با سلام خدمت دوستان عزيزم.مسئله اي كه من ميخوام راجبش صحبت كنم در مورد برنامه هاي در حال اجرا در موبايل شماست.وقتي ما داريم با pc مون كار ميكنيم و چند برنامه رو بطور همزمان در حالت اجرا قرار ميديم سرعت pc نسبتاًَ(بستگي به برنامه هاي در حال اجرا دارد) كند ميشه ، و براي اينكه حافظه را آزاد كنيم و سرعت pc رو ببريم بالا ،برنامه هائي رو كه لازم نداريم ازشون خارج ميشيم يعني Close ميزينيم ،شما حتماً فكر ميكنين من چي دارم ميگم ؟خوب شما اگر دكمه Menu گوشي خودتونو( Nokia سري 60 به بالا ) فشار بدين و چند لحظه نگه دارين در سمت چپ صفحه نمايش گوشي يه سري برنامه هائي رو ميبينيم كه در حال انتظار قرار دارن و همين موضوع باعث كند شدن سرعت گوشي در لود كردن ديگر برنامه هاتون ميشه.حالا علتش چيه ؟؟ ببينين دوستان ما وقتي كه برنامه اي رو داريم اجرا ميكنيم( مثل دوربين يا گيم يا ..) اگر دكمه قرمز رنگ گوشي رو فشار بديم در ظاهر از محيط اون برنامه خارج شديم ، اما در حقيقت اينطور نيست و اون برنامه در حالت انتظار در حافظه گوشي باقي ميمونه و قسمتي از حافظه رو ( بستگي به نوع برنامه ) اشغال ميكند.خوب راه حل اين مشكل چيه ؟؟ اگر برنامه اي رو كه در حال اجراي اون هستيم رو با استفاده از كليد Exit كه معمولاً در قسمت سمت چپ مشخص شده خارج كنيم ، اين مشكل تا حدودي برطرف ميشه. البته همه اين نرم افزارهارو نميشه خار كرد مثل انتي ويروس .