صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
اضافه کردن بدون درد زبان فارسی به گوشی های ویندوز موبایل

hamid reza hamid reza آنلاین نیست.
امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79
درجه بالاتر: 3%, 1,557 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3%
فعالیت: 0.3%
فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 1262
Nokia-N97
BitDefender Firefox Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-2 Mb/S

سپاس ها: 1,514
سپاس شده 6,614 بار در 2,020 پست
مطالب وبلاگ: 185

ویترین جایزه ها

hamid reza به MSN ارسال پیام hamid reza به Yahoo ارسال پیام

6 December 2009

متاسفانه یکی از مشکلات همیشگی ما ایرانی ها در همه زمینه های آی تی عدم سازگاری جنبه های مختلف این بخش با زبان فارسی است . البته خوشبختانه همیشه آسان یا سخت ، راه حل هایی برای این مشکل پیدا می شود .
اگر با تعویض رام گوشی های ویندوز موبایل آشنا باشید می دانید که برای تغییر زبان در این سیستم عامل باید رام مربوط به آن زبان را نصب کرد و مثل گوشی های سیمبین یا جاوا نمی توان بطور آنی و در منوی مربوط زبان سیستم عامل را تعویض کرد . ( رام به زبان ساده به نوع ویندوز پاکت پی سی ها گفته می شود )

اما نکته اینجاست که طبق معمول رام فارسی برای ویندوز موبایل تا به حال نوشته نشده و بنابرین در حالت عادی از پشتیبانی زبان فارسی خبری نیست و بطور مثال sms های فارسی یا مرورگرهای این سیستم عامل حروف فارسی را در هم نشان می دهند . اما باز هم طبق معمول ! دوستان عرب مان در این زمینه از ما جلو زده و با نوشتن برنامه های مختلف موفق شده اند که زبانشان را بدون تغییر رام به ویندوز موبایل اضافه کنند که خوشبختانه به کمک همین برنامه ها و کمی تغییر می توان زبان فارسی را هم به گوشی های ویندوز اضافه کرد.

البته با این روش خبری از فارسی شدن منوهای سیستم عامل نیست و تنها پشتیبانی از زبان فارسی به قسمت های مختلف گوشی مثل sms ، مرورگر و کلاً همه برنامه هایی که با متن سر و کار دارند اضافه می شود ( البته به شخصه فارسی شدن منوها با آن ترجمه افتضاحشان در گوشی های نوکیا و سونی اریکسون را کاری بسیار ناجوانمردانه و بقول دوستان خز ! می دانم )
در حال حاضر تقریباً 99 درصد گوشی های ویندوز داخل بازار از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنند . برای اضافه کردن زبان فارسی به این نسخه از ویندوز موبایل و همچنین نسخه 6.5 آن ( اگر توانسته اید گوشیتان را به این نسخه ارتقا دهید ) طبق روش زیر عمل کنید :
. ابتدا فایل Wm6.1(6.5) Persian Enabler by SinaView.com.cab را از اینجا دانلود کرده و در گوشی کپی کنید.
. این فایل را اجرا و بعد از مراحل نصب ، گوشی را ریست کنید (برنامه را حتماً در حافظه داخلی گوشی نصب کنید )
. بعد از ریست گوشی سیستم با زبان عربی بالا می آید و تمام منوهای آن عربی هستند . برای رفع این مشکل از ابدا ( همان منوی استارت ) به setting و سپس النظام رفته و روی آیکون دعم تعدد اللغات کلیک کنید .
. در منوی البلد ، العربیه را به فارسی ( ایران ) تغییر داده و در قسمت التحکم گزینه لغه واجهه التطبیق العربیه را به English with Arabic Enabled تغییر داده و دوباره گوشی را ریست کنید .
. بعد از اینکه سیستم دوباره بالا آمد همه منو های عربی به حالت اولیه برگشته اند اما امکان دارد صفحه کلید شما هنوز عربی باشد . برای فارسی کردن صفحه کلید مسیر start>setting>system>Multilingual support را طی کرده و در قسمت country ایران ( فارسی ) را انتخاب کرده و در قسمت English with Arabic Enabled ، Control را انتخاب و بار دیگر سیستم را ریست کنید.
به این ترتیب در تمام برنامه های متنی مثل sms ، opera mobile , pocket IE و حتی منوی sms رابط TouchFlo گوشی های HTC ، متون فارسی به درستی نشان داده خواهد شد .
-
اما اگر گوشیتان قدیمی تر است و از نسخه های 6 به پایین ویندوز موبایل استفاده می کند ، روش کار برای شما به شرح زیر است :
. ابتدا فایل Wm 6 Persian Enabler by SinaView.com.zip را از اینجا دانلود و از حالت فشره خارج کنید . سه فایل cab داخل فولدر برنامه هست که به ترتیب باید آن ها را در حافظه داخلی گوشی نصب کنید.
. اول arabizer.cab را نصب کنید . در این هنگام برنامه درخواست ریست گوشی را می کند . آن را کنسل کرده ، فایل Arabic Reader.cab را نصب و بعد دستگاه را ریست کنید .
. در مرحله آخر فایل Farsi Keyboard.cab را نصب کرده و مجدداً گوشی را ریست کنید.
. بعد از ریست گوشی Arabizer نصب شده ، اما سه کار دیگر طبق آدرس های زیر باقی مانده است.
1- Start—>Programs—>IMAGiNET Folder—>Enable Arabizer now
2- Start—>Programs—>Imaginet Folder—>Arabic Regional Option—>Control Tab—>Unmark Disable Arabizer—>OK
3- Start—>Setting—>Input—>Select Arabic Keyboard—>Select Options—>Select Farsi—>Ok

سینا ویو

در صورت مشکل در فایل های پیوست من پیغام بزارین ...

ویرایش توسط 7 December 2009 : hamid reza در ساعت 10:55 PM.

5 کاربر ذیل به علت این پست مفید از hamid reza تشکر کرده اند:
fara. (11 December 2009), goblet of fire (11 December 2009), Kasra (8 December 2009), Mojtaba118 (11 December 2009), vahid_y_1384 (3 April 2010)

goblet of fire goblet of fire آنلاین نیست.
امتیاز: 12,866, درجه: 34 امتیاز: 12,866, درجه: 34 امتیاز: 12,866, درجه: 34
درجه بالاتر: 31%, 484 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 31% درجه بالاتر: 31% درجه بالاتر: 31%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 83
HTC-Touch-Pro2
NOD32 Internet-Explorer Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-512 Kb/S

سپاس ها: 1,121
سپاس شده 440 بار در 174 پست
مطالب وبلاگ: 1

7 December 2009

دوست عزیز

من این برنامه را خواستم نصب کنم ولی اشتباهی به جای disagree، agree را زدم!
حالا هم هرچه می خواهم نصب کنم قبول نمی کنه!
به دادم برسید....

Oh, mamma don't die...

من خیال دارم که تا ابد زندگی کنم... تا حالا که به هدفم رسیده ام.

از لینک بالا عضو شید تا 5 گلد بگیرید!

!Help Me, Please

hamid reza hamid reza آنلاین نیست.
امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79 امتیاز: 64,893, درجه: 79
درجه بالاتر: 3%, 1,557 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3% درجه بالاتر: 3%
فعالیت: 0.3%
فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3%

تاپیک ها: 1262
Nokia-N97
BitDefender Firefox Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-2 Mb/S

سپاس ها: 1,514
سپاس شده 6,614 بار در 2,020 پست
مطالب وبلاگ: 185

ویترین جایزه ها

hamid reza به MSN ارسال پیام hamid reza به Yahoo ارسال پیام

8 December 2009

عجیبه!

چطور قبول نمیکنه دفعه بعدش؟

چه اروری میده؟ اگه عکسش هم بزارین که بهتر میشه راهنمایی کرد...

در صورت مشکل در فایل های پیوست من پیغام بزارین ...

کاربر ذیل به علت این پست مفید از hamid reza تشکر کرده است:
fara. (11 December 2009)

TIA TIA آنلاین نیست.
امتیاز: 1,686, درجه: 11 امتیاز: 1,686, درجه: 11 امتیاز: 1,686, درجه: 11
درجه بالاتر: 46%, 164 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 46% درجه بالاتر: 46% درجه بالاتر: 46%

تاپیک ها: 3

سپاس ها: 11
سپاس شده 14 بار در 11 پست

10 December 2009

سلام دوست عزیز

اگه گوشی ( Nokia 7610 ) یه بدبخت مثل من فرمت cab رو نشناسه چکار باید کرد؟

البته یه N95 دارم که زبان فارسی روش نصب شده.

دارا جهان ندارد*سارا زبان ندارد*بابا ستاره ای در*هفت آسمان ندارد*کارون ز چشمه خشکید* البرز لب
فرو بست*حتا دل دماوند*آتش فشان ندارد*دیو سیاه دربند*آسان رهید و بگریخت*رستم در این هیاهو*
گرز گران ندارد*روز وداع خورشید*زاینده رود خشکید* زیرا دل سپاهان*نقش جهان ندارد*بر نام پارس
دریا* نامی دگر نهادند*گویی که آرش ما* تیر و کمان ندارد*دریای مازنی ها*بر کام دیگران شد*نادر! ز
خاک برخیز* میهن جوان ندارد* دارا ! کجای کاری* دزدان سرزمینت* بر بیستون نویسند*دارا جهان ندارد*
آییم به دادخواهی* فریادمان بلند است *اما چه سود* اینجا نوشیروان ندارد*سرخ و سپید و سبز است *این
بیرق کیانی*اما صد آه و افسوس* شیر ژیان ندارد* کوآن حکیم توسی* شهنامه ای سراید* شاید که شاعر ما* دیگر بیان ندارد* هرگز نخواب کوروش* ای مهرآریایی*بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد ...
!

HTC-Touch-Pro2
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-512 Kb/S

11 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid reza نمایش پست ها
عجیبه!

چطور قبول نمیکنه دفعه بعدش؟

چه اروری میده؟ اگه عکسش هم بزارین که بهتر میشه راهنمایی کرد...
Installation of Wm6.1(6.5) Persian Enabler by SinaView.com.Cab was unsuccessful.

چه جوری میشه از صفحه عکس گرفت؟

Oh, mamma don't die...

!Help Me, Please

TIA TIA آنلاین نیست.

11 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط goblet of fire نمایش پست ها
Installation of Wm6.1(6.5) Persian Enabler by SinaView.com.Cab was unsuccessful.

چه جوری میشه از صفحه عکس گرفت؟
خب اینکه خیلی راحته داداش من!

به وسیله ی نرم افزار screen capture شما می توانید از صفحه ی نمایشگر خود عکس تهیه نمایید نکته ی جالب این نرم افزار این است که شما می توانید به وسیله ی تنظیم تایمر به صورت اتوماتیک و در زمان دلخواه عکس تهیه نمایید این نرم افزار بر روي گوشي هاي سيمبيان ويرايش 9 قابل نصب می باشد .(سري 60 ویرایش3 )

حجم فایل : 115 کیلوبایت

اینم لینک دانلودش:

http://www.uplod.ir/download.php?file=294769

نکته :فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند های Zip یا Rar میباشد . لذا بعد از دریافت فایل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید .

منبع : www.p30well.com

دارا جهان ندارد*سارا زبان ندارد*بابا ستاره ای در*هفت آسمان ندارد*کارون ز چشمه خشکید* البرز لب
فرو بست*حتا دل دماوند*آتش فشان ندارد*دیو سیاه دربند*آسان رهید و بگریخت*رستم در این هیاهو*
گرز گران ندارد*روز وداع خورشید*زاینده رود خشکید* زیرا دل سپاهان*نقش جهان ندارد*بر نام پارس
دریا* نامی دگر نهادند*گویی که آرش ما* تیر و کمان ندارد*دریای مازنی ها*بر کام دیگران شد*نادر! ز
خاک برخیز* میهن جوان ندارد* دارا ! کجای کاری* دزدان سرزمینت* بر بیستون نویسند*دارا جهان ندارد*
آییم به دادخواهی* فریادمان بلند است *اما چه سود* اینجا نوشیروان ندارد*سرخ و سپید و سبز است *این
بیرق کیانی*اما صد آه و افسوس* شیر ژیان ندارد* کوآن حکیم توسی* شهنامه ای سراید* شاید که شاعر ما* دیگر بیان ندارد* هرگز نخواب کوروش* ای مهرآریایی*بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد ...
!

ویرایش توسط 11 December 2009 : TIA در ساعت 05:51 PM.

کاربر ذیل به علت این پست مفید از TIA تشکر کرده است:
goblet of fire (11 December 2009)

HTC-Touch-Pro2
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-512 Kb/S

11 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط TIA نمایش پست ها
خب اینکه خیلی راحته داداش من!

به وسیله ی نرم افزار screen capture شما می توانید از صفحه ی نمایشگر خود عکس تهیه نمایید نکته ی جالب این نرم افزار این است که شما می توانید به وسیله ی تنظیم تایمر به صورت اتوماتیک و در زمان دلخواه عکس تهیه نمایید این نرم افزار بر روي گوشي هاي سيمبيان ويرايش 9 قابل نصب می باشد .(سري 60 ورون 3 )

حجم فایل : 115 کیلوبایت

اینم لینک دانلودش:

http://www.uplod.ir/download.php?file=294769

نکته :فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند های Zip یا Rar میباشد . لذا بعد از دریافت فایل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید .

منبع : www.p30well.com
داداش من، گل من.

فکر کنم شما هنوز متوجه نشدید که این تاپیک برای ویندوز موبایل (pocket pc) هست! و نه سیمبیان!

ویندوز موبایل فرمت Cab را پشتیبانی می نکه و نه sis

بر عکس همین موضوع هم برای نوکیا صدق می کنه!

Oh, mamma don't die...

!Help Me, Please

کاربر ذیل به علت این پست مفید از goblet of fire تشکر کرده است:
TIA (11 December 2009)

TIA TIA آنلاین نیست.

11 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط goblet of fire نمایش پست ها
داداش من، گل من.

فکر کنم شما هنوز متوجه نشدید که این تاپیک برای ویندوز موبایل (pocket pc) هست! و نه سیمبیان!

ویندوز موبایل فرمت Cab را پشتیبانی می نکه و نه sis

بر عکس همین موضوع هم برای نوکیا صدق می کنه!
حالا چرا میزنی داداشی؟

از بابت یادآوری بجای شما سپاسگذارم

گفته بودید که چه جوری میشه از صفحه عکس گرفت؟

نرم افزار Capture Screen Utility برای عکس گرفتن از صفحه پاکت پي سي به کار میره.

با این نرم افزار ویندوز موبایل براحتی میتوانید با تنظیم زمان تاخیر Screenshot اسکرین شات هایی را با رزولوشن 240x320 پیکسل از گوشي خود بگیرید.

این نرم افزار موبایل را به راحتی میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.
http://my1zarb.gigfa.com/?i=20091211063539103800.zip

منبع : takmob

!

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از TIA تشکر کرده اند:
goblet of fire (11 December 2009), mc_laren3c (27 February 2010)

HTC-Touch-Pro2
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-512 Kb/S

11 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط TIA نمایش پست ها
حالا چرا میزنی داداشی؟

از بابت یادآوری بجای شما سپاسگذارم

گفته بودید که چه جوری میشه از صفحه عکس گرفت؟

نرم افزار Capture Screen Utility برای عکس گرفتن از صفحه پاکت پي سي به کار میره.

با این نرم افزار ویندوز موبایل براحتی میتوانید با تنظیم زمان تاخیر Screenshot اسکرین شات هایی را با رزولوشن 240x320 پیکسل از گوشي خود بگیرید.

این نرم افزار موبایل را به راحتی میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.
http://my1zarb.gigfa.com/?i=20091211063539103800.zip

منبع : takmob
من غلط بکنم!
بشکنه دستم!

ممنون، از برنامه ات . خیلی به کارم میاد.

بازم ببخشید، من قصد و منظور بدی نداشتم

Oh, mamma don't die...

!Help Me, Please

کاربر ذیل به علت این پست مفید از goblet of fire تشکر کرده است:
mc_laren3c (27 February 2010)

mohamad javad mohamad javad آنلاین نیست.
امتیاز: 11,425, درجه: 32 امتیاز: 11,425, درجه: 32 امتیاز: 11,425, درجه: 32
درجه بالاتر: 25%, 525 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 25% درجه بالاتر: 25% درجه بالاتر: 25%
فعالیت: 0.0%
فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0% فعالیت: 0.0%

تاپیک ها: 142
Nokia-N95-8GB
Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-1 Mb/S

سپاس ها: 456
سپاس شده 391 بار در 215 پست
mohamad javad به Yahoo ارسال پیام

11 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid reza نمایش پست ها
متاسفانه یکی از مشکلات همیشگی ما ایرانی ها در همه زمینه های آی تی عدم سازگاری جنبه های مختلف این بخش با زبان فارسی است . البته خوشبختانه همیشه آسان یا سخت ، راه حل هایی برای این مشکل پیدا می شود .
اگر با تعویض رام گوشی های ویندوز موبایل آشنا باشید می دانید که برای تغییر زبان در این سیستم عامل باید رام مربوط به آن زبان را نصب کرد و مثل گوشی های سیمبین یا جاوا نمی توان بطور آنی و در منوی مربوط زبان سیستم عامل را تعویض کرد . ( رام به زبان ساده به نوع ویندوز پاکت پی سی ها گفته می شود )

اما نکته اینجاست که طبق معمول رام فارسی برای ویندوز موبایل تا به حال نوشته نشده و بنابرین در حالت عادی از پشتیبانی زبان فارسی خبری نیست و بطور مثال sms های فارسی یا مرورگرهای این سیستم عامل حروف فارسی را در هم نشان می دهند . اما باز هم طبق معمول ! دوستان عرب مان در این زمینه از ما جلو زده و با نوشتن برنامه های مختلف موفق شده اند که زبانشان را بدون تغییر رام به ویندوز موبایل اضافه کنند که خوشبختانه به کمک همین برنامه ها و کمی تغییر می توان زبان فارسی را هم به گوشی های ویندوز اضافه کرد.

البته با این روش خبری از فارسی شدن منوهای سیستم عامل نیست و تنها پشتیبانی از زبان فارسی به قسمت های مختلف گوشی مثل sms ، مرورگر و کلاً همه برنامه هایی که با متن سر و کار دارند اضافه می شود ( البته به شخصه فارسی شدن منوها با آن ترجمه افتضاحشان در گوشی های نوکیا و سونی اریکسون را کاری بسیار ناجوانمردانه و بقول دوستان خز ! می دانم )
در حال حاضر تقریباً 99 درصد گوشی های ویندوز داخل بازار از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنند . برای اضافه کردن زبان فارسی به این نسخه از ویندوز موبایل و همچنین نسخه 6.5 آن ( اگر توانسته اید گوشیتان را به این نسخه ارتقا دهید ) طبق روش زیر عمل کنید :
. ابتدا فایل wm6.1(6.5) persian enabler by sinaview.com.cab را از اینجا دانلود کرده و در گوشی کپی کنید.
. این فایل را اجرا و بعد از مراحل نصب ، گوشی را ریست کنید (برنامه را حتماً در حافظه داخلی گوشی نصب کنید )
. بعد از ریست گوشی سیستم با زبان عربی بالا می آید و تمام منوهای آن عربی هستند . برای رفع این مشکل از ابدا ( همان منوی استارت ) به setting و سپس النظام رفته و روی آیکون دعم تعدد اللغات کلیک کنید .
. در منوی البلد ، العربیه را به فارسی ( ایران ) تغییر داده و در قسمت التحکم گزینه لغه واجهه التطبیق العربیه را به english with arabic enabled تغییر داده و دوباره گوشی را ریست کنید .
. بعد از اینکه سیستم دوباره بالا آمد همه منو های عربی به حالت اولیه برگشته اند اما امکان دارد صفحه کلید شما هنوز عربی باشد . برای فارسی کردن صفحه کلید مسیر start>setting>system>multilingual support را طی کرده و در قسمت country ایران ( فارسی ) را انتخاب کرده و در قسمت english with arabic enabled ، control را انتخاب و بار دیگر سیستم را ریست کنید.
به این ترتیب در تمام برنامه های متنی مثل sms ، opera mobile , pocket ie و حتی منوی sms رابط touchflo گوشی های htc ، متون فارسی به درستی نشان داده خواهد شد .
-
اما اگر گوشیتان قدیمی تر است و از نسخه های 6 به پایین ویندوز موبایل استفاده می کند ، روش کار برای شما به شرح زیر است :
. ابتدا فایل wm 6 persian enabler by sinaview.com.zip را از اینجا دانلود و از حالت فشره خارج کنید . سه فایل cab داخل فولدر برنامه هست که به ترتیب باید آن ها را در حافظه داخلی گوشی نصب کنید.
. اول arabizer.cab را نصب کنید . در این هنگام برنامه درخواست ریست گوشی را می کند . آن را کنسل کرده ، فایل arabic reader.cab را نصب و بعد دستگاه را ریست کنید .
. در مرحله آخر فایل farsi keyboard.cab را نصب کرده و مجدداً گوشی را ریست کنید.
. بعد از ریست گوشی arabizer نصب شده ، اما سه کار دیگر طبق آدرس های زیر باقی مانده است.
1- start—>programs—>imaginet folder—>enable arabizer now
2- start—>programs—>imaginet folder—>arabic regional option—>control tab—>unmark disable arabizer—>ok
3- start—>setting—>input—>select arabic keyboard—>select options—>select farsi—>ok

سینا ویو

شما بهتر نیست فایل های مورد نظر تو سایت ضمیمه کنی؟

چون من هر چی تلاش کردم نتونستم دانلود کنم؟

درضمن یه سوال؟
گوشی ان 95 8گیگ رو میشه به این روش فارسی کرد؟منظور شما از گوشی های ویندوز چه نوع گوشی هایی هستند؟
ممنون

کاربر ذیل به علت این پست مفید از mohamad javad تشکر کرده است:
mc_laren3c (27 February 2010)
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
فارسی, موبایل, های, ویندوز, کردن, گوشی, اضافه, به, بدون, درد, زبان

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش