صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

  

 


اطلاع رسانی

اخبار موبایل و مخابرات در این بخش میتوانید جدیدترین اخبار موبایل را مطالعه بفرمایید.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
ایرانسل سرویس شبکه خصوصی مجازی تلفن همراه ارایه می‌کند
 
 
Dr.FATAL Dr.FATAL آنلاین نیست.
امتیاز: 19,566, درجه: 42
امتیاز: 19,566, درجه: 42 امتیاز: 19,566, درجه: 42 امتیاز: 19,566, درجه: 42
درجه بالاتر: 69%, 284 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 69% درجه بالاتر: 69% درجه بالاتر: 69%
فعالیت: 1.5%
فعالیت: 1.5% فعالیت: 1.5% فعالیت: 1.5%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: لیانگ شامپو
پست ها: 851
تاپیک ها: 202
Nokia-N73-ME
Opera Windows-XP IR-TCI

سپاس ها: 806
سپاس شده 1,212 بار در 429 پست
مطالب وبلاگ: 138

ویترین جایزه ها

Dr.FATAL به Yahoo ارسال پیام
 
19 November 2009
 امتیاز:     
1 (#)  
 
ايرانسل به زودي و با هدف ارائه خدمات و محصولات نوين به سازمان‌ها و شرکت‌ها، سرويس شبکه خصوصي مجازي تلفن همراه را ارائه خواهد کرد.

آرش کريم بيگي - مدير روابط عمومي ايرانسل - در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب گفت: اين فن‌آوري جديد ايرانسل به سازمان‌ها و شرکت‌ها اين امکان را مي‌دهد که تلفن‌هاي همراه کارکنان خود را گروه بندي كرده و امکاناني شبيه به امکانات سيستم تلفن داخلي شرکت‌ها را به آن‌ها اضافه كنند و به اين صورت قابليت‌ها و مزاياي فراواني را در اختيار مديران و کارکنان خود قرار دهند.

به گفته او امکان تفکيک هزينه و صورتحساب تماس‌هاي کاري و شخصي از يکديگر براساس مواردي نظير تماس با شماره‌هاي از پيش تعريف شده، تماس با شماره‌هاي داخل شبکه مجازي يا خارج از آن؛ تماس در ساعات کاري و يا غيرکاري و يا تماس در تاريخ و يا روزهاي معين در اين سرويس ممکن مي‌شود.

وي ادامه داد: امکان تماس کارمندان يک شرکت با يکديگر تنها با يک شماره کوتاه و از طريق سرويس شبکه خصوصي مجازي تلفن همراه ايرانسل ممکن مي‌شود.

به گفته کريم بيگي يکي ديگر از کاربردهاي سودمند و منحصر به فرد اين سرويس امکان انتقال تماس‌هاست. به عنوان نمونه مي‌توان در اين سيستم تعريف کرد هنگامي که با شماره داخلي يکي از کارمندان تماس گرفته مي‌شود و اگر بعد از 10 ثانيه پاسخي دريافت نشد، تماس به طور خودکار به شماره تلفن همراه وي منتقل شود و اگر بعد از 10 ثانيه از تلفن همراه وي نيز پاسخي دريافت نشد، تماس به طور خودکار به شماره ديگر وي و يا يکي از همکاران او منتقل شود.

مدير روابط عمومي ايرانسل ادامه داد: از مزاياي عمده اين سرويس که در حوزه تجارت و بازاريابي کاربرد فراوان دارد، مي‌توان به امکان اختصاص يک شماره مشترک به گروهي از کارمندان اشاره کرد. در اين حالت به‌عنوان مثال يک شماره دلخواه براي تماس با واحد فروش و يا پشتيباني يک شرکت و يا سازمان اعلام مي‌شود و تمامي شماره‌هاي کارمندان واحد مربوطه به اين شماره متصل مي‌شود.

او افزود: در اين صورت تماس‌ها با اين شماره مشترک، به صورت خودکار به نخستين شماره آزاد و در دسترس کارمندان آن واحد متصل مي‌شود و در صورتي که شماره مورد نظر مشغول باشد و يا پاسخ ندهد، تماس طبق اولويت‌بندي مشخص شده به افراد ديگر متصل مي‌شود و يا اگر همه خطوط مشغول باشند، سيستم مشتري تماس گيرنده را در صف انتظار قرار مي‌دهد.

به گفته مدير روابط عمومي ايرانسل سرويس پيشرفته شبکه خصوصي مجازي تلفن همراه ايرانسل به زودي به سازمان‌ها و شرکت‌ها عرضه خواهد شد.




وقتی از دست دادن عادت می شود … دیگر به دست آوردن هم آرزو نمی شود ….


 
 
پاسخ با نقل قول
 
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
می‌کند, مجازی, همراه, ایرانسل, ارایه, تلفن, خصوصی, سرویس, شبکه


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are فعال

انتخاب سریع یک انجمن

موضوعات مشابه
موضوع ارسال کننده تاپیک انجمن پاسخ ها آخرین نوشته
موبايل azimzadehkiarash پرسش و پاسخ فنی پیرامون گوشی های موبایل 2 7 December 2009 05:41 PM
استراتژی طراحی شبکه jak-jak مسائل متفرقه 1 24 September 2009 10:27 AM
اخبار موبایل و ... mohammad_aa65 اخبار موبایل و مخابرات 963 25 June 2009 12:35 AM
نحوه فعال سازی سرویس gprs و mms برای مشترکان همراه اول hamid reza اخبار موبایل و مخابرات 0 19 March 2009 02:59 PM
مقلات آموزشی موبایل! Kandeh مقالات موبایل و مخابرات 25 16 March 2009 10:25 PM


اکنون ساعت 12:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.


کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.
برداشت مطالب در نشریات، سایت‏ها و وبلاگ‏ها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.
هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دست‏نویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع می‏باشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد.
واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وب‏سایت ترفندستان ابداع شده است و سایت‏ها و وبلاگ‏ها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند.
پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL