2 December 2009
|
1 (#)
|
آقا ما بازی اویل5 رو تا chapter5-2 همون قسمتی که تو کارخانه ای همراه با کوره های آتشین هستند جلو رفتیم ولی وقتی به یه در میرسیم که میریم توش از بازی بیرون میاد وپیام زیر رو میده این پیام چیست و چی میگه و چرا نمیذاره که ما بازی رو ادامه بدیم؟
در ضمن اینو هم بگم که من با ترینر پولم رو9999999کردم و وقتی ترینر بسته است باز هم پولش بی نهایته-من اول فکر کردم که واسه ترینره ولی وقتی ترینر رو می بندم و داخل بازی میرم باز هم وقتی وارد یه در میشم از بازی بیرون میاد و دوباره همین پیام زیر رو میده بسیار ممنون میشم اگه بنده حقیر رو راهنمایی کنید
RE5DX9.EXE-FATAL APPLICATION EXIT
3-:inflate:invalid block type
دغدغه من این است که این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند.
م ی ر ح س ی ن م و س و ی
ما در بیابان عدم گیریم هم در بادیه------------------------- در وجود این جمله بند و در عدم چندین گشاد
این عدم دریا و ما ماهی و هستی همچو دام ------------ ذوق دریا کی شناسد هرکه در دام اوفتاد
اندرین شطرنج برد و ماند یکسان شد مرا------------------تا بدیدم کاین هزاران لعب یک کس می نهاد
در نجاتش مات هست و هست در ماتش نجات-------------زان نظر ماتیم ای شه آن نظر بر مات باد
"مولانـــــــــا جلــــــــال الــــــــــــــدین بلـــــــــــــــــــخـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی"
ویرایش توسط 2 December 2009 : podolski در ساعت 08:00 PM.
|