صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

پرسش و پاسخ پیرامون ویندوز XP در این بخش شما میتوانید سوالات و اشکالات خود را پیرامون کار با ویندوز XP مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت کنید.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
باز نشدن فایلهای ویدئویی

TIA TIA آنلاین نیست.
امتیاز: 1,686, درجه: 11 امتیاز: 1,686, درجه: 11 امتیاز: 1,686, درجه: 11
درجه بالاتر: 46%, 164 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 46% درجه بالاتر: 46% درجه بالاتر: 46%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 3

سپاس ها: 11
سپاس شده 14 بار در 11 پست

4 December 2009

سلام دوستان
من چند روزیه که گرفتار یه مشکلی شدم که تا حالا نتونستم رفعش کنم.

من موقعی که میخوام یه فایل ویدئویی رو باز کنم ( بوسیله انواع پخش کنندهای فایل های ویدئویی و مدیاپلیر ویندوز) سیستم این ارور میده:

visual studio just-in-time debugger
an unhandled win32 exception occurred in WMPlayer.exe [3992]
check the doucumentation index for ‘ just-in-time debugging, errors’ for more information
.

من با توجه به دستوری که در لینک زیر اومده :

http://www.barnamenevis.org/forum/sh...d.php?t=184215
وارد رجیستری ویندوز شدم و ۲ مورد گفته شده رو پاک کردم ولی
فایده ای نداشت ، اینبار بجای پیام ارور مدیاپلیر هنگ میکنه!!!!!!!!!

من از تمام دوستانی که تو رجیستری مهارت کافی دارند درخواست میکنم تا برای رفع این مشکل راهنمایی کنند.
با تشکر و احترام

دارا جهان ندارد*سارا زبان ندارد*بابا ستاره ای در*هفت آسمان ندارد*کارون ز چشمه خشکید* البرز لب
فرو بست*حتا دل دماوند*آتش فشان ندارد*دیو سیاه دربند*آسان رهید و بگریخت*رستم در این هیاهو*
گرز گران ندارد*روز وداع خورشید*زاینده رود خشکید* زیرا دل سپاهان*نقش جهان ندارد*بر نام پارس
دریا* نامی دگر نهادند*گویی که آرش ما* تیر و کمان ندارد*دریای مازنی ها*بر کام دیگران شد*نادر! ز
خاک برخیز* میهن جوان ندارد* دارا ! کجای کاری* دزدان سرزمینت* بر بیستون نویسند*دارا جهان ندارد*
آییم به دادخواهی* فریادمان بلند است *اما چه سود* اینجا نوشیروان ندارد*سرخ و سپید و سبز است *این
بیرق کیانی*اما صد آه و افسوس* شیر ژیان ندارد* کوآن حکیم توسی* شهنامه ای سراید* شاید که شاعر ما* دیگر بیان ندارد* هرگز نخواب کوروش* ای مهرآریایی*بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد ...
!

ویرایش توسط 5 December 2009 : TIA در ساعت 03:10 PM.

AhmAD ProGre$sive AhmAD ProGre$sive آنلاین نیست.
(AhmadrezaJoon سابق)
امتیاز: 47,120, درجه: 67 امتیاز: 47,120, درجه: 67 امتیاز: 47,120, درجه: 67
درجه بالاتر: 13%, 1,230 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 13% درجه بالاتر: 13% درجه بالاتر: 13%
فعالیت: 0.0%
فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0%

تاپیک ها: 86
SonyEricsson-W902
Kaspersky Firefox Windows-XP IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-128 Kb/S

سپاس ها: 973
سپاس شده 2,487 بار در 807 پست
مطالب وبلاگ: 1

5 December 2009

Just-In-Time debugging ویژگی است که درهنگامی که برنامه ای خارج از برنامه Visual Studio اجرا می شود و دچار خطای جدی می گردد به طور خودکار اجرا شده و پیغامی را نمایش می دهد. Just-In-Time debugging به شما اجازه می دهد که خطای پیش آمده را قبل از بسته شدن برنامه توسط سیستم عامل بررسی کنید.

برای غیر فعال (Disable) نمودن Just-In-Time Debugger برنامه Visual Studio می توانیم به دو روش زیر عمل کنیم.

1 – در برنامه Visual Studio و از منوی Tools > Options > Debugging > Just-In-Time می توانیم آنرا غیر فعال کنیم.

2- از طریق دستکاری در رجیستری ویندوز عمل کنیم برای این کار در ویندوز 32 بیتی کلیدهای زیر را از رجیستری پاک می کنیم.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramewor k\DbgManagedDebugger
و در ویندوز 64 بیتی کلید های زیر را پاک می کنیم.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ .NETFramework\DbgManagedDebugger

منبع:
http://chegoone.wordpress.com/2008/0...time-debugger/

I will never come back again
and
this is how it ends

Maybe I'll come only for asking questions or requesting sth
But I won't answer anything
and
make any topics

4 کاربر ذیل به علت این پست مفید از AhmAD ProGre$sive تشکر کرده اند:
hamid reza (6 December 2009), Kasra (7 December 2009), pirate (5 December 2009), TIA (6 December 2009)

TIA TIA آنلاین نیست.

6 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط AhmadrezaJoon نمایش پست ها
Just-In-Time debugging ویژگی است که درهنگامی که برنامه ای خارج از برنامه Visual Studio اجرا می شود و دچار خطای جدی می گردد به طور خودکار اجرا شده و پیغامی را نمایش می دهد. Just-In-Time debugging به شما اجازه می دهد که خطای پیش آمده را قبل از بسته شدن برنامه توسط سیستم عامل بررسی کنید.

برای غیر فعال (Disable) نمودن Just-In-Time Debugger برنامه Visual Studio می توانیم به دو روش زیر عمل کنیم.

1 – در برنامه Visual Studio و از منوی Tools > Options > Debugging > Just-In-Time می توانیم آنرا غیر فعال کنیم.

2- از طریق دستکاری در رجیستری ویندوز عمل کنیم برای این کار در ویندوز 32 بیتی کلیدهای زیر را از رجیستری پاک می کنیم.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramewor k\DbgManagedDebugger
و در ویندوز 64 بیتی کلید های زیر را پاک می کنیم.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ .NETFramework\DbgManagedDebugger

منبع:
http://chegoone.wordpress.com/2008/0...time-debugger/
سلام دوست عزیز
از بابت راهنمایی شما بی نهایت سپاسگذارم

ولی من که گفتم این راه ها رو رفتم و فایلهای مربوطه رو حذف کردم ولی اینبار برنامه کلا هنگ میکنه.

من که گفتم وقتی میخوام یه فایل ویدئویی را با یکی از پخش کننده های ویدئویی از قبیل : مدیاپلیر ویندوز و یا ریلپلیر و یا نرو شو تایم و یا توتال ویدئو پلیر و... باز کنم اروری که گفتم از طرف خود سیستم ارائه میشه.
من که برنامه Visual Studio رو تو سیستمم نصب نکرده ام چرا این ارور توسط سیتم داده میشه؟؟؟؟؟!!!

حالا با توجه به گفته دوستمون از طریق رجیستری فایلهای مربوطه رو پاک کردم ولی هیچ فرقی نکرده.
حالا وقتی میخوام یه فایل ویدئویی با فرمت : wmv و یا avi رو باز کنم مدیاپلیر کلا از سیستم خارج میشه .

دارا جهان ندارد*سارا زبان ندارد*بابا ستاره ای در*هفت آسمان ندارد*کارون ز چشمه خشکید* البرز لب
فرو بست*حتا دل دماوند*آتش فشان ندارد*دیو سیاه دربند*آسان رهید و بگریخت*رستم در این هیاهو*
گرز گران ندارد*روز وداع خورشید*زاینده رود خشکید* زیرا دل سپاهان*نقش جهان ندارد*بر نام پارس
دریا* نامی دگر نهادند*گویی که آرش ما* تیر و کمان ندارد*دریای مازنی ها*بر کام دیگران شد*نادر! ز
خاک برخیز* میهن جوان ندارد* دارا ! کجای کاری* دزدان سرزمینت* بر بیستون نویسند*دارا جهان ندارد*
آییم به دادخواهی* فریادمان بلند است *اما چه سود* اینجا نوشیروان ندارد*سرخ و سپید و سبز است *این
بیرق کیانی*اما صد آه و افسوس* شیر ژیان ندارد* کوآن حکیم توسی* شهنامه ای سراید* شاید که شاعر ما* دیگر بیان ندارد* هرگز نخواب کوروش* ای مهرآریایی*بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد ...
!

AhmAD ProGre$sive AhmAD ProGre$sive آنلاین نیست.
(AhmadrezaJoon سابق)
امتیاز: 47,120, درجه: 67 امتیاز: 47,120, درجه: 67 امتیاز: 47,120, درجه: 67
درجه بالاتر: 13%, 1,230 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 13% درجه بالاتر: 13% درجه بالاتر: 13%
فعالیت: 0.0%
فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0%

تاپیک ها: 86
SonyEricsson-W902
Kaspersky Firefox Windows-XP IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-128 Kb/S

سپاس ها: 973
سپاس شده 2,487 بار در 807 پست
مطالب وبلاگ: 1

6 December 2009

به نظر من، از همون اول رجیستری شما اشکال پیدا کرده بوده و با حذف اون دو تا key از رجیستری، مشکلتون خیلی حل نشده!!
نرم افزار Registry Winner رو برای ترمیم رجیستری امتحان کنید. شاید عمل کنه. در ضمن، نرم افزار K-lit Mega Codec Pack هم معمولا همه ی فایل های ویدئویی رو باز می کنه و مشکلی در باز کردن نداره! می تونید اون رو هم امتحان کنید.
اگه مشکلتون حل نشد، باید صبر کنیم و ببینیم بقیه چه نظری دارند.

لینک دانلود Registry Winner با حجم 2.78 مگابایت:
http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Fi...acked_2781.exe
رمز عبور:

www.freedanload.com

لینک دانلود K-lit Mega Codec pack با حجم حدود 19 مگابایت:
http://files.9down.com:8080/klmcodec500.rar
رمز عبور:
www.eyran.net

I will never come back again
and
this is how it ends

Maybe I'll come only for asking questions or requesting sth
But I won't answer anything
and
make any topics

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از AhmAD ProGre$sive تشکر کرده اند:
Kasra (7 December 2009), TIA (7 December 2009)

TIA TIA آنلاین نیست.

7 December 2009

سلام احمدرضاجان

آقا بالاخره مشکل سیستم رو حل کردم
البته با کمک و راهنایی شما.

من ابتدا Registry Winner رو دانلود کردم ( البته من یه نرم افزار بهینه ساز دیگه داشتم بنام : Advanced SystemCare که متاسفانه به خاطر اتمام زمان استفاده از آن که یکسال بود نتونستم ازش استفاده کنم )
و سیستم رو اسکن کردم . البته با اسکن سیستم اشکالات رجیستری زیادی برطرف شد ، ولی مشکل اصلی همچنان مثل خوره رفته بود تو اعصابم و کلافم کرده بود .
میخواستم که ویندوز رو فرمت کنم ، قبل از فرمت ویندوز گفتم از نرم افزار K-lit Mega Codec pack که شما معرفی کرده بودید استفاده کنم.
بلافاصله نرم افزار مربوطه رو دانلود کردم ولی متاسفانه فایل مربوطه باز نشد و کلا حذفش کردم.

البته من آرشیو کاملی از پلیرهای معروف رو تو سیستمم دارم حتی فایل ستاپ نرم افزار K-lit Mega Codec pack رو توسیستمم داشتم ( البته ورژن K-Lite Codec Packs 4.7.0 Full که از لینک زیر دانلودش کرده بودم : http://www.p30download.com/archives/...ack_mega_full/ ) ولی نمیدونم چرا قبلا نصبش نکرده بودم .
من در حین نصب این نرم افزار متوجه شدم که حدودا 7 الی 8 key تو رجیستری اضافه شده که نرم افزار بصورت هوشمند البته با تایید کاربر اونا رو حذف کرد و با نصب کدک های جدید مشکل سیستمم حل شد.

قابل توجه دوستانی که میخوان ورژن جدید این نرم افزار رو دانلود کنند میتونند از آدرس زیر استفاده کنند:

http://www.p30download.com/archives/...odec_pack_500/

AhmadrezaJoon بازم ازت ممنونم که افتخار دادید و راهنمایی نمودید

!

ویرایش توسط 7 December 2009 : TIA در ساعت 04:22 PM.

پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
فایلهای, نشدن, ویدئویی, باز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش