل میکنه و کاملا کنترل همه چیز رو از دستتون میگیره و تا زمانیکه کاملا همه چیز تموم نشده میتونه دوباره از راه اینترنت الوده اتون کنه.
چون هر بار که مجددا الوده اتون بکنه از بین بردن همه ویروسها مشکل تر میشه و هم اینکه بیشتر به فایلهای سیستم اسیب میرسونه. اگر یادتون باشه قبلا هم گفته بودم که تا تمامی مراحل انجام نشدن و تمامی اثار پاک نشدن شما جز اجرای نرم افزارها و اپ گزارشها نه برنامه ای روباز کنین و نه روی اینترنت برین.
وقتی از پاک شدن همه چیز مطمئن شدیم و تونستین یک انتی ویروس نصب کنین اونوقت میتونین مجددا روی اینترنت برین. الان بخصوص هیچگونه نرم افزار امنیتی ندارین و دوباره سریع الوده میشین.
با تشکر

دوست من این سایتی که روش فایلها رو اپ میکنین اصلا نمیشه ازش چیزی دانلود کرد. اگر میشه روی سرور دیگه ای گزارش اخرین نرم افزار رو اپ کنین.
لطفا فقط به هیچوجه به هیچ چیز روی کامپیوتر دست نزنین و بخصوص روی اینترنت نرین تا زمانیکه من گزارش رو بتونم دانلود و بررسی کنم و لطفا یکجا دیگه اپش کنین.
با تشگر

ویرایش توسط 14 March 2010 : ZzBb در ساعت 07:00 PM.

کاربر ذیل به علت این پست مفید از ZzBb تشکر کرده است:
Atoon (14 March 2010)

Atoon Atoon آنلاین نیست.

SonyEricsson-W700

14 March 2010

لازم شد پستم را یک بار دیگر ویرایش کنم و یک خبر دیگه به شما بدهم و آن اینکه safe mode سیستم که به شما گفته بودم هر کار می کردم تا وارد آن شوم فعال شد و توانستم وارد Safe modeسیستم شوم و فایل های که برای اجرا تغییر نام داده بودید ازجمله نرم افزار نورمن را در Safe mode سیستم اجرا کردم که همه نرم افزار ها طبق گفته ای که گفته بودید اجرا شد به غیر از نرم افزار نورمن که در هنگام اجرا این ارور را میداد

Unable to load nsak.sys.Error(0x00000001)

خدمت دوست گرامی فایل را جای دیگه آپ کردم

http://dehkadeyweb.persiangig.com/document/ComboFix.rar

ویرایش توسط 14 March 2010 : Atoon در ساعت 09:32 PM.

ZzBb (15 March 2010)

ZzBb ZzBb آنلاین نیست.

14 March 2010

هنوز روی پی سی Rootkit , confiker و شرکا هستن !!!!

فایل زیر رو دانلود و روی دسکتاپ ذخیره کنین و بعد با Drag & Drop ببرینش توی Combofix یعنی روی فایل CFScript با موس کلیک کرده و بکشینش ببرینش روی Combofix ولش کنین مثل شکل زیر.

http://www.mediafire.com/?zqejeogjtw1

بعد به هیچ چیز به هیچوجه دست نزنین و تا اخر اسکن صبر کنین. در طول اسکن بارها دسکتاپ ناپدید میشه و دوباره میاد و طبیعیه نگران نشین. هر تغییر و اتفاقی افتاد صبور باشین و به هیچ چیز دست نزنین و هیچ کار نکنین تا اخری که خود Combofix بهتون میگه که تموم شد و گزارش رو تهیه کرده.

گزارش در مسیر زیر به طور خودکار سیو میشه. باز با معذرت این گزارشو یکجا اپ کنین.

C:\ComboFix.txt

شما زمانیکه Combofix بهتون پیشنهاد دانلود کنسول ریکاوری ویندوز و که در فایل پی دی اف شکل پنجم هست رو کرده بوده اوکی نگفتین. اون برای ترمیم فایلهای صدمه دیده توسط ویروسها بود.اگر اوکی کرده بودین دانلود میشد و الان میتونستین دیگه انتی ویروس هم نصب کنین
انجام هر مرحله بطور دقیق و مو به مو اونطور که گفته شده خیلی مهمه.
ولی دیگه دست نزنین و بازش نکنین دوباره. فقط اونچه رو که در بالا گفته شده به طور دقیق انجام بدین لطفا. مرسی

ویرایش توسط 14 March 2010 : ZzBb در ساعت 10:22 PM.

کاربر ذیل به علت این پست مفید از ZzBb تشکر کرده است:
Atoon (14 March 2010)

Atoon Atoon آنلاین نیست.

SonyEricsson-W700

14 March 2010

این هم فایل جدید خدمت شما دوست گرامی

http://dehkadeyweb.persiangig.com/do.../ComboFixC.rar

ویرایش توسط 14 March 2010 : Atoon در ساعت 11:47 PM.

ZzBb (15 March 2010)
موضوع بسته شد

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
مشکل, نصب, ویروس, انتی, حل, در, شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش