صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

$danger$ $danger$ آنلاین نیست.
(aryan zeyrani سابق)
امتیاز: 5,786, درجه: 22 امتیاز: 5,786, درجه: 22 امتیاز: 5,786, درجه: 22
درجه بالاتر: 48%, 264 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 48% درجه بالاتر: 48% درجه بالاتر: 48%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 41
Apple-iPhone-4
NOD32 Safari Mac IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-1 Mb/S

سپاس ها: 134
سپاس شده 220 بار در 113 پست
$danger$ به Yahoo ارسال پیام

6 December 2009

سلام خدمت دوستان
ضمن تبریک عید بر همه ی ترفندستانیها
1. خواهشا به موضوع درست توجه کنید چون خودم میدونم 3جی اس مسلما بهتر از 3جی هست
2.حالا بریم سر اصل مطلب سوالهام اینه که اولا در 3جی کیبورد مجازی قابل افقی شدن هست =====بعدشم اینکه آیا قیمت 3جی اس که الان 950 هزار تومان هست اونم با 32 گیگ حافظه تا بهمن ماه به 800 هزار تومن میرسه چون تا 800 تومن بیشتر نمیخوام بشه کلا میخوام بدونم که الان 3جی اس که با این قیمت هست 3جی که 690 هزار تومنه صرف میکنه 3جی بخرم چون مطمئنم که پشیمون میشم یا مثلا حدسی بگید که چند ماه طول میکشه که قیمت به 800 هزار تومن برسه من این حرف رو میزنم چون مطمئنم قیمتش پایین میاد آخه هفته ی پیش 3جی اس 32 گیگ رو زنگ زدم پرسیدم یارو گفت 1 میلیون و 50 هزار تومن و 3جی 750 هزار تومن ولی دیشب که زنگ زدم گفت 3جی اس 950 هزار تومن و 3جی 690 هزار تومن حالا شما قضاوت کنید
3. هرکی هر چی از نشانه های اصلی و آنلاک بودن آیفون میدونه بگه خواهشا آدرس سایت ندید چون تک تک سایتهای مرتبط رو دیدم آخه مشکلم اینه که توی هر کدوم از این سایتها رفتم آدمو گیج میکنند هر کی یه حرف میزنه به خصوص انجمن آیفون که توش مثلا درباره ی آنلاکی هر کی یه حرف زده اونایی که آیفون دارید خواهشا کمک کنید یه روش 100 درصدی بگید لا اقل یه چیزی بگید جواب بده

راستی این سوال رو فراموش کرده بودم که بلوتوث آیفون با اون برنامه که کسری جان بصورت ترفند معرفی کردن 100 درصد جواب میده یا فقط برای فایلهای خاص هست
لینکشم اینه:http://www.tarfandestan.com/1388/01/...in-iphone.html ازتون متشکرم و هر سوالی رو میتونید جواب بدید

نبوغ يعني يك درصد الهام گرفتن و نودونه درصد عرق ريختن . توماس اديسون

parkor

کاربر ذیل به علت این پست مفید از $danger$ تشکر کرده است:
Araz (6 December 2009)

H.Trst H.Trst آنلاین نیست.
امتیاز: 69,964, درجه: 82 امتیاز: 69,964, درجه: 82 امتیاز: 69,964, درجه: 82
درجه بالاتر: 13%, 1,486 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 13% درجه بالاتر: 13% درجه بالاتر: 13%
فعالیت: 0.3%
فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3% فعالیت: 0.3%

تاپیک ها: 706

سپاس ها: 1,242
سپاس شده 6,704 بار در 2,173 پست
مطالب وبلاگ: 19
H.Trst به Yahoo ارسال پیام

6 December 2009

$danger$ عزیز
1- در مورد کیبورد : بله 3G کیبوردش افقی هم میشه.
2- در مورد قیمت : دوست عزیز به نظر من اینجا شما یک اشتباهی کردید ، اونهم اینه که شما 3GS : 32GB رو با 3G : 16GB مقایسه می کنید در صورتی که باید هر دو مدل 16GB باشه و مقایسه کنید. البته این نظر شخصی من هستش. و ضمنا در مورد اینکه آیا قیمت ها تا بهمن ماه چقدر تغییر می کنه اصلا قابل پیش بینی نیست و نمیشه حدسی زد که به واقعیت نزدیک باشه. پس تا اون زمان باید صبر کنید.
3- در مورد انلاک فکتوری بودن یا نبودن : در این مورد من اطلاعات دقیقی ندارم و چون می گی که لینک ندم من هم لینکی به شما معرفی نمی کنم
4- در مورد بلوتوث : در مورد بلوتوث هم باید بگم که به صورت 100% کار نمی کنه و در بعضی مواقع که شما دارید فایل و یا هر چیز دیگه ای رو دریافت می کنید تا چند درصد می ره و بعد دریافت قطع می شه. البته این تجربه من هستش و نمی دونم که دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند یا نه. اما به هر حال بدون مشکل نیست

و در آخر هم پیشنهاد می کنم که قبل از خرید حتما تحقیقات کاملی انجام بده و گوشی های دیگه رو هم ببین و مقایسه کن.
مثلا اگر من شخصا بخوام که الان یک گوشی بگیرم بدون شک HTC HD2 رو انتخاب می کنم. که می تونی توی سایت های مختلف مشخصات گوشی رو ببینی و با گوشی های دیگه مقایسه کنی. اما شاید فردا نظرم عوض بشه و 1200 بخرم

بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است :
« کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم . بزرگتر که شدم متوجه شدم
دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم . بعد ها دنیا را هم بزرگ
دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم . در سالخوردگی تصمیم گرفتم
خانواده ام را متحول کنم . اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که
اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم ، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم

5 کاربر ذیل به علت این پست مفید از H.Trst تشکر کرده اند:
$danger$ (6 December 2009), goblet of fire (7 December 2009), hamid reza (6 December 2009), Kasra (7 December 2009), lord mysterious (6 December 2009)

lord mysterious lord mysterious آنلاین نیست.
امتیاز: 26,265, درجه: 49 امتیاز: 26,265, درجه: 49 امتیاز: 26,265, درجه: 49
درجه بالاتر: 72%, 285 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72% درجه بالاتر: 72%
فعالیت: 0.2%
فعالیت: 0.2% فعالیت: 0.2% فعالیت: 0.2%

تاپیک ها: 49
HTC-Google-Nexus-One
Kaspersky Firefox Windows-Vista IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

سپاس ها: 2,736
سپاس شده 2,250 بار در 909 پست

ویترین جایزه ها

lord mysterious به Yahoo ارسال پیام

6 December 2009

$danger$ عزیز در مورد سوالاتتون باید عرض کنم که اولا قیمت 32 گیگ هیچ وقت به اونی که شما میخواین حتی نزدیک هم نمیشه مگر تا 9 ماه دیگه که مدل جدید بیاد چون الان قیمتش مثلا توی استرالیا حدود 850 و توی ایتالیا حدود 880 تومنه(با مالیات) که این باعث میشه خیمتش خیلی کم نشه البته اگه از امریکا براتون بیارن از همه جا ارزونتر تموم میشه ولی خب گوشیتون لاکه که و بازم اون حدود 750 میشه که تا برسه ایران میره بالا
یه چیزی هم که میشه گفت اینخه که 3gs سری جدید به خوبی جیلبریک نمیشه و بهد از هر بار ریست با خاموش و روشن کردن باید اونو به بلک رین وصل کنین تا ار حالت ریکاوری بیاد بیرون
پی با این وجود و این بودجه ای که دارین من 3g رو پیشنهاد میکنم هرچند مطمئنم که بعد از مدتی هوس 3gs میکنین چون با نصب برنامه های زیاد مخصوصا سیستمی و تم گوشی دچار کندی میشه
در مورد کیبورد هم اگه به ورژن 3 یا بالاتر ریستور کنین میتونین از حالت افقی هم لذت ببرین

اصلی ترین نشانه برای دیدن انلاک فکتوری بودن همون دیدن پارت نامبره که اگه خواستین میگردم براتون جدولش رو پیدا میکنم ولی همین رو بگم که بیشتر از همه zp/a و ta/a توی ایرانه و مطمئن باشین که اینها آنلاک فکتوری هستند
خب نشونه های دیگری هم هست مثلا نبودم cydia یا icy یا اگه بودم Ultrasn0w یا blacksn0w نصب نباشه
خب یه مورد دیگه هم که مربوط به سیم انلاکه (یعنی گوشی باز شده و یه کیت توش قرار دادن) اینه که وقتی شبکه رو سرچ میکنی در این حالت فقط همون شبکه که استفاده میکنین میاد و شبکه های دیگه رو نشون نمیده

ولی بهترین کار اینه که توی فاکتور حتما قید کنید با شرط انلاک فکتوری بودن(حتما انلاک فکتوری و انلاک تنها نباشه) و اگه طرف آیتونز داشت گوشی رو ریستور کنید و ببینید با ایتونز و سیمکارت شما انلاک میشه

در مورد بلوتوث هم فقط 3g تا حدودی بلوتوث داره و خیلی هم خوب کار نمیکنه ولی قراره برنامش بیاد و هی این ماه و ماه بعد میکنه

5 کاربر ذیل به علت این پست مفید از lord mysterious تشکر کرده اند:
$danger$ (6 December 2009), farbd56 (2 March 2010), H.Trst (7 December 2009), hamid reza (6 December 2009), Kasra (7 December 2009)

Araz Araz آنلاین نیست.

تاپیک ها: 23
Nokia-5310
NOD32 Opera Windows-7

سپاس ها: 333
سپاس شده 576 بار در 206 پست
مطالب وبلاگ: 60

6 December 2009

من تجربه ای در مورد iPhone نداشتم ولی جهت اطلاع قیمت iPhone 3GS در بازارهای جهانی 249 دلار هست.

برف

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از Araz تشکر کرده اند:
$danger$ (6 December 2009), hamid reza (6 December 2009)

HTC-Google-Nexus-One
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

ویترین جایزه ها

6 December 2009

جهت اطلاع آراز عزیزمون باید بگم حرف ایشون درسته ولی همراهش یه قرارداد میبندن که تا پایان قرار داد برات حدودا 900 دلار و بیشتر بنا به نوع قراردادت با مخابراتی که ازش خریدی تموم میشه

3 کاربر ذیل به علت این پست مفید از lord mysterious تشکر کرده اند:
$danger$ (6 December 2009), azadbaba (14 May 2010), Kasra (7 December 2009)

(aryan zeyrani سابق)

Apple-iPhone-4
NOD32 Safari Mac IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-1 Mb/S

6 December 2009

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord mysterious نمایش پست ها
$danger$ عزیز در مورد سوالاتتون باید عرض کنم که اولا قیمت 32 گیگ هیچ وقت به اونی که شما میخواین حتی نزدیک هم نمیشه مگر تا 9 ماه دیگه که مدل جدید بیاد چون الان قیمتش مثلا توی استرالیا حدود 850 و توی ایتالیا حدود 880 تومنه(با مالیات) که این باعث میشه خیمتش خیلی کم نشه البته اگه از امریکا براتون بیارن از همه جا ارزونتر تموم میشه ولی خب گوشیتون لاکه که و بازم اون حدود 750 میشه که تا برسه ایران میره بالا
یه چیزی هم که میشه گفت اینخه که 3gs سری جدید به خوبی جیلبریک نمیشه و بهد از هر بار ریست با خاموش و روشن کردن باید اونو به بلک رین وصل کنین تا ار حالت ریکاوری بیاد بیرون
پی با این وجود و این بودجه ای که دارین من 3g رو پیشنهاد میکنم هرچند مطمئنم که بعد از مدتی هوس 3gs میکنین چون با نصب برنامه های زیاد مخصوصا سیستمی و تم گوشی دچار کندی میشه
در مورد کیبورد هم اگه به ورژن 3 یا بالاتر ریستور کنین میتونین از حالت افقی هم لذت ببرین

اصلی ترین نشانه برای دیدن انلاک فکتوری بودن همون دیدن پارت نامبره که اگه خواستین میگردم براتون جدولش رو پیدا میکنم ولی همین رو بگم که بیشتر از همه zp/a و ta/a توی ایرانه و مطمئن باشین که اینها آنلاک فکتوری هستند
خب نشونه های دیگری هم هست مثلا نبودم cydia یا icy یا اگه بودم ultrasn0w یا blacksn0w نصب نباشه
خب یه مورد دیگه هم که مربوط به سیم انلاکه (یعنی گوشی باز شده و یه کیت توش قرار دادن) اینه که وقتی شبکه رو سرچ میکنی در این حالت فقط همون شبکه که استفاده میکنین میاد و شبکه های دیگه رو نشون نمیده

ولی بهترین کار اینه که توی فاکتور حتما قید کنید با شرط انلاک فکتوری بودن(حتما انلاک فکتوری و انلاک تنها نباشه) و اگه طرف آیتونز داشت گوشی رو ریستور کنید و ببینید با ایتونز و سیمکارت شما انلاک میشه

در مورد بلوتوث هم فقط 3g تا حدودی بلوتوث داره و خیلی هم خوب کار نمیکنه ولی قراره برنامش بیاد و هی این ماه و ماه بعد میکنه
lord جان در مورد پارت نامبر و مطالبی که در مورد آنلاک فکتوری گفتید یکم دقیقتر توضیح بدید ==منظورم از پایین اومدن اینه که آخه در عرض یک هفته 3 جی اس 100 هزار تومن بیاد پایین پس در مدت یکماه چقدر پایین میاد در ضمن من همیشه تو خرید گوشی وقتی پای مدل بالاتر وسط میاد از گوشیم زده میشم و هوسم میزنه که گوشی رو عوض کنم بخاطر همین خوب نکته ای رو یادم انداختین ولی تا چقدر فرق داشته باشه مثلا برنامه های 3جی به 3 جی اس و برعکس میخوره آخه تو جی اس ام خوندم که خیلی تغییرات تو نرم افزار 3جی اس دادن برای من مهم برنامه هاشه چون واقعا آیفون برنامه ها و بازیهای با حالی داره ==پس قیمت رو بی خیال یک ماه صبر میکنم هر قیمتی داشت میخرمش در ضمن دمت گرم یکم درباره ی جی پی اس این گوشی توضیح بدین از نظر کانکت شدن و اینکه نقشه ی ایران رو داره یا کلا دور بلوتوث و جی پی اس رو خط بکشم

parkor

کاربر ذیل به علت این پست مفید از $danger$ تشکر کرده است:
lord mysterious (6 December 2009)

HTC-Google-Nexus-One
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

ویترین جایزه ها

6 December 2009

ببخشید ولی اینها که گفتین خیلی مفصله پس فقط مختصر میگم و توضیح کاملتر رو فردا میدم

پارت نامبر در واقع شماره سرپالیه که اپل اون رو برای هر کشور خاص تعریف کرده که داخل گوشی و روی جعبه هست یه چیزی توی مایه های همونimei ولی فقط برای اپل هست

قیمت 3 جی اس همیشه بین 900 تا 1200 خواهد ماند چون قیمت جهانی اون یه چیزی بین 850 تا 950 تومنه و قطعا از این کمتر نمیشه البته آنلاک فکتوری ها همینطور اگه بیشتر تحقیق میکردین قیمت 3جی تا قبل از اومدن 3 جی اس توی یه رنج نزدیک 200 تا 300 تومن مونده بود که بسته به وظهیت جیلبریک شدن و ورود اون تغییر میکرد

در مورد برنامه هم یکی از مزایای اپل اینه که همه میدونن برای چی و چه صفحه و سخت افزاری برنامه مینویسن پس برنامه ها به هم میخوره فقط ممکنه توی بازی هایی که خیلی حجیمه و گرافیک بالایی داره کند بشه با سرعتش با نصب تم بیاد پایین ولی 3 جی اس این مشکلات رو نداره و تنها چیزی که بیشتر داره قطب نما و فکر کنم رکوردر هست که اونم با برنامه حل میشه

جی پی اس گوشی مشکلی نداره ولی باید برنامه نصب کنین چون در حالت عادی نثشه رو از اینترنت میگیره ولی برنامه های قدرنمندی برای جی پی اس وجود دارند با این حال هنوزم هم جای رشد داره
ولی فعلا باید قید بلوتوث رو بزنید
در واقع اگه میخواین یه گوشی راحت داشته باشین و کم دردسر و بدون adsl و ترجیحا وایرلس سراغ ایفون نروید

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از lord mysterious تشکر کرده اند:
$danger$ (7 December 2009), Kasra (7 December 2009)

(aryan zeyrani سابق)

Apple-iPhone-4
NOD32 Safari Mac IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-1 Mb/S

7 December 2009

lord جان فعلا میخوام یه 3جی بگیرم تا ببینم خدا چی میخواد چون دیگه تحمل ندارم 45 روز میشه که گوشی ندارم اعصاب مصابمون به هم خورده دمت گرم خوب راهنماییم کردی باید به یارو بگم که به شرط قفل شکسته ی کارخونه ای (آنلاک فکتوری)به من گوشی رو بفروشه از نظر بلوتوث بیخیال زیاد مهم نیست چون اکثر موقعها زیاد بلوتوث نمیکنم کارم با همون برنامه هم پیش میره فقط دمت گرم یکم بیشتر درباره ی آنلاک توضیح بده تا دو هزاریم قشنگ بیفته فقط نگفتی جی پی اس اصلی نقشه ی ایران رو داره یا با ید دانلود کنیم که زحمتشو بکش یه دو سه تا سایت بهم معرفی کن تا دانلود کنیم من با بقیه برندها حال نمیکنم چون کیفیتاشون پایین هست فقط آیفون و بعد نوکیا راستی وایرلس این گوشی چه طوره چون دستگاهش رو دارم منظورم اینه که خوب میگیره تو یه سایت نوشته بود نمیدونم فکر کنم نوشته بود اگر ایرانسل تو گوشی آنلاک بزاری شماره مینویسه و از این چیزا شما این موضوع رو تایید میکنید

parkor

HTC-Google-Nexus-One
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-512 Kb/S

ویترین جایزه ها

7 December 2009

در مورد وایرلس من نشنیدم مشکلی داشته باشه و چون همه قابلیت های ایفون باید با اینترنت روش ریخته بشه پس وایرلس خوبی داره و الزاما برای بعضی کارها هم باید با اینترنت وایرلس انجام بشه
رفتی هم به یارو نگو قفل شکسته کارخونه همون آنلاک فکتوری بگو خودشون واردن (تاکید کن سیم آنلاک نباشه)
اگر هم میخواین 3 جی بخرین فعلا اینا رو که میگم دانلود کنین تا برسیم به بقیه موارد
اول از همه این جدیدترین فریمور 3g که باید داشته باشی
http://appldnld.apple.com.edgesuite....1_Restore.ipsw

اینم جدیدترین ورژن آیتونز که همه آهنگ ها عکس ها و فیلم ها با اون ساین میشه
http://appldnld.apple.com.edgesuite....TunesSetup.exe

این رو هم برای جیلبریک کردن بگیرین
blackra1n for win

خب این برنامه هم دانلود کنین یک سری قابلیت خوب داره که بعدا باهاش آشنا میشیم
http://dl.iphonesuit.com/ipcsuite/ip...v2.6.2.108.exe

خب اینارو امشب حتما دانلود کنین مخصوصا دو مورد اول رو چون برای تشخیص آنلاک فکتوری بودن گوشی و جیلبریک حیاتی هستند

بعد از اون شما اینا رو بخرین تا برسیم به بخش نرم افزار های حیاتی و بقیه آموزشها و کار با سیدیا
در ضمن شما نگران جی پی اس نباش اونو هم براتون حل میکنیم
========
راستی درسته اعصابتون خورده ولی اگه کوچیکتر هم بنویسین میبینیم

ویرایش توسط 7 December 2009 : lord mysterious در ساعت 01:58 AM.

2 کاربر ذیل به علت این پست مفید از lord mysterious تشکر کرده اند:
$danger$ (7 December 2009), Kasra (7 December 2009)

(aryan zeyrani سابق)

Apple-iPhone-4
NOD32 Safari Mac IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
Wireless-1 Mb/S

7 December 2009

lord جان دو تا برنامه رو چجوری نصب کنم مگر اینکه گوشی رو به شرط بخرم بیارمش خونه برنامه ها رو نصب کنم تا ببینم چی میشه ولی بازم باید صبر کنم چون فعلا وقت ندارم برم بخرم شرمنده ولی نرم افزارها رو بزار تا دانلود کنم که گوشی رو خریدم یک راست بریم سر نصب

parkor

موضوع بسته شد

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
3gs, iphone, حل, شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش